Bekijk volle/desktop versie : ~~ Eid Topic * Koekjes TOpic * ~~



Pagina's : [1] 2 3 4

04-10-2007, 17:18

[SIZE="4"] مرحبا بكم في المطبخ المغرب&#161 0;
[/SIZE]

[/SIZE]

[SIZE="3"]

[SIZE="2"]
"

Nou keukenprinsesje laat je koekjes maar zien en de recepten dervan natuurlijk


"[/SIZE]


04-10-2007, 18:09


volgende week insha allah zal ik laten zien wat ik heb gemaakt, ben nog niet begonen

04-10-2007, 18:38
wanneer beginnen jullie lady's!

04-10-2007, 20:50
Ik begin morgen inscha allah met koekjes die wat langer houdbaar zijn. Heb een baby en heb daarom niet alle tijd om te kokkerellen en het allerbelangrijkste is dat de laatste 10 dagen v.d. ramadan belangrijk zijn dus vooral veel bidden, reciteren en doea's...daarom wens ik jullie allemaal alle zegeningen toe!!

04-10-2007, 20:53


Ik begin binnenkort.

04-10-2007, 22:25
salam casawiea. ik maak mijn koekjes inchallah. en casablanca. ik ga zondag naar marocco. inchallah.

05-10-2007, 09:28

Citaat door madmoisale:
salam casawiea. ik maak mijn koekjes inchallah. en casablanca. ik ga zondag naar marocco. inchallah.


leuk mag ik mee



Ben benieuwd naar jullie koekjes.

05-10-2007, 11:49
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUup

05-10-2007, 11:54
Ik hou deze topic in de gaten


Mijn ma heeft dit jaar geen zin om koekjes te maken, dus het lot ligt in mijn handjes

05-10-2007, 11:56
UpppppppppeerdddeeUuupp...!!

05-10-2007, 14:33

Citaat door salama:
wanneer beginnen jullie lady's!


na het weekend insha allah

05-10-2007, 14:50

Citaat door casawiea:

[SIZE="4"] مرحبا بكم في المطبخ المغرب&#161 0;
[/SIZE]

[/SIZE]

[SIZE="3"]

[SIZE="2"]
"

Nou keukenprinsesje laat je koekjes maar zien en de recepten dervan natuurlijk


"[/SIZE]

Zou k de recepten van desee koekjess mogen hebben aub

05-10-2007, 15:35


Ik heb gister deze kokosbootjes gemaakt:

Koekje 1 - Kokosbootjes





Ingredienten voor ongeveer 50 stuks:
200 gr bloem
100 gr boter
30 gr poedersuiker
Snufje zout
1 eigeel
3-4 el water
Vulling:
60 gr suiker
75 gr kokos
75 gr boter
1 el citroensap
2 el water
1 ei
Snufje bakpoeder
Abrikozenjam

Bereiding:
Meng voor het deeg de bloem, boter, poedersuiker, zout en eigeel. Voeg water toe tot je een mooi glad deeg kunt maken. Leg afgedekt in de koelkast om te rusten.
Maak ondertussen de vulling door de boter en suiker met de citroensap en water in een pannetje op laag vuur te smelten. Roer de kokos erdoor. Mix dan het ei en de bakpoeder erdoor.
Neem de bootjesvormpjes en bedek die met het deeg (niet te dik, er moet een holte overblijven voor de vulling!). Prik het deeg in en bak op 175 graden voor 10 minuten.
Haal ze dan uit de oven en als het midden toch te veel gerezen is, druk dan even met de achterkant van een mes het naar beneden.
Schep wat vulling erin en bak ze dan op 175 graden in 10-15 minuten goudbruin en gaar. Haal ze voorzichtig uit de vormpjes en laat afkoelen. Bestrijk ze dan met wat verwarmde abrikozenjam (heb ik niet gedaan, want ik heb ze ingevroren).





05-10-2007, 16:54
Ziet er lekker uit ellouisa

Ik ga ook die boot koekjes maken.

05-10-2007, 17:05
Heeerlijk

Pagina's : [1] 2 3 4