Bekijk volle/desktop versie : Nawijn wil criminele Marokkanen uitwijzen....Pagina's : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

25-08-2002, 12:16
Nazwijn is een rascist..................

25-08-2002, 12:18


Ja dat heeft hij wel zeker laten merken. Hij is gewoon een 2e Pim Fortuyn.

25-08-2002, 12:29
Achmad je hebt gelijk het gaat ook om Marokkanen met een Nederlandse identiteit.

25-08-2002, 13:03
Met andere woorden al het afval terug naar marokko. zogenaamd dat is mogelijk en marokko wil het afval terug 3la bla...

25-08-2002, 13:59


Nawijn is niet goed wijs en kennelijk ook even vergeten dat hij minister is en zulke dingen niet zou moeten zeggen. Eikel.
Sorry, dat moest er even uit.
Wat hij wil is zowel praktisch als juridisch niet haalbaar.
Hoe wou hij dat doen, het land uitzetten? Marokko ziet hem aankomen zeg. En bovendien, als hij Marokkanen het land uit wil zetten, zou hij dat met alle criminelen moeten doen. Volgens de grondwet, artikel 1.

Kijk, ik kan me best voorstellen dat hij als verse minister iets daadkrachtigs wil roepen, vooral omdat ie van de LPF is, maar iets als dit moet ie toch niet vaker doen. Erg dom en zo iemand zou echt geen minister moeten zijn. Erg lief van Balkende dat ie hem niet afviel (waarschijnlijk gewoon uit berekening, je wil niet je minister afvallen als je net een paar maanden een kabinet hebt), maar eigenlijk had ie hem heel erg op het matje moeten roepen.

25-08-2002, 14:01
DAN MAG HIJ BEGINNEN MET MIJN BROERTJES HET LAND UIT TE GOOIEN


IK WORD GEK VAN ZE

25-08-2002, 14:19
Die balhaar roept al de hele tijd dat hij signalen wil afgeven. Regeren door middel van signalen afgeven, dat kan nog eens een rotzooitje worden dan. Elke uitspraak die hij doet volgt dan met: het was maar een signaal.

De LPF is gewoon een zooitje ongeregeld. Ze hebben gewoon hier en daar wat zakkenvullers bij elkaar gesprokkeld en dat is te merken ook. De ene domme uitspraak na de andere. En die sukkel Nawijn rijdt in een Bentley en zag op een foto dat ie met een SPIJKERBROEK uit zn auto kwam om naar de tweedekamer te lopen. Wat een stijlloze balhaar zeg. Stijl is ver te zoeken bij deze man. Als je in zo een auto rijdt kleed je dan ook een beetje passend.

Ali Z.

25-08-2002, 18:08
Hahaha!
Balhaar, wat een geweldig scheldwoord!
Die had ik nog nooit gehoord.

26-08-2002, 12:47
goed idee van Nawijn. Eindelijk iemand die zegt waar het op staat. en criminele Nederlanders naar Suriname sturen en criminele Surinamers naar indonesie sturen en Criminele Indonesiers naar Aruba sturen en criminele Arubanen naar Marokko sturen en criminele Marokkanen naar Nederland sturen en dan is het cirkeltje weer rond, heb je meteen het integratie probleem opgelost.

Zo kunnen andere issues ook opgelost worden. Afrijden in Marokko, bij de Marine in Somalie, studeren op de Noordpool, op vakantie in Tjetenie en ga zo maar verder.

Beste aanpak van problemen is afschuiven bij een ander.

27-08-2002, 00:53
wa salaaam

wat is dat voor ezel eigenlijk die Nawijn????

en deze man is Zehma topambtenaar geweest?? ooooh als deze man topambtenaar is geweest dan ga ik denk ik solliciteren voor Koning in dit land....

Waarom weer criminle MAROKKANEN???? een crimineel is een crimineel toch? wat is het verschil tussen een NL-crimi en een MOCRO-crimi, geeft de NL-crimi zijn gestolen waar terug ofzo na zijn diefstal of dergelijke?? ooh ja en wat gebeurt er met de Turkse-crimi en de Antiliaanse-crimi..........?

ik begrijp er niets meer van........wij Marokkanen worden gehaat in eigen land, zodra je in je eigen land aankomt wordt je vies aangekeken en hoor je de mensen zeggen ga terug naar jullie Europa en kom niet meer terug, en we worden gehaat in dit land....staat er een ezel op van een Narwijn en een groot gedeelte van de NL-bevolking juicht hem toe ( lees maar die NL-fora en zie wat voor reacties je krijgt ). Onze ouders en overgrootouders hebben zich KAPOT gewerkt voor dit land. Door onze ouders en overgrootouders heeft dit land een NAAM gekregen op deze aardbol.......en wat krijgen ze ervoor terug???? NIETS NADA NOPPES

Dus Nawijn act als Hitler en geef ons ook maar een ster, maar je moet wel 1 ding in je hoofd knopen en met knopen bedoel ik een KNOOP van 1000 x, Marokkanen zullen nooit zoals de Joden in de 2de W.O ondergaan.............Marokkanen gaan strijdend ten onder..........

Gegroet....
RiD1

27-08-2002, 13:03
Ongelofelijk om te lezen, dat sommigen hiermee in willen stemmen. Wake up mensen!!! Hoelang moeten wij de Marokkaanse Nederlanders dit soort uitspraken nog pikken?? Eerst worden wij als fundamentalisten geprofileerd, door de Nederlandse media en door een Wethouder met het vrouwelijk geslacht vergeleken nou weer een Minister die van de Marokkaanse Nederlanders 2e rangburgers wil maken!! Dit gaat werkelijk boven mijn verstand. Dagelijks roept de politici buitenlanders moeten integreren!! Het maakt geen snars uit of je geïntegreerd bent of niet acceptatie zal er nooit zijn tenzij men zijn identiteit en cultuur verloochent, dan zien zij ons misschien als een gelijkwaardige burger!! Waar haalt een Nederlandse minister het lef vandaan, om te zeggen een Nederlandse Marokkaan die in aanraking is gekomen met justitie terug moet naar Marokko. Begrijpt men dan niet, dat de bovengenoemde groep hier geboren en getogen is en dus hier thuis hoort!! Het probleem is hier in NL ontstaan, dus moet wij het gezamenlijk hier oplossen en niet aan een ander land overdragen. Van jongs af aan wordt ons aangeleerd, dat je de verantwoording op je moeten durven nemen, daar merk ik eerlijk gezegd erg weinig van bij de zogenaamde volwassenen!! De Nederlandse Marokkanen die ook nog durven te zeggen laten we strafkampen oprichten is helemaal triest. Weet je wat nog triester is, dat men niet eens meer weet over welke doelgroep er wordt gesproken. Eerst waren het nog raddraaiers van 15 en 16 jaar nou zijn het weer getrouwde mannen die hun partner hebben geïmporteerd!! Ik heb er niets op tegen om het beestje bij de naam te noemen, maar blijf wel realistisch en durf met elkaar in discussie te gaan zonder gelijk te wijzen!!!!!!!

Ik moet jullie helaas gaan verlaten thalla magharba. Laat jullie niet gek maken en vergeet niet waar onze Roots liggen!!!!!! En leefbaar Nederland zowel de “xxx” Marokkanen en okay Marokkanen horen hier thuis!!!

27-08-2002, 13:53
nederland moet door de marokkanen geregeerd worden
Dat is het beste

27-08-2002, 14:26


Dit is echt niet te geloven!!!!!
Zijn jullie nou allemaal echt zo dom of doen jullie alsof??????
Moet je kijken voor wie jullie opkomen: marokaanse CRIMINELEN.
HALLLOOOOO! wordt eens wakker joh. Natuurlijk moeten ze marokaanse criminelen het land uitschoppen. Waar waren ze al die jaren.

Ik snap alleen niet wat ze precies met criminaliteit bedoelen. Bedoelen ze de zware criminelen. Zijn het degene die nu vast zitten? Bedoelen ze moordenaars, verkrachters, pooiers, mishandelaars, ontvoerders, drugshandelaars?? Als dat zo is dan smeek ik Nawijn om ze nu direct het land uit te schoppen. En de andere criminelen die moeten ze maar strenger aanpakken, zo streng dat ze nooit zo ver zullen komen. Maar ja, nederland is veel te vrij, je kan ze hier van alles wijsmaken en je komt overal goed mee weg. Maar als het te laat is dan beginnen ze pas te piepen. Dan denk ik eigen schuld, dikke bult.

Ik weet ook niet of ze hiermee het probleem wel goed mee aanpakken.
Ze beginnen automatische bij de marokanen, omdat die in de meerderheid zijn. Logisch toch??
Ok, stel die zijn het land uit, en dan???? Gaan ze misschien bij de turken beginnen, antilianen, enz. Totdat alle buitenlandse criminelen het land uit zijn. En wat gebeurd er met de nederlandse criminelen??? Hebben ze daar al een oplossing voor?

Nawijn had het alleen anders moeten zeggen: Alle buitenlandse criminelen met een nederlandse nationaliteit moeten het land uit en alle nederlandse criminelen gaan mee!

Helaas berusten deze feiten niet op de werkelijkheid, en zal dit noooit zo ver komen.
Jammer, echt jammer.

27-08-2002, 14:47
Helaas berust deze kortzichtigheid niet tot de werkelijkheid.

Laten we een aantal zaken analyseren:

Mij is altijd geleerd dat iedereen gelijk is.
Volgens de Nederlandse grondwet.

IEDEREEN = Nederlandse ingezetene

Hoe kan je die ingezetene dan uitzetten?
Tevens hoe kan iemand ( jammer dat zefs Marokkanen dat doen , maar sommige alleen omdat ze bang zijn voor hun eigen haggie ) steun betuigen aan zulke onzin.


Tevens vraag ik me af wat men onder crimineel verstaat.
Is dat net zoiets als hoe het westen de term 'terreur' ?

wordt wakker Marokkanen................

Ze zijn bezig om jullie heen te draaien , totdat ze jullie insluiten en jullie je religie , afkomst en waarde ontnemen

27-08-2002, 15:15
Beauty23 lieve meid,

Ik vind dat jij wel kort door de bocht gaat door te beweren dat “wij” dom zijn, want als ik zo jouw reactie zo lees, dan denk ik meid misschien moet jij wel terug naar de middelbare school waar de docenten jou leren dat iedereen gelijk aan elkaar is!!!!! Ik vind dat jij ook jezelf een beetje tegenspreekt zo mogen wij van jou niet voor de Marokkaanse criminelen opkomen, wat overigens Nederlandse Marokkanen zijn en Marokkanen met dubbel K en tegelijkertijd vraag jij jezelf af of zij eigenlijk wel goed bezig zijn en wat hun volgende stap zal zijn. Onderbouw de volgende keer jouw argumenten beter okay, want doordat de Marokkaanse gemeenschap vaak door personen zoals jij wordt vertegenwoordigd hebben wij een slechte reputatie!!!!

En bouzabula keep up the good work jij hebt echt goed gesproken!!!!!

Pagina's : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9