Bekijk volle/desktop versie : Nawijn wil criminele Marokkanen uitwijzen....Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

30-08-2002, 02:58

Citaat:
Origineel gepost door BoerHarm
Ok, Nederland is nog altijd voor Nederlanders, ik ben 100% hollands, en ik vind bla bla bla tatata

Hele lap tekst om jullie er van duidelijk te maken hoe de blanke blonde ongelovige nederlander er over denkt.
Nee echt, daar was ik me totaal niet van bewust, misschien omdat ik niet blond ben
Verder wilde ik ook even vermelden dat ik zwaar blij ben met die Nawijn, het had veel erger gekund, bijvoorbeeld een persoon met verstand van zaken. Ik hoop dat ie nog meer ondoordachte opmerkingen plaatst dan is het vast wel een x exit met die gast.
En over een gast gesproken, in mijn Marokkaanse paspoort staat geen houdbaarheidsdatum, m.a.w dat ik na een tijdje genegeerd te zijn, weggegooid moet worden. Mijn vader voelde zich een tijdje gast in het pensionnetje, waar hij met nog meer gasten verbleef, totdat ie besloot om zelf gastheer te worden voor de rest van de Familie. Voor mij is hij dan ook de enige die me het gat van de deur kan wijzen! Maar dat zal hij nooit doen, want zijn liefde is onvoorwaardelijk.
Heb nix tegen mezelf, nix tegen Nederlanders en nix tegen Marokkanen ze zijn allemaal 1 pot nat

30-08-2002, 10:19


Misschien moeten we Nederland maar opdelen.
Het Noorden van ons ( marokkanen ) en het zuiden voor de Nederlanders.

De joden krijgen toch ook schadevergoeding.
Misschien ook leuk als wij dat krijgen voor alle inzet bij de wederopbouw van Nederland

30-08-2002, 11:17
Ok, ten eerste ik heb helemaal niks tegen buitenlanders, ik vind het allemaal wel best.. Ik kan me alleen ergeren aan (meestal jeugdige allochtonen) die het voor mij en andere in mijn buurt verpesten en uiteraard ook gewoon criminelen die het voor anderen verpesten in het algemeen..

Alleen het grote verschil tussen de mensen is dat allochtonen het snel gooien op discriminatie en worden in de buurt waar ik woon veel minder hard aangepakt dan dat ik zou willen.. vandaar dat ik ook een hardere hand wil om orde te bewaren.. Uit het land zetten is inderdaad erg rigoreus, ik zou zeggen als je voor de 4 of 5de keer de fout in gaat dan pas echt zware maatregelen, zoals verbannen... iedereen met een nederlands paspoort is een nederlander, ik vind eigenlijk nu, na een poosje nadenken, dat een criminele marokkaan net zo hard gestraft moet worden als criminele nederlander..

Nu maak ik toch weer onderscheid in marokkanen en nederlanders, maar in mijn ogen is de mentaliteit van criminele marokkanen heel anders dan nederlandse criminelen. Dit komt denk ik door dat nederland veelste tolerant is, ik weet niet hoe het zit als een in Marokko gestraft word voor bijvoorbeeld autodiefstal, maar ik neem aan dat dat een stuk zwaarder bestraft word dan in nederland.

En hier zit het verschil, dat is wat de mentaliteit van criminele marokkanen creeert en dat is niet meer te veranderen. De oplossing van het probleem is het veeeel harder aanpakken van die lui en de politie meer rechten geven voor het aanhouden van criminelen, want net als bij mij is het respect voor de politie bij marokaanse jeugd ook ver te zoeken.

Dat verhaal over het in elkaar rammen van die gastjes is gebaseerd op een voorval, ik had die keer geen zin om weg te rennen voor die lui, maar is een keer opkomen voor mezelf en uiteraard net als zij deden de nodige "uitzendkrachten" erbij halen..

Opmerkingen naar mij toe als NSB-er en racist enzo zijn ongegrond en slaan nergens op, ik heb geeneen bevolkingsgroep over een kam gescheerd en ik heb niet eens het woord k.u.t. marokkaan in mijn mond genomen, ik vraag dus aan degene die mij een NSB-er vinden waarom ze dat vinden en uit welk stuk tekst zij dat afleiden..

30-08-2002, 11:35
zij halen dat uit jouw ondertitel

Oranje boven , oranje boven


dat zegt alles

30-08-2002, 11:39Citaat:
Origineel gepost door bouzabula
zij halen dat uit jouw ondertitel

Oranje boven , oranje boven


dat zegt alles
Ach, das gewoon een liedje..

Oranje Boven, Oranje Boven, Leve de koningin... nou, tis toevallig mijn koningin en ook de jouwe als het goed is, jij bent toch ook Nederlander???

30-08-2002, 11:59
ik ben een wereldburger
een moslim kent geen nationaliteit

30-08-2002, 12:19
Ow nee? ow nou dat kan.. ik ben er in ieder geval trots op dat ik de Nederlandse nationaliteit heb.. daar mag jij best anders over denken.. je valt mij er niet mee lastig, maar je zegt wel hele rare dingen hier in dit topic..

Ik in jullie ogen misschien ook, maar is mijn beeldvorning van de huidige situatie.

30-08-2002, 13:03
raar om trotst te zijn op iets waar je niets aan kan doen

Ik ben ook trots op mijn voeten, duimen,
ik ben trots op mens te zijn
he dat klinkt vreemd


Oh ik ben net geboren en ben trots ohhhhhhhhhhh
wat zijn we trots

30-08-2002, 17:27
Bouzabulla, ik merk juist dat Marokkanen zeer nationalistisch zijn, en zeer trots op hun berber of Arabisch zijn.

Tevens zeer trots zijn op hun moslim zijn. En dat dan samen met "strijd" tegen de westerse waarden en normen, krijg je juist onder jonge Marokkanen een explosief goedje.

31-08-2002, 19:41
Des te meer ik over die verschrikkelijke Nawijn hoor, des te meer ik me aan die bekrompen leeghoofd irriteer. Waarom is het inderdaad zo expliciet de criminele marokkanen, hij vergeet de antilianen, turken, spanjaarden, nederlanders, duitsers, somaliers, ghanezen en noem het maar op. Ik zou zeggen zoek naar de oorzaak van het probleem en probeer dat op te lossen. Dat is was Pim Fortuyn ook wilde doen. Ik was het ook totaal niet eens met deze man, maar hij vond wel dat de criminele groepen in Nederland ongeacht hun afkomst naar een soort opvoedkamp moeten worden gestuurd. Misschien dat dat baat heeft!

Hij wil ook al marokkanen die hun vrouw mishandelen terugsturen naar marokko. Zelfs dus als zo'n man een Nederlandse identiteit heeft. Nu mocht hij dat niet willen, want dat is onmogelijk. Nu vind ik wel dat de mannen die dit doen aangepakt moeten worden.

Maar er wordt continue over "Marokkanen" gesproken. Ik vind het wel heel erg worden. Van mij mag het kabinet echt zo snel mogelijk vallen. Dan zien de "domme mensen" die dit jaar op die achterlijke hypocriete LPF hebben gestemd op wat voor een lijst ze wel niet hebben gestemd. Ik mis bij hun nu alleen nog het hakenkruis, de groet, de snor en de shiny hoofden!!

Bah :hammer:

01-09-2002, 12:46
He Corrie

Ik ben het wel met je eens met je uitspraak, maar mensen moet dingen ook wat rustiger aanpakken en niet gelijk KOM HUP ERUIT!!!!
Ik ben ook een Marokkaan en voel me ook aangesproken terwijl ik nooit van mijn hele leven iets fouts heb gedaan. Ben nooit in aanmerking gekomen met de politie, dus ben wel een "heilige" mens.
Ik ben echt boos over sommige uitspraken en kijk maar op http://www.fok.nl!
Alsof Marokkanen wilde beesten zijn!!!

Liefs van ihsane

02-09-2002, 12:00

Citaat:
Origineel gepost door Pim


Kijk eens aan...dit is eens echt weer eens een voorbeeld hoe de marokkanen problemen oplossen...ALTIJD GEWELD GEBRUIKEN...

Het grappige is dat het erop lijkt dat iedere marokkaan op dit forum erop tegen is dat criminelen worden uitgezet.. Ik als autochtone Nederlander(en velen met mij) zou het niet erg vinden dat criminele Nederlanders worden uitgezet naar de "Noordpool". Jullie wel,..het lijkt er verdacht veel op dat allen van jullie wel iets op jullie kerfstok hebben of misschien wel iemand kennen in jullie naaste omgeving die jullie niet willen missen, maar wel kans maakt op zo'n enkeltje marokko..

Correct me if I'm wrong...
je begrijpt de point niet helemaal.
Het gaat er simpelweg om dat het wettelijk gezien niet kan. Het gaat dus om het principe. Ik wil zoveel dingen. Maar er zijn wetten en regels die dat tegenhouden. Net zoals we pedo's niet kunnen vergassen. Marokkanen met een NL paspoort ijn Nederlanders van nationaliteit- die kun je dus niet anders behandelen dan andere mensen met een nederlandse nationaliteit.
Daar gaat het om!
doe niet alsof je dat niet begrijpt!

02-09-2002, 22:15


jah Marokko zal ze met open armen ontvangen...DENKT NAWIJN! Marokko zet ze op eerst volgende vlucht terug want het zijn Hollandse criminelen en dus een Nederlands probleem.

02-09-2002, 22:21
Als het Marokkanen zijn die in Marokko geboren zijn , dan kan ik me wel voorstellen dat ze teruggestuurd worden, je bent te gast en dan moet je je gedragen (geld ook voor NLers hoor)
Maar als het Marokkanen zijn die hier geboren zijn, dan vind ik t achterlijk om ze naar Marokko te sturen. Je bent eigenlijk een Nederlander met een ander cultuur als achtergrond.
Nederland moet daar zelf wat aan veranderen en niet de Marokkanen (die in NL geboren zijn) naar Marokko sturen...

beslama

02-09-2002, 22:22

Citaat:
Origineel gepost door Tarifscht
daar ben ik het zeker met je eens obiwan......

zijn er hier trouwens marokaanse criminelen aanwezig op marok.nl...?
ikke ikke ikke nee hoor ik ben een brave kaas, meen ik serieus

Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9