Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Camera'sPagina's : [1] 2

Studentjeee
02-11-2007, 15:40


halloo ik vroeg me af of iemand ervaring heeft met spiegelreflexcamera's. ik ben van plan er 1 te kopen dus wil het een en ander weten over de camera's.. ik wil hem gebruiken voor vrijetijds fotos.. welke zou ik dan moeten nemen??

kellyscat
03-11-2007, 15:51
Wil je een analoge spiegelreflexcamera? Dus niet digitaal? Dan zou ik een tweedehandse kopen, de body's kosten niet zoveel en een goeie tweedehands lens valt ook wel mee. Ik heb zelf Fotografie gestudeerd op het MBO en de Kunstacademie. Mijn oude Canon camera werkt nog prima. Als ik jou was, en je begint net, dan zou ik niet al teveel geld uitgeven aan een splinterniewe spiegelreflexcamera. Als je meer wil weten, dan laat het maar weten :-) En als je een zwart/wit doka wilt kopen.... ik heb er nog eentje ;)

Studentjeee
03-11-2007, 16:42
Wil je een analoge spiegelreflexcamera? Dus niet digitaal? Dan zou ik een tweedehandse kopen, de body's kosten niet zoveel en een goeie tweedehands lens valt ook wel mee. Ik heb zelf Fotografie gestudeerd op het MBO en de Kunstacademie. Mijn oude Canon camera werkt nog prima. Als ik jou was, en je begint net, dan zou ik niet al teveel geld uitgeven aan een splinterniewe spiegelreflexcamera. Als je meer wil weten, dan laat het maar weten :-) En als je een zwart/wit doka wilt kopen.... ik heb er nog eentje ;) heey ik zocht eigenlijk een digitale..maar ik kan veel van je leren dusjaa.. pm me als je on bent.. alvast bedanktt

bloemeke
08-11-2007, 18:00
je kan best voor canon gaan groetjes

Studentjeee
08-11-2007, 20:27


je kan best voor canon gaan groetjes welke type precies? ik dacht meer aan een nikon d40s ??

kellyscat
08-11-2007, 22:21
Neem deze.... Sony Alpha DSLR-A700 die kicks ass.... of deze.... Canon EOS-1Ds Mark III Kost een beetje... maar dan heb je wel wAt ;)

Studentjeee
08-11-2007, 22:25
Neem deze.... Sony Alpha DSLR-A700 die kicks ass.... of deze.... Canon EOS-1Ds Mark III Kost een beetje... maar dan heb je wel wAt ;) kom op msn dan... hahah jij wilt mij blut maken he :P

Tinkelbel
11-01-2008, 23:00
halloo ik vroeg me af of iemand ervaring heeft met spiegelreflexcamera's. ik ben van plan er 1 te kopen dus wil het een en ander weten over de camera's.. ik wil hem gebruiken voor vrijetijds fotos.. welke zou ik dan moeten nemen?? ik heb er onlangs 1 gekocht voor mijn minor fotografie ik zelf heb een kodak die vind ik goed alleen zijn die spiegelreflexcamera's best prijzig. ook de accesoires zijn prijzig je betaald al gauw voor een goede lens 1500 euro! ik heb deze Kodak DCS Pro 14n http://www.diskidee.nl/uploads/magazine/images/article/k/kodakpro14n.jpg ben er heel tevreden over! :nijn:

Studentjeee
11-01-2008, 23:03
ik heb er onlangs 1 gekocht voor mijn minor fotografie ik zelf heb een kodak zijn er goed en handig best prijzig. ook de accesoires zijn prijzig je betaald al gauw voor een goede lens 1500 euro! ik heb deze Kodak DCS Pro 14n http://www.diskidee.nl/uploads/magazine/images/article/k/kodakpro14n.jpg ben er heel tevreden over! :nijn: ooh.. bestaat dese nog.. maar ik heb al een keuze gemaakt.. ik ga voor de Nikon D40x... maar hoeveel heeft die kodak gekost dan?

Tinkelbel
11-01-2008, 23:15
de mijne viel nog wel mee in de prijs tis trouwens deze Canon EOS 350d ff snel op de doos gekeken :p ik heb hem voor 580 euro gekocht en jij? maar die van jou is ook vet! :D :goedzo:

Marrakchiegouya
12-01-2008, 10:05
Ik heb de Canon EOS 400 D, 6 maanden geleden gekocht om architectuur mee te fotograferen als hobbie alleen snap ik niets van die instellingen ISO etc etc. Dus als er hier iemand is die goed is in fotograferen (het zou leuk zijn ook gebouwen enzo) dan graag je tips en advies :) Groet, Hakim

Studentjeee
12-01-2008, 12:07
de mijne viel nog wel mee in de prijs tis trouwens deze Canon EOS 350d ff snel op de doos gekeken :p ik heb hem voor 580 euro gekocht en jij? maar die van jou is ook vet! :D :goedzo: whehe jaa ik weet ni maar nikon trekt me gwn aan.. haha en ja die is ook wel ok.. ik was aan t twijfelen tusse canon eos 400d en nikon d40x.. uiteindelijk de nikon.. omdat dese veel beter in de hand ligt en de flits is veel beter.. ik heb hem nog niet hoor.. maar dat word hem zowieso.. maar jij snapt dus veel van fotografie.. kan je mij en hakim tips geven ofni :o

Studentjeee
12-01-2008, 12:10


Ik heb de Canon EOS 400 D, 6 maanden geleden gekocht om architectuur mee te fotograferen als hobbie alleen snap ik niets van die instellingen ISO etc etc. Dus als er hier iemand is die goed is in fotograferen (het zou leuk zijn ook gebouwen enzo) dan graag je tips en advies :) Groet, Hakim hey kijk hier word je wat wijzer van denk ik.. http://www.kampie.info/fotografie/begrippen.htm je kan ook cursus nemen ofzo.. alleen weet ik daar nog niets van :banana:

Marrakchiegouya
12-01-2008, 14:13
Thanks studentje. Website zal wel helpen denk ik. Ik vraag me wel altijd af met architectuur fotografie hoe ze alles zo recht gelijnd krijgen, bijvoorbeeld een gebouw van buiten of een mooie designkamer van binnen. Als je die foto's bekijkt is het alsof ze vanaf de kantlijn met een centimerlat gemeten zijn hoe horizontaal en verticaal alles staat. Soms denk ik dan, is het dan wanneer Photoshop te pas komt of is dat echt het laatste redmiddel met fotografie.. Gr.

Studentjeee
12-01-2008, 17:56
Thanks studentje. Website zal wel helpen denk ik. Ik vraag me wel altijd af met architectuur fotografie hoe ze alles zo recht gelijnd krijgen, bijvoorbeeld een gebouw van buiten of een mooie designkamer van binnen. Als je die foto's bekijkt is het alsof ze vanaf de kantlijn met een centimerlat gemeten zijn hoe horizontaal en verticaal alles staat. Soms denk ik dan, is het dan wanneer Photoshop te pas komt of is dat echt het laatste redmiddel met fotografie.. Gr. je kan fotos altijd draaien en bijsnijden.. ga ook eens op de site www.dfoto.nl daar kan je een programma downloaden is wel handig.. en voor de rest ik maak zelf nog geen fotos dus vraag die politieagente of se je kan helpen :hihi:


Pagina's : [1] 2