Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Ramadan als Inspiratie bron..Dichters in tha house ?MueZli
27-10-2003, 22:37


Al Wahda gedichten wedstrijd Koor Al Wahda wil in deze bijzonder dagen, waarin moslims de maand Ramadan ontvangen, de maand van bezinning en spiritualiteit, alle jonge talentvolle schrijvers uitnodigen om mee te doen aan: “ Al Wahda gedichten wedstrijd”. Wie is koor Al Wahda? Koor Al Wahda is verbonden aan vereniging Ettaouhid, en bestaat al dertien jaar. Het repertoire van het koor bestaat uit Nederlandse en Arabische liedjes die voornamelijk lofuitingen zijn aan Allah en zijn profeten. Het koor bestaat uit volwassenen en kinderen. Wat houdt Al Wahda gedichten wedstrijd in? Het koor werkt aan haar eerste Nederlands-Arabische CD, en wil op deze manier jonge talentvolle schrijvers aanmoedigen om teksten in te leveren voor haar CD. Een jury zal uit de toegezonden teksten een selectie maken van gedichten die gecomponeerd en uiteindelijk opgenomen zullen worden. Wat zijn de criteria om mee te doen? De teksten moeten voldoen aan deze eisen: · Origineel; · Maximaal 100 woorden; · Geschikt voor een liedje. Er kan gekozen worden uit de volgende thema’s: · Lofuitingen aan Allah en zijn profeet; · Schoonheid van de natuur; · Maatschappelijke vraagstukken ( integratie, discriminatie, persoonlijke ervaringen.) · Vriendschap. Wat kan gewonnen worden? Naast een aantal presentjes, komen de namen van de winnaars op de CD te staan. De winnaars zullen bekend worden tijdens het lanceren van de CD. Hoe kan ik contact met het koor opnemen? U kunt de teksten naar: al_wahda2003@yahoo.com e-mailen. Deze e-mail kunt u ook gebruiken voor eventuele vragen over de wedstrijd. Wij hopen inschallah originele en mooie teksten te ontvangen, Met vriendelijke Groeten, Koor Al Wahda P.S: · Er kunnen geen ontleend worden aan deze e-mail; · De toegestuurde teksten worden eigendom van koor Al Wahda.

MoUnIa_MiSs_Me
29-10-2003, 22:30
dank je wel voor de informatie!!!!!!!!!!! ma3a-sallama mounia

Asri
01-11-2003, 13:14
Hij is Licht Ver uit het zicht Alleen niet voor degene die zich tot Hem richt. :D -Y-

MueZli
01-11-2003, 13:20
Opsturen :D. Op welke beat ?

Asri
02-11-2003, 12:39


Origineel gepost door MüeZli Opsturen :D. Op welke beat ? Riddim, mag ook wel UK-garage sound hebben :hihi: -Y-

MueZli
02-11-2003, 12:43
Origineel gepost door Asri Riddim, mag ook wel UK-garage sound hebben :hihi: -Y- Ashnu! :maf2: Yallah kan 3raf dakka dyal jballa..tekkeretek tek tek :hihi:

muslimien
05-11-2003, 15:08
je weet dat god je paar dingen verbood doe er wat aan en niet tot hij komt wie komt? de dood als een druppel in de goot pakt jouw ziel leven gaat weg alsof je bent gebotst door een kemiyoen op de snelweg niet de hemel maar de hel doe snel w8 niet te lang vrouw of man wat vinden jullie avn deze net bedacht:D

SweetxBaby
15-11-2003, 21:27
Denk aan Allah(swt) iedere dag.. Bedankt HEM voor alles wat je krijgen mag... Bid je 5 gebeden... En Vraag vergiffenis voor Alles, wat je fout hebt gedaan in het verleden.. Dank allah..iedere seconde van de dag.. En je zult zien dat je je toekomst in zult gaan met een glimlach.. Hij is onze schepper, HIJ is onze god.. De duivel is onze vijand, hij maakt alles kapot.. Allah(swt) zal ons op de dag des oordeels de vragen geven.. Dus verbeter je leven, voordat je die dag van angst zult beven... Volg het pad van de islam en verbeter je leven... Verbeter je leven nu het nog kan, de dood klopt nooit van te voren aan.. Als eenmaal je dag is aangebroken.. zal niemand je te hulp staan.. Je staat er dan helemaal alleen voor..helemaal alleen.. Je zult dan niemand om je heen hebben niemand geen 1... Alles zul je achterlaten op deze dunya zodra je je graf ingaat... Het enige wat je meeneemt zijn je goede en slechte daden, en niet je mooie bmw.... je vrouw of je maat.... Dus denk na.. het is nooit te laat.... Verbeter je leven.. voordat je de hel ingaat.... :zwaai: