Bekijk volle/desktop versie : Chamakh matchwinner tegen Galatasaray

26-10-2007, 01:29
Chamakh matchwinner tegen Galatasaray Bordeaux is op donderdag goed begonnen aan de poulfase in de UEFA Cup door Galatasaray in Frankrijk met 2-1 te verslaan. De grote man bij de Fransen was de Marokkaanse international Marouane Chamakh die met één assist en een doelpunt in de 64e minuut van zich deed spreken.

Bordeaux kwam nog op achterstand doordat Nonda in de 22e minuut een penalty voor Galatasaray verzilverde. Bordeaux gaf hierna niet op en knokte zich terug toen Fernando Cavenaghi uit een voorzet van Chamakh in de 53e minuut de gelijkmaker scoorde, waarna Chamakh er persoonlijk voor zorgde de drie punten door in de 64e minuut Bordeaux de voorsprong en de winst te bezorgen.

Bordeaux staat nu eerste in groep H met 3 punten gevolgd door Panionios en Helsingborg die beiden 1 punt hebben.

26-10-2007, 08:32

Doet ie goed! Iemand filmpje van de goals?

26-10-2007, 08:35