(Bericht #)
hier heb je het resept
voor het deeg heb je nodig
2 eieren
50 gr boter
halve thee glas gemalen suiker
en meel
die kneed je goed tot het deeg zacht is dan rol je het uit met een deeg roller en snijd je met een roller van sebbkia er reebjes van de hoorentjes die smeer je in met olie en dan ga je aan de buite kant met een reepje deeg er over heen rollenover mekaar heen lappen draaiend
dan in de oven als die uit de oven komt en een beetje af gekoelt doe je hem in een bakje met mazhar en gelijk daar na in de suiker
dat is aleen het hoorentje voor de vulling heb je nodig
200 gram amandelen gepelt gebaken en gemalen
200 gram walnoote gemaalen
1 theeglas sezamzaad een beetje bakken en maalen in de mixer
1 pakje vanille suiker
1 theeglas gesmolte boter
en een halve glas gemalen suiker
goed mengen en klaar is de vulling nu kun je het met een theelepeltje er in gaan scheppen en als laatste smeltje twee chcolade repen
en dip je de bovekant er in en je hebt een mooi ijshoorentje koekje
succes als je nog meer uit leg wil hoor ik het wel
groetjes ahlam
Dag meid,
Dit recept is van ene Ahlam ..
Veel succes ermee.
Groetjes ,
Anoniemie