7alawa
10-10-2007, 09:15
Volgend recept is net als Tiramisu, maar veel makkelijker en lekkerder!
- 2 tot 3 pakken van die vierkante theebiscuit
- 4 bekertjes crème freche
- 3 vanillesuiker
- 3 eetlepels suiker
- cacaopoeder om te bestrooien
Meng de cremefreche met de vanillesuiker en de gewone suiker in een diepe kom. Goed luchtig roeren.
Je gebruikt een grote bakblik of lasagneschaal. Deze besmeer je royaal met de cremefreche mengsel. Daaroverheen komt een laag van de biscuit. Dan weer een laag van de cremefreche. Dan weer biscuit enzovoort en je eindigt met een laag cremefreche . Ten slotte strooi je cacaopoeder of witte chocoladevlokken eroverheen als decoratie. Laat het minimaal 2 uur in de koelkast.
Het is heeeeeeeeeeeerlijk fris en niet zo machtig als Tiramisu .
Voor variatie kan je ook stukjes perzik of aardbei door de cremefreche doen.
- 2 tot 3 pakken van die vierkante theebiscuit
- 4 bekertjes crème freche
- 3 vanillesuiker
- 3 eetlepels suiker
- cacaopoeder om te bestrooien
Meng de cremefreche met de vanillesuiker en de gewone suiker in een diepe kom. Goed luchtig roeren.
Je gebruikt een grote bakblik of lasagneschaal. Deze besmeer je royaal met de cremefreche mengsel. Daaroverheen komt een laag van de biscuit. Dan weer een laag van de cremefreche. Dan weer biscuit enzovoort en je eindigt met een laag cremefreche . Ten slotte strooi je cacaopoeder of witte chocoladevlokken eroverheen als decoratie. Laat het minimaal 2 uur in de koelkast.
Het is heeeeeeeeeeeerlijk fris en niet zo machtig als Tiramisu
Voor variatie kan je ook stukjes perzik of aardbei door de cremefreche doen.