Bekijk volle/desktop versie : Sex en je sterrenbeeld!



13-10-2007, 01:02
Omdat hij verwijderd is en bij reden stond kijk maar bij wat wel en niet mag
maak ik hem opnieuw aan

graag voor de administrators de volgende keer wel een reden op schrijven wat een topic verwijderen en dat zeggen lees daar hoe ga ik moeten weten welke optie voor deze topic bedoelt is



Sex en je sterrenbeeld!

Ram
De Ram is een directe verleider, die van snelle en heftige seks houdt. Eigenlijk is hij voortdurend op zoek naar opwinding en sensatie. Hij houdt niet van partners die, zoals hij het zegt, moeilijk doen. Rammen houden van de opwinding van het versieren. Ze vinden het fijn als hun hoofd gestreeld wordt, met name hun nek. Een Ram neemt graag het initiatief en ligt graag bovenop en doet het 't liefste op ongewone plaatsen. Een Ram vindt zijn behoeften belangrijker dan die van zijn partner.

Stier
De Stier is het meest sensuele teken van de dierenriem, maar omdat hij behoedzaam en afwachtend is, kan het lang duren voordat hij op seksuele prikkels reageert. Hij komt langzaam op gang, maar als het vlammetje aangewakkerd wordt, brandt het vuur stevig. Stieren houden niet van one-night-stands. Als hij iemand verleidt doet hij het sensueel en vastberaden. Hij is gek op zoenen en strelen en hecht veel waarde aan een lang voorspel. De meeste Stieren knappen af als ze opgejaagd worden.

Tweelingen
Tweelingen praten dan ook over gevoelens dan ze daadwerkelijk mee te maken. Hij heeft niet zoveel contact met zijn emoties, waardoor lustgevoelens weer snel kunnen verdwijnen. Wil je hem verleiden, strijk dan eens met je tong langs zijn oor. Vrijen op een ongebruikelijke plaats vinden Tweelingen heel spannend, vooral als er een kans staat dat jullie betrapt kunnen worden. Dit sterrenbeeld houdt van afwisseling en heeft een hekel aan voorspelbaarheid.

Kreeft
Kreeften gaan zelden rechtstreeks op hun doel af, achter hun masker zijn ze erg bang om gekwetst te worden. Hij houdt van knuffelen en zoenen en heeft een partner nodig die op dezelfde golflengte zit. Een Kreeft weet soms geen onderscheid te maken tussen wellust en liefde. Voor een Kreeft betekent liefde bovenal het delen van gevoelens. Bij een Kreeft zijn de meest erogene zones de borst en de buik, maar een directe benadering van deze lichaamsdelen kan als bedreigend worden ervaren.

Leeuw
Een Leeuw houdt ervan om in het middelpunt te staan en kan een seksuele kracht uitstralen die anderen onweerstaanbaar aantrekt. Leeuwen hebben een groot libido en houden van gepassioneerde seks. Wil je hem verwennen, streel hem dan over zijn rug. Ook als je je nagels gebruikt vind hij dit heerlijk. Veel Leeuwen hebben SM-fantasie?n en houden ook wel van exhibitionisme. Het liefst hebben ze een partner die een beetje op de achtergrond blijft en hun het middelpunt gunnen.

Maagd
De Maagd lijkt op het eerste gezicht heel verlegen maar dat is hij absoluut niet. Bij de juiste partner kan hij erg sensueel worden. Net als alle andere aardetekens heeft de Maagd een groot libido en krijgt hij graag een erotische massage. Hij knapt af op een niet al te frisse lichaamsgeur van zijn partner en wordt opgewonden als er iemand aan hun vingers knabbelt of zuigt. Ook films en plaatjes kunnen de Maagd seksueel prikkelen.

Weegschaal
De Weegschaal vindt dat er niks mis is met flirten, maar wil wel dat de seks mooi en verfijnd is. Hij kan niet in de stemming komen als niet alles in orde is: de omgeving moet mooi zijn, intieme gesprekken dragen bij aan de sfeer en hij moet vooral niet gehaast worden. Dirty talk kan je bij de Weegschaal beter achterwege laten, hier knapt hij namelijk op af. Is alles in de omgeving goed? Streel, masseer en knijp hem dan in zijn billen. Naast zijn onderrug is dit zijn meest erogene zone.

Schorpioen
Schorpioenen houden van hartstochtelijke, ongeremde seksuele contacten. Hoewel ze zeer emotioneel zijn, willen ze wel overal controle over houden. Hij zoekt niet zomaar een partner maar een zielsverwant, die niet schrikt van de duistere kanten van zijn karakter. Zijn meest erogene zone is zijn geslachtsorgaan. Als hij eenmaal verliefd wordt, is er geen loyalere en meer toegewijde minnaar te vinden.

Boogschutter
Het voorspel met een Boogschutter kan ontzettend passievol zijn en uren duren. Maar het verlangen naar seks kan gemakkelijk op de achtergrond raken wanneer iets anders zijn aandacht vraagt. Hij gaat makkelijk van de ene relatie naar de ander, dit hoort bij het nonchalante karakter van de Boogschutter. Als je hem gek van opwinding wil maken, moet je de binnenkant van zijn dijen strelen en hem verleiden in de buitenlucht. Hij houdt niet van een vaste routine en geen enkel erotisch avontuur met hem zal hetzelfde zijn.

Steenbok
Steenbokken kunnen hun lust, als ze dit willen, onderdrukken. Hoewel hij soms losse seksuele contacten heeft, is hij eigenlijk op zoek naar 'de ware'. Hij wordt langzaam verliefd, de wederzijdse aantrekkingskracht neemt toe, het vertrouwen groeit en uiteindelijk is hij helemaal in love. Zijn meest erogene zone zijn de knie?n, maar sla bij het strelen ook zijn onderarmen, handen en maag niet over. Een Steenbok houdt niet van vluggertjes.

Waterman
Een Waterman bekijkt alles het liefste van een afstand en heeft vaak kortstondige relaties. Wanneer hij zijn prinses op het witte paard eindelijk gevonden heeft, is dat ook vaak een opluchting voor hem. Hij zal niet snel ontrouw zijn als hij een relatie aan is gegaan. Streel hem zacht over zijn kuiten en enkels om hem op te winden. De aanraking moet wel teder zijn. Ook lichte massages met een lekkere olie die het hele lichaam betreffen kunnen de Waterman prikkelen.

Vissen
Hij denkt elke keer dat hij 'de Ware' heeft ontmoet, maar toch blijkt hij vaak alleen op zijn wellust af te zijn gegaan. Hij zal zijn seksuele behoeften erg moeilijk uiten en van zijn partner verwachten dat zij gewoon aanvoelt wat hij wil. Hij is buitengewoon romantisch en vindt het geweldig als jij lieve woordjes in zijn oor fluistert. Met het vasthouden, masseren of strelen van zijn voeten maak je hem blij, met likken of sabbelen maak je hem gek!





ik ben een stier