Bekijk volle/desktop versie : Amrabat opgeroepen door Foppe en Fathi



05-10-2007, 13:37
PSV-middenvelder Ismaïl Aissati is niet opgeroepen door Foppe de Haan voor de komende interland van Jong Oranje. De reden voor het passeren van Aissati is nog onbekend. Aissati heeft nog niet laten weten of hij in de toekomst voor Marokko of Nederland uit zou willen komen. In tegenstelling tot Aissati is Amrabat wel opgeroepen door Foppe.

De VVV-aanvaller zal zijn beslissing snel moeten maken tussen Jong Marokko en Jong Oranje. Afgelopen woensdag maakte Fathi Jamal zijn selectie bekend, met daarin Nordin Amrabat. Het is dus de vraag of Amrabat zijn debuut zal gaan maken tegen Jong Kameroen. Ibrahim Maaroufi had dit zelfde probleem vorige maand. Toen was hij opgeroepen door zowel Jong België, als Jong Marokko. Uiteindelijk speelde hij met Jong België mee.

Over Ismaïl Aissati is nog niks bekend. Er gaan al maanden geruchten rond dat hij voor Marokko zou gaan kiezen. Dit is echter niet bevestigd, daarom blijven het geruchten. In de loop van de dag zal Foppe de Haan waarschijnlijk laten weten waarom hij Aissati heeft gepasseerd. De vorige interland tegen Noorwegen was de trainer van Jong Oranje al ontevreden over het spel van de middenvelder.

Otman Bakkal is opgeroepen door Foppe de Haan voor het Olympisch elftal, dat 17 oktober een vriendschappelijke wedstrijd speelt. Ook voor die wedstrijd is Aissati niet opgeroepen.

(ATLAS-LIONS.NL)

05-10-2007, 13:48


En nu kijken of het de moeite waard is om VVV Venlo te volgen in de Eredivisie.