Bekijk volle/desktop versie : 21 December 2012



07-10-2007, 22:30
Na vanavond dit filmpje te hebben ontvangen. wil ik dit jullie ook laten weten..


http://nl.youtube.com/watch?v=11iCmzGnOI8

kijk en geef je mening erover..


Ik vind het duidelijke feiten en overeenstemmingen hebben, die ook degelijk in de heilige koran te vinden zijn...

07-10-2007, 22:58


van website: http://www.geocities.com/goldenstarlight2000/dramatische_veranderingen.htm

Dramatische Veranderingen – Wat is er bezig?


Een introductie

ONZE NIEUWE RICHTING

Een overzicht van de dramatische veranderingen voor de wereldbevolking, door Tony Wicks.


INTRODUCTIE

Hoe ongelooflijk het ook voor veel mensen lijkt, de mensheid op de Aarde bevindt zich in een evolutieproces van hoe we het leven ervaren. We zullen een galactische beschaving worden en zullen positief omgaan met de vele beschavingen van de vele sterrenstaten in onze melkweg en universum en inderdaad andere universa. Het is onze ware bestemming te veranderen van een samenleving die gebaseerd is op angst en wedijver naar een samenleving die gebaseerd is op liefde, vrede en harmonie. De huidige chaos is louter een onderdeel van de zich versnellende verandering.

Wij leven in een onzichtbaar universum (vaak genoemd spirituele rijken, of de Hemel) en ook in een zichtbaar universum, voor de meeste mensen het enige waar ze in geloven. De echte waarheid is voor ons verborgen om te zorgen dat we ons uiteindelijk herinneren en ontdekken wie we werkelijk zijn, grootse onsterfelijke wezens met een universele kennis en wijsheid, die nauw verbonden zijn met onze fysieke broeders en zusters in de ruimte en in de spirituele rijken. Ongelukkigerwijs zijn vele regeringen, religies en filosofieën gemanipuleerd om veel van de waarheid voor ons verborgen te houden, zodat anderen de macht en de controle in stand konden houden. De recente vergeldingsacties tegen de zogenaamde terroristische aanvallen in de USA zal tezijnertijd. laten zien dat dit een van de laatste pogingen zijn om ons onder controle te houden. Het is echter tijd dat de wereldbevolking gaat begrijpen dat we alleen maar vrede willen, ondanks alles wat ons door een gemanipuleerde massamedia wordt gepresenteerd.

Veel mensen voelen dat er ‘iets gaat gebeuren’, maar omdat veel van de huidige verandering zich in het onzichtbare universum afspeelt alvorens zich in het zichtbare universum te manifesteren, is dit in het begin moeilijk te begrijpen. Wij hebben in feite deelgenomen aan een groots ‘experiment’, hebben op een hoger begripsniveau toestemming verleend om hier in deze opwindende ‘eindtijd’ te zijn, het einde van één beschaving en het begin van een nieuwe beschaving.

Veel is er geschreven, besproken en geprofeteerd over onze toekomst. Bepaalde informatie was waar op het moment van vastlegging, maar is sindsdien veranderd. Andere informatie was onjuist en had de bedoeling om ons te manipuleren. En weer andere informatie was juist en blijft dat tot op de dag van vandaag. Om dit allemaal uit te zoeken is een hele klus. Daarom hoeft de ‘waarheid’ van de een niet noodzakelijk de ‘waarheid’ voor een ander te zijn. Je moet daarom je eigen onderscheidingvermogen gebruiken voor al die informatie, met inbegrip van dit artikel. De mensen ontwaken in verschillende graden wanneer ze met een leerproces bezig zijn.

Bepaalde informatie is moeilijk op te nemen, zoals bijvoorbeeld het feit dat veel mensen het tijdreizen hebben gebruikt om de toekomst van deze planeet en het universum te wijzigen, vele eonen geleden. En ook het gegeven dat we ontdekt hebben hoe we oorlogsschepen onzichtbaar moeten maken en dat we kunnen tijdreizen sinds 1943; en hoe het Apollo Maan programma een verhulling van meer geavanceerde technologieën was. Er zijn reeds, sinds het begin van de zestiger jaren, geheime reizen gemaakt om bases op de Maan en Mars te vestigen en om andere delen van ons zonnestelsel te verkennen.

ASCENTIE EN DIMENSIONALE VERSCHUIVINGEN

De Aarde bezit een eigen bewustzijn, het is een levend wezen. Het goddelijk plan van de Schepper, dat we allen bewust of onbewust volgen, verlangt van de Aarde en van de werkelijkheid die we als de 3e Dimensie kennen, over te gaan naar de 4e Dimensie (een tussenliggend of tijdelijk bestaan) om vervolgens naar de 5e Dimensie op te stijgen. Lang werd verondersteld dat dit rond 2012 zou plaatsvinden of eerder. De mensheid en al het andere leven moesten gereed zijn om te ascenderen, of zijn trilling verhogen om met de planeet mee te gaan. De meeste mensen hebben geen tijd meer om door afzonderlijke en individuele ascentieprocessen te gaan die nog eens 200 tot 390 jaren zou kunnen duren. Zij bevinden zich in hun laatste incarnatie en moeten ascenderen om de volgende schepping op Aarde en op het gehele universum te vestigen. Dit betekent dat ze deze lichamen houden en deze geleidelijk terugbrengen naar een leeftijd van ongeveer 30 jaren. Degenen die niet gereed zijn zullen opnieuw in de 3e Dimensie op een andere planeet incarneren. Zij kunnen niet naar de hogere dimensionale Aarde terugkeren. Het ‘contract’ van sommige mensen is afgelopen en zij zullen, wanneer zij dat wensen, naar hun oude sterrenstelsels terugkeren en kunnen zelfs naar een hogere dan de 5e Dimensie ascenderen. Niemand op Aarde kwam oorspronkelijk van deze planeet.

Ascension is de integratie van geest en materie. Dit proces verbindt onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen om een volledig bewust wezen te creëren. We verkrijgen een Lichtlichaam. We zijn werkelijk spirituele wezens met een menselijke ervaring. We hebben andere aspecten van onszelf die in andere werelden bestaan, in andere dimensies of werkelijkheden. In essentie zijn we fysieke Engelen met een gigantisch geheugenverlies.

Veel dimensies, ook bekend als niveaus, verdiepingen en parallelle werelden bestaan in dezelfde ruimte. Ze verschillen slechts in trillingssnelheid. Wanneer onze vibratie in voldoende mate stijgt, veranderen we de dimensie. Een maatstaf van de trillingssnelheid van de Aarde, haar hartslag, is de Schumann Resonantie, die door sommige aardse wetenschappers verschillend gemeten lijkt te zijn en vergeleken is met informatie van hogere gebieden. Gedurende jaren bleef het op 7.8 cycli per seconde (hertz). Het begon zich te versnellen tijdens de Harmonische Convergentie, in augustus 1987, het jaar van een grote spirituele ontwaking. In theorie, wanneer het constant 13.0 is, bevinden wij ons in de 4e Dimensie. Volgens bepaalde bronnen zitten wij al enige tijd op 12.9 en zullen we ons in de nabije toekomst naar 13.8 bewegen.

Men verwacht dat we de Ascension bereiken wanneer we volledig blootgesteld worden aan de energieën van de fotongordel. Het is een donutvormige energiering die ons zonnestelsel tweemaal in een 26.000 jarige cyclus passeert. Elke passage in vorige cycli duurde ongeveer 2.000 jaar.

Eerst zal het huidige 2-strengen stelsel van het RNA/DNA vervangen worden door een 12-strengen stelsel. Het 7–chakra stelsel van de energievortexen van ons lichaam zal toenemen tot een 13-chakra stelsel. We zullen ook 100% van onze hersenen gebruiken, in plaats van de 10 tot 20% die we momenteel gebruiken. Het volledig bewustzijn zal terugkeren, dat is het bewustzijn van wie we hier zijn, wat we in de toekomst gaan doen en wat onze vorige levens zijn geweest. We zullen een universele kennis hebben op de toppen van onze vingers, of liever, op onze hersenreceptoren met supermenselijke vermogens.

GALACTISCHE MENSEN

Als verlichte galactische mensen, Verheven Meesters, zullen we kunnen communiceren met alle intelligente en gevoelige levensvormen in onze galaxy, universum en daarbuiten. We zullen onze buitenaardse krachten terugkrijgen die we vele levens geleden verloren hebben. Telepathie, teleportatie en interplanetaire reizen zonder ruimteschepen zullen door middel van ons Lichtlichaam of merkaba mogelijk zijn.

Sommige mensen zullen kunnen terugkeren naar hun vorige sterrenstelsels waar ze vandaan kwamen, of zullen deze opnieuw kunnen bezoeken. Anderen zullen meehelpen Mars, Venus en Maldek opnieuw te bevolken, waarvan de laatste opnieuw gevormd zal worden uit de Asteroïdengordel. De meerderheid zal op de Aarde blijven voor het nieuwe Gouden Tijdperk en zij zullen helpen bij het creëren hiervan. De Aarde zal een voorbeeldplaneet zijn, een belangrijk centrum voor handel, conferenties en het hoofdkwartier voor de Intergalactische Unie van vele nabijgelegen sterrenstelsels.

Degenen die de Aarde bevolken zullen de ware rentmeesters worden, die het Licht verankeren en de energieknooppunten en de lichtrasters rond de planeet zullen onderhouden in grootse tempels. De walvissen en dolfijnen zijn al veel te lang met deze taak belast geweest.

Onze huidige regeringsstructuur zal beëindigd worden. Wezens van een grotere intelligentie zullen ons helpen bij het opzetten van nieuwe regeringsraden die gebaseerd zijn op de juiste universele principes. Wij hebben het laatste woord bij het verfijnen van een nieuwe regering, zonder de bemoeizucht van degenen die de regeringen momenteel controleren.

07-10-2007, 22:59
SCHADUWREGERING EN CONTROLE

Een van de grootste belemmering van onze vooruitgang is de repressieve controle van de ‘officiële’ wereldregeringen door een geheime schaduwregering, die ook het soort dagelijks nieuws, of de ‘waarheid’ beperkt die we door middel van de mondiale massamedia ontvangen. Daarom zijn vele mensen zich niet bewust van de huidige en komende grote veranderingen voor de beschaving. Dit is de reden waarom wij meestal op angst gebaseerd nieuws op de televisie en in de kranten zien.

Door de mensen angstig en behoeftig te houden door middel van nieuws, financiële zaken, oorlogen, geweld en het controleren van het denken, aangevuld met schadelijke voeding, dranken, legale en illegale drugs en ook het onderwerpen aan schadelijke chemtrails (chemische sporen in de lucht), wordt onze vibratie laag gehouden. Hierdoor is ascension moeilijker te bereiken.

Deze negatieve controle was ook heel lang een aspect van de vele religieuze en filosofische groeperingen. Het goede nieuws is dat deze manipulatie en controle van de mondiale samenlevingen spoedig beëindigd zullen worden. Een dictatoriale Nieuwe Wereld Orde/Eén Wereld Regering, die zich verbergt achter een democratisch globaliseringprogramma, zal door de hogere rijken niet getolereerd worden en zij zullen voor ons bemiddelen. Wij zijn vóór onze incarnatie hier met deze interventie akkoord gegaan, ondanks dat sommige mensen geloven dat dit tegen de ‘vrije wil’ ingaat, wat niet het geval is onder het goddelijk plan van de Schepper. Degenen die niet in de Schepper of in dit plan geloven zullen behoorlijk verrast worden!

Onthullingen over hoe we gemanipuleerd zijn zullen spoedig bekendgemaakt worden en zullen enkele wonderbaarlijke veranderingen teweegbrengen.

Het weinig bekende aspect van de Schaduw Regering is dat het, op zijn beurt, weer gecontroleerd wordt door bepaalde negatieve buitenaardse wezens, die hen zeer geavanceerde technologie heeft verstrekt voor hun eigen controle op de Aarde.

HOGERE INTELLIGENTIE

Ons universum is bezaaid met leven op verschillende evolutieniveaus. Wij bevinden ons min of meer aan de onderkant hiervan, maar staan op het punt een gigantische opwaartse beweging te maken. De hoogste intelligentie is de collectieve energie die wij God, de Schepper noemen of talrijke andere namen geven. Vanaf hier en naar beneden door vele dalende vibratieniveaus die bekend staan als dimensies, niveaus of verdiepingen, bestaan ontelbare wezens, in het begin in spirituele vorm, vervolgens semi-vast en ten slotte in dichte lichamen, zoals die wij momenteel bezitten. Wij kennen deze wezens onder namen zoals Elohim, Aartsengelen, Heren van Licht, Engelen, Verlichte Leraren en ten slotte buitenaardsen, die menselijke lichamen hebben of een ander uiterlijk hebben zoals dino’s, insectoïden en reptielen. De televisie laten sommige soorten zien in shows zoals ‘Star Trek’. Wij allen hebben voordien in deze hogere energievormen bestaan, waardoor we verweven zijn met andere aspecten van onszelf. Ieder van ons is een onderdeel van een zielengroep van ongeveer 12 zielen en maken ook deel uit van een zielenfamilie van ongeveer 144.

Miljarden zielen (aspecten van God) werden naar de Aarde gezonden om te ontdekken of zij terug zouden kunnen keren naar de vibratie van God of naar het zuiverste Licht zonder de herinnering aan waar zij vandaan komen. Dit was nooit eerder op die manier gedaan. Dit bepaalt dus de uniekheid van onze huidige situatie of ‘experiment’. De Aarde is dus het draaipunt voor de verandering en de vrede in deze galaxy en universum. De evolutie elders kan zich niet succesvol ontwikkelen tenzij wij naar de 5e Dimensie ascenderen. Vele beschavingen volgen ons met een zeer grote belangstelling. Hogere dimensies kunnen de lagere dimensies waarnemen, maar wij kunnen niet vanuit onze posities hogere dimensies zien. In de afgelopen jaren heeft de mensheid feitelijk een onbeperkte toegang tot de hoogste Lichtwezens, die leiding geven door middel van gechannelde contacten en die zich soms zelfs manifesteren in een etherische of fysieke vorm.

GODDELIJKE INTERVENTIE

Goddelijke interventie in het gebeuren op een planeet is toegestaan wanneer de spirituele vooruitgang wordt belemmerd. In feite is het een onderdeel van ons incarnatiecontract, een oproep in onze evolutiefase, voordat wij ons voorgoed opnieuw verbinden met andere galactische beschavingen.

De interventie wordt op een stoffelijk niveau uitgevoerd door onze ruimtebroeders en zusters, en op een spiritueel niveau door de Spirituele Hiërarchie. Onze ruimtebroeders zijn o.m. de Galactische Confederatie van het Licht, een soort "Verenigde Naties’ van onze galaxy. Een intergalactische groep schepen en personeel, het Ashtar Commando, werkt nauw samen met de Galactische Confederatie. De Spirituele Hiërarchie bestaat uit de Elohim Orden, de Raden van de Heren van Tijd, het Engelen Rijk, de Verlichte Leraren en het Deva Rijk. Zij hebben geen ruimteschepen nodig, hoewel de Verlichte Leraren vaak ‘rondhangen’ in de schepen van het Ashtar Commando.

Incidenteel reguleren de Tijdheren de tijd, die samen met het Licht, de twee elementen vormen die de Schepping samenstellen. De Galactische Federatie hebben meer dan 18 miljoen ruimteschepen op enig moment in ons zonnestelsel, die een veel ruimere baan beschrijven. Sommige moederschepen zijn duizenden kilometers groot. De kleinere schepen worden gewoonlijk in onze luchten gezien.

VERANDERINGEN VAN DE AARDE

De Aarde moet zich reinigen en zichzelf uitbalanceren om zich voor te bereiden op de ascension. Deze voorbereiding is zichtbaar in de vele extreme weersgesteldheden die de planeet in de afgelopen jaren heeft moeten ondergaan. Bovendien hebben veel vulkanische activiteiten en aardschokken de weg vrijgemaakt voor de tektonische onderwater landmassa’s van Lemurië in de Stille Oceaan (die ongeveer 25.000 jaar geleden verzonk) en Atlantis in de Atlantische Oceaan (ongeveer 12.000 jaar geleden verzonken). Deze landmassa’s Lemurië en Atlantis moeten naar het oppervlak komen. Zij herbergen oude tempels en piramiden, die weer geactiveerd moeten worden.

Het naar boven komen van het magma uit de aardkorst heeft al enige tijd de oceanen opgewarmd. Dit veroorzaakt het zogenaamde El Nino en het La Nino effect, speciaal in de equatoriale gebieden.

Twee grote kristallen ijslagen, bekend als het firmament of de hogere luchtlagen, zullen zich opnieuw rond de planeet vormen. Deze lagen houden bepaalde energieën op de Aarde onder controle en geven de hele planeet een semi-tropisch klimaat. Zij voorkomen ook dat schadelijke stralingen vanuit de buitenruimte de Aarde bereiken. Het water uit de smeltende poolkappen en het zeewater zullen voor deze lagen gebruikt worden. Het instorten van deze lagen in oude tijden was de oorzaak van de grote overstromingen en een groot verlies aan levens op de planeet. De mensen in die tijd waren twee keer zo lang als ons nu, als gevolg van het feit dat zij beschermd werden voor een degeneratie van het DNA. De lagen zullen opnieuw gevormd worden, de ene vanaf 4.500 tot 5.500 meter en de andere vanaf 10.700 tot 11.600 meter. Openingen zullen verschijnen aan de Noord en de Zuidpool en de lagen zullen hoger zijn wanneer ze de contouren van hoge bergketens volgen.

Andere landmassa’s zullen veranderen en er zullen meer zeeën en inlandse meren gevormd worden. Alle levensvormen, dieren en planten zullen tijdelijk verwijderd worden voordat dit gaat gebeuren. De mensheid zal voor het grootste deel verhuisd worden naar de schepen van het Ashtar Commando. Zelfs na onze ascension wordt verwacht dat bepaalde veranderingen van de Aarde zich zullen voortzetten.

07-10-2007, 22:59
DE NABIJE TOEKOMST

Meer mensen kunnen nu bevestigd krijgen wat er allemaal gebeurt, wanneer zij zich afstemmen op hun Hoger Zelf/Ziel/IK BEN Aanwezigheid tijdens meditaties. Dit proces van ‘naar binnen gaan’ werd al op Aarde beoefend voordat er religieuze en filosofische groeperingen werden gevormd. De mens kan hierbij helpen door het visualiseren van Lichtenergieën in de vorm van het verankeren van onvoorwaardelijke liefde op en in de planeet. De Liefde overwint alles! Het produceert vrede, heling, harmonie en eenheid.

De verwachte veranderingen naar een nieuw monetair stelsel en het wereldwijd kwijtschelden van schulden zullen, waarschijnlijk binnenkort, ook de regeringsstructuren wijzigen. Wanneer de paar resterende controlerende manipulators deze veranderingen op de planeet niet toestaan, dan zal waarschijnlijk het eerste contact met onze ruimte en spirituele vrienden sneller dan verwacht plaatsvinden. Vinden de veranderingen wel plaats, dan zal een grotere financiële en spirituele rijkdom voor alle mensen beschikbaar komen. Verdeeldheid tussen rassen en landen zal verdwijnen.

Er zijn veel mensen die rustig werken onder de vleugels van de regering, gerechtelijke en financiële stelsels om behulpzaam te zijn bij de uitvoering van deze veranderingen. Zij zullen zich spoedig aan ons voorstellen. Meer vrije-energie-apparaten zullen beschikbaar komen, speciaal de apparatuur voor de energievoorziening in onze huizen en voor de vervoerssystemen. Deze uitvindingen hebben we al een hele tijd in ons bezit. Dit is duidelijk beschreven in het Onthullingsproject van Dr Steven Greer en zijn vrienden, die de wereld de omvang van de geheime contacten op Aarde met de ET beschavingen in de laatste 60 jaren laten zien. Wij zitten in de Tijd van de Waarheid, waar vele verborgen waarheden, inclusief die van de Schaduw Regering aan de oppervlakte komen.

De verwachte vele rampzalige Aarde veranderingen, die veel levens zouden kosten, zijn nu niet meer waarschijnlijk, dankzij de grote stijging van het massabewustzijn na de afgrijselijke gebeurtenissen van 11 september 2001, die niet veroorzaakt zijn door geïsoleerde terroristen maar door die mensen die de Regering van de VS controleren. Desalniettemin blijft het mogelijk dat er toch nog vulkanen tot uitbarsting komen en dat er aardschokken zullen plaatsvinden.

Onze geliefden die reeds zijn overgegaan zullen zich zeer waarschijnlijk in de hogere dimensies bij ons voegen, wanneer dat hun keus was. Anderen die overgegaan zijn of in de toekomst zullen overgaan, zullen misschien op een hoger niveau besloten hebben dat ze nog niet voor de overgang naar de hogere dimensies gereed zijn. Zij zullen terug op een driedimensionale planeet incarneren om daar hun spirituele groei en bewustzijnsverruiming verder te zetten.

Bron vertaling: http://www.evolutiesprong.com
Origineel: 2012 unlimited

07-10-2007, 23:00


Niemand kent het Uur, behalve Allaah!

07-10-2007, 23:10
Onzin. Net zoals vorig jaar op 06-06-2006.

Allah is de Alwetende, de Alwijze. Hij weet wanneer het Uur zal toeslaan. Verder niemand.

Wat wel zo is, is dat de meeste tekenen van het vooraf gaan van Yauwm al Qiyama, zichtbaar zijn..

07-10-2007, 23:11

Citaat door Sophia_Foelara:
Niemand kent het Uur, behalve Allaah!



Nog altijd hier?

07-10-2007, 23:16
Hier ook een link die wel interessant is: http://lotusflower.web-log.nl/lotusflower/alles_over_2012/index.html



Ps: ik wil alleen deze informatie verder geven, aangezien ik dit net gelezen heb. ik zeg niet dat deze tijdstippen juist zijn, want inderdaad niemand behalve Allah weet het..

07-10-2007, 23:22
jezus moet nog komen en dan zal hij nog 40 jaar blijven tot de wereld vergaat en heb nog geen jezus gezien dus..... ALLAH al3em heeft iemand hier iets over?

07-10-2007, 23:23
De Dajjal zal hier vele jaren verblijven en moslims bestrijden, walhamdulilah!

07-10-2007, 23:30

Citaat door Sophia_Foelara:
De Dajjal zal hier vele jaren verblijven en moslims bestrijden, walhamdulilah!


40dagen noem ik geen jaren....

na de dood van dajjal zullen al die lihoed die hem volgde worden vernietigd walhamdulillah!

07-10-2007, 23:37

Citaat door Sheikh:
40dagen noem ik geen jaren....

na de dood van dajjal zullen al die lihoed die hem volgde worden vernietigd walhamdulillah!



De Torah leert ons dat in de Einde der Tijden één dag door mensen als "één jaar" ervaren zal worden.

08-10-2007, 02:01



Citaat door Sophia_Foelara:
De Torah leert ons dat in de Einde der Tijden één dag door mensen als "één jaar" ervaren zal worden.



Waarom beantwoord jij mijn vragen nooit?

08-10-2007, 02:09
Salaam alaikum

Allahu musta3an, niemand weet wanneer het Uur is , zelfs onze geliefde Profeet (vrede zij met hem) zoals ook vermeld staat in de authentieke overlevering
dat toen Djibriel (3alayhi salaam) aan de Profeet (vrede zij met hem) vroeg
''Vertel mij over Het Uur (wanneer zal het plaats vinden)
Toen antwoorden de Profeet vrede zij met hem : '' De ondervraagde heeft hierover niet meer kennis dan de vrager''

Dus beste moslim weet dat alleen Allah subhanahu wa ta3ala weet wanneer het Uur is. En laat jullie niet verleiden door een aantal mensen die denken het ongekende te kennen.

wa salaam alaikum salaam