Bekijk volle/desktop versie : 'Man achter invasie Irak opgespoord'



03-11-2007, 09:21
New York, 2 nov. Een Amerikaanse nieuwszender zegt de man te hebben geïdentificeerd die met zijn verzonnen verhaal over Iraakse biologische wapens de Amerikaanse regering een belangrijk argument verschafte voor de invasie in 2003 in Irak.Volgens CBS gaat het om de Iraakse overloper Rafid Ahmed Alwan, die een dief en een slecht student blijkt te zijn geweest.

Als vluchteling arriveerde de Irakees in 1999 bij een Duits opvangkamp. Om zijn asielaanvraag meer gewicht te geven, vertelde hij dat hij een vooraanstaand chemicus was. Hij zou leiding hebben gegeven aan een fabriek die biologische wapens maakte. De Duitse geheime dienst speelde de informatie door aan de Amerikaanse inlichtingendienst CIA, waarna de bal ging rollen.

http://www.nrc.nl/buitenland/article807822.ece/Man_achter_invasie_Irak_opgespoord

Ik heb een LOI cursus scheikunde gedaan, boodschap bestemd voor de AIVD: Nederland staat op het punt Duitsland te nuken vanwege de ellenlange stroom van slechte schlagermuziek, men is Danny Christiaan meer dan zat. Actie vereist

03-11-2007, 09:25


laat me raden het was een toverbal

joh die hadden geen fabeltjes nodig ...maar olie

03-11-2007, 10:19
Eind jaren 90 was men in die kringen al tot alle details op de hoogte van de komende olie tekorten en een aanval op Irak ( en ook op Iran) zat al heel lang (voor 9/11) eh.. in de pijplijn, zeg maar.

Het enige 'weapon of mass destruction' van saddam was zijn voornemen om iraakse olie in Euro's te gaan verkopen, net als Iran nu.

En nu heeft Iran een "atoombom"