Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : nederlands meisje met marokkaanse vriendPagina's : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12

LaMorena
23-01-2005, 22:06


Hollanders kijken jou als bekeerde moslima met de nek aan vanwege je geloof, Marokkanen kijken je met de nek aan vanwege je afkomst. Erg triest, als gelovige zou je toch wel beter moeten weten. Zo zie je maar hoe nep die Marokkanen zijn. Klopt ook niet wat je zegt, als Nederlanders en Marokkanen met met de nek aankijken, hoe kunnen dan de Marokkanen alleen nep zijn? Ze zijn allemaal nep die dat doen maar gelukkig is niet iedereen zo bekrompen. Al moet ik zeggen dat ik er wel achter ben dat Nederlanders echt niet tolerant zijn, echt echt écht niet en ik kots erop dat mensen zo tegen mij doen, me landverader noemen. Zielig zijn zulke mensen. Heel erg zielig.

LaMorena
23-01-2005, 22:08
Ok en nu log ik uit en kom ik hopelijk nooit meer terug. Ik heb nog nooit zoveel achterlijke bekrompen mensen bij elkaar gezien. En daarvan waren er meer Nederlands dan Marokkaans. Ik ben zwaar teleurgesteld in mijn medelanders. Wat een slechte naam geven ze mij als Nederlander. En al die haatzaaiende mensen die Moslim zijn maar ondertussen haatzaaien, veroordelen en agressief reageren op mensen die geven mij een slechte naam als Moslima. GET A LIFE, alletwee die groepen.

sar23ah
24-01-2005, 15:30
Ja hallo gasten, waar de f..k zijn wij nou helemaal mee bezig?? Een marokkaanse jongen heeft een hollandse vriend< een hollandse griet gaat met een marokkaanse jongen, zijn we soms vergeten waar we vandaan komen??? Voldoen onze marokkaanse meisjes niet meer aan de voorwaarden dat alle marokkanen met die hollandse tr.tten gaan, want meisjes kan ik ze zeker niet noemen. Ik hoef jullie toch zeker niet te vertellen dat het Haraam is waar we nou mee bezig zijn he??? Trouwens stel dat een hollandse tr.t moslim zou worden en zoals jullie dat zeggen "ze dat voor haar eigen doet, omdat ze dat zelf wil" hoelang denken jullie dat ze dat vol zou houden he??? Een hollandse blijft in haar hart toch altijd een katholiek of christen Denk je nou echt dat ons geloof zo makkelijk is en dat je wel effe moslim wordt, get serieus man!!! Ik denk dat het spreekwoord: waar het hart van vol is loopt de mond van over wel op zijn plaats is!!! Als die Hollanders oud worden zijn ze vies en zijn jullie toch op ze uit gekeken, maar dan is het te laat om volgens de regels te leven!!! Als elke marokkaan of marokkaans meisje iemand van een ander ras zou pakken, wat hebben we dan nog aan ons geloof?? op den duur zal het geloof dan ook uitsterven omdat die "halfbloed" kinderen het moslim geloof niet zo zwaar nemen. En geloof mij Allah(swt) zal jullie dan ongenadig en hard straffen. Waar moet het dan heen met deze wereld?? Ik hoop dat de echte moslim broeders en zusters daar eens echt over nadenken>>> Maleikum salaam!!! Jij bent een schande voor de maatschappij... blijkbaar ben je zwaar gefrustreerd, als je zo over hollandse meisjes praat... hoe kom je erbij dat het allemaal trutten zijn....er wordt tog altijd gezegd niet over een kam scheren, je doet het zelf en maar klagen!!!!!! En als een ned of suri of anti moslima wordt dan zal dat wel mektab zijn...en ben jij niet diegene die daarover kan oordelen!!! En doe nou niet alsof alle maroc meisjes zo heilig zijn en allemaal nog maagd zijn.. want ken er genoeg die zich nog schandelijker gedragen dan sommige ned meisjes!!! En nog wat, niet elke nederlander is een christen of katholiek.......als je deze maatschappij een beetje zou kennen dat had je dit wel geweten....de ongelovige noemen ze dat, en voor een ongelovige is het veel makkelijker om een geloof aan te nemen dan iemand die met een geloof is opgegroeid!!!

azinna
25-01-2005, 12:03
Hex jij bent echt zielig.Jij vind het toch ook niet leuk om gediscrimineerd te worden op straat enzo!Als je te horen krijgt rot op marokaan!Hou die praatjes bij je met vieze kaaskop.Ik ben een moslima van nederlandse afkomst en geloof precies in het zelfde als jij dus waarom zijn wij nederlandse moslimas dan anders.Je noemt de nederlanders zeker vaak rasisten maar je bent er zelf een. azinna

Jasmina
26-01-2005, 08:28


Hoe een bekeerde Moslima hier over zou denken? Ik vind het erg dat er mensen zijn die niet weten hoe de Islam is maar zich toch Moslim noemen, die discrimineren. Ik vind het erg dat mensen het altijd hebben over "die Marokkanen", of "die Hollanders." Gewoon niet normaal. Waarom moet dat nou? Ik praat soms met Marokkanen en die hebben het dan over die 'vieze Hollanders', ja pardon, ik ben ook een Hollander, TJA, jij bent anders!! Maar waarom ben ik dan anders? Omdat ik Moslima ben? Ik ben toch ook een mens maar ook een Hollander. Ik weet niet, ik voel me er zwaar verrot onder dat het altijd zo moet gaan. En er was een meisje die vroeg waarom je niet meer uit kan gaan en dat je neit zo moeilijk moet doen maar als je Moslima wordt, veranderd je hele manier van leven. Je kleding verandert, je manier van denken verandert, je kijk op het leven verandert, het contact met je omgeving verandert ontzettend. Mensen kijken anders naar je als je je kleding verandert, als ze horen dat je een geloof hebt gekozen dat voor hun synoniem staat aan onthoofdingen en criminelen. Je vriendinnen begrijpen je in sommige gevallen niet. Ik heb met een vriendin gepraat over dat ik Moslima was geworden, ze zei dat ze het begreep. Daarna heb ik haar ook gezegd dat ik niet meer uit zou gaan. Ze heeft het zelfs in een interview gelezen met me, maar waarom blijft ze er dan over doorgaan? Waarom ben ik raar als ik voor mijn geloof heb gekozen? Dus niemand kan zeggen dat je geen Moslima wordt voor jezelf want het is zo ingrijpend en ik voel me eigenlijk aan de ene kant zwaar beledigd door alle berichtjes hier. Omdat het gaat over mijn afkomst en omdat het gaat over mijn geloof. Mensen die niet eens weten hoe hun geloof zit, dat doet me pijn. salaam aleikum Ik herken mezelf hier helemaal in, mooi verwoord zuster :goedzo: jasmina :zwaai:

Anouar_love
27-01-2005, 15:25
ik heb ook een nederlandse moeder, maar er zijn maar weinig marokanen die hun geloof en cultuur op gaan geven voor een hollands meisje, dat kan ik jullie wel zeker weten zeggen..ik vind het ook zkr schandalig als een marokaan -moslim met een niet moslim trouwt, dat kan gewoon niet..zoek gewoon iemand van je eigen soort, dan gata alles een stuk makkelijker..

ahlambo
01-02-2005, 13:35
1 ding is een feit MAROKKAANSE JONGENS gebruiken NEDERLANDSE meiden ALLEEN VOOR ÉÉN ding en IS SIEEEXXXXX.... meid je wordt GEBRUIKT neem het maar van mij aan!!!!

vdb_16
03-02-2005, 00:38
Ik ben zelf een Belgisch meisje en heb 7 maanden iets met een Marokkaanse jongen... Ik ben al meer dan 2 jaar bezig met de Islam maar spijtig genoeg heb ik me nog niet volledig kunnen bekeren doordat m'n vader er enorm op tegen is. En wat hier word gezegt dat marokkaanse jongens naar Nederlandse meisjes gaan omdat ze het van de marokkaanse niet krijgen I don't think sow,hier in Belgie zijn de marokkaanse nog erger geloof mij maar... Zelfs mijn vriend haat ze,overal zitten rotte appels tussen hoor...

Blonde_Godin
03-02-2005, 00:50
Jij bent een schande voor de maatschappij... blijkbaar ben je zwaar gefrustreerd, als je zo over hollandse meisjes praat... hoe kom je erbij dat het allemaal trutten zijn....er wordt tog altijd gezegd niet over een kam scheren, je doet het zelf en maar klagen!!!!!! En als een ned of suri of anti moslima wordt dan zal dat wel mektab zijn...en ben jij niet diegene die daarover kan oordelen!!! En doe nou niet alsof alle maroc meisjes zo heilig zijn en allemaal nog maagd zijn.. want ken er genoeg die zich nog schandelijker gedragen dan sommige ned meisjes!!! En nog wat, niet elke nederlander is een christen of katholiek.......als je deze maatschappij een beetje zou kennen dat had je dit wel geweten....de ongelovige noemen ze dat, en voor een ongelovige is het veel makkelijker om een geloof aan te nemen dan iemand die met een geloof is opgegroeid!!! Ja, dit is dus zo'n beetje wat ik ook al aan dat zielige figuur heb verteld.

Blonde_Godin
03-02-2005, 00:52
Hex jij bent echt zielig.Jij vind het toch ook niet leuk om gediscrimineerd te worden op straat enzo!Als je te horen krijgt rot op marokaan!Hou die praatjes bij je met vieze kaaskop.Ik ben een moslima van nederlandse afkomst en geloof precies in het zelfde als jij dus waarom zijn wij nederlandse moslimas dan anders.Je noemt de nederlanders zeker vaak rasisten maar je bent er zelf een. azinna Ja, ze is gewoon triest en gefrustreerd en al zeker geen ware moslima.

missroses
04-02-2005, 00:41
jullie zijn ook super dom allemaal die johnny is waarschijnlijk gewoon een marokaan die de boel loopt op te naaien en zo het racistisch gedoe nog meer op wilt blazen de marokanen beginnen met kazen daar weer op en allerlei andere stoome woorden he tgaat van alle bij de kanten botsten en zo krijgt iedereen een hekel aan elkaar en is er in een no time oorlog mensen toch laat iedereen in zijn waarde of ze nu dik dun zwart wit paar of what ever zijn moslim,jood,katholiek,boedha het is ieder zijn eigen leven en iedereen moet doen waar die zelf gelukkig mee is LAAT IEDER IN ZIJN WAARDE MENSEN EN STOP MET DAT RASISTISCH GEDOE we bereiken hier niks mee ja een RASSENHAAT tjonge jonge wat kan ik boos worden op dit soort mensen ik snap dat iedereen een eigen meneing mag hebben maar moet in die mening gescholden worden NEEEEEEEEEEE gewoon je mening geven kan ook he thoeft niet gelijk met kut marokaan,kut kaaskop en dan weer met gelovig,ongelovig wel moslim niet moslim je leeft voor jezelf en je moet leven hoe je denkt dat goed voor je is zo dit moest er even uit en nog een raad mensen met een relatie met twee culturen volg je hard de liefde is sterker dan de haat en dat blijf ik zeggen grt

lovemysweety
03-05-2005, 08:58
Jij bent een schande voor de maatschappij... blijkbaar ben je zwaar gefrustreerd, als je zo over hollandse meisjes praat... hoe kom je erbij dat het allemaal trutten zijn....er wordt tog altijd gezegd niet over een kam scheren, je doet het zelf en maar klagen!!!!!! En als een ned of suri of anti moslima wordt dan zal dat wel mektab zijn...en ben jij niet diegene die daarover kan oordelen!!! En doe nou niet alsof alle maroc meisjes zo heilig zijn en allemaal nog maagd zijn.. want ken er genoeg die zich nog schandelijker gedragen dan sommige ned meisjes!!! En nog wat, niet elke nederlander is een christen of katholiek.......als je deze maatschappij een beetje zou kennen dat had je dit wel geweten....de ongelovige noemen ze dat, en voor een ongelovige is het veel makkelijker om een geloof aan te nemen dan iemand die met een geloof is opgegroeid!!! dat denk ik niet. een ongelovige gelooft niet voor niets in niets. een gelovig iemand staat open voor geloof. tenminste zo ervaar ik dat. ik ken ongelovige mensen die nergens van willen weten. gelovige mensen accepteren anderen beter. en begrijpen andere geloven ook beter. zelf ben ik christelijk opgevoed, maar ben moslima geworden en NIET door mn man, maar uit mn eigen overtuiging. en dat zie ik een ongelovige niet snel doen

lovemysweety
03-05-2005, 09:00


Als je echt van elkaar houdt, ga er dan gewoon voor! Vecht voor elkaar, dan komt het heus echt wel goed. Er zullen misschien mensen zijn die je laten vallen, maar trek je daar niks van aan. Die zijn het niet waard!!

Sweet_Sultano
03-05-2005, 12:45
Jij voelt jezelf gediscrimineerd in eigen land zeg je. De meest van de tweede generatie zijn hier geboren, hebben een nederlands paspoort en kennen niets anders dan Nederland. Dus in principe is ist nu ook ons land, maar WAAROM MOGEN WIJ (DE MAROKKANE) ZICH WEL GEDISCRIMINEERD VOELEN IN EIGEN LAND. zo voelen de meeste van ons zich iedere dag weer. als we 's ochtends de kranten openslaan zien we niets anders dan negatieve kritiek op onze bevolkingsgroep, als we naar school of werk gaan worden steeds geconfronteerd met de problemen van de marokkaanse bevolking (ik bedoel hoe vaak ik wel niet terecht heb moeten staan de afgelopen paar maanden voor zaken waar ik niet eens bij betrokken was, zoals de el moumni- zaak, de 11 sept-zaak, de imam haselhoef-zaak en dan heb ik het nog alleen maar over zaken van de afgelopen paar weken, laat staan als ik terug moet gaan naar een paar maanden/jaren geleden), als we naar de winkel gaan moeten we steeds achtervolgd worden door een van de medewerkers, omdat wij gezien worden als criminelen, als ik naar huis ga en zet de tv aan heb ik al weer spijt omdat ik niets anders hoor dan Marokkanen dit, Marokkanen dat, moslims dit, moslims dat...................EN DAN KOM JIJ MIJ VERTELLEN DAT JIJ GEDISCRIMINEERD WORDT IN EIGEN LAND, NOU BOEHOE WAT HEB IK EEN MEDELIJDEN. jij leest 1x de yasmina.nl en voelt je gediscrimineerd, wat moeten wij dan wel niet voelen. Ga dat maar eerst na en maak maar eens een dag na zo'n ramp als 11 sept. mee als marokkaan/moslim zijnde, dan piep je naar alle waarschijnlijkheid wel anders. ik ben blij dat je de islam gevonden hebt en met alle steun van allah zal je je hopelijk eens tot hem bekeren, dat zou fantastisch zijn, maar begrijp goed dat wij nu in een situatie verkeren waarin wij door alle negatieve kritiek en publiciteit meer naar elkaar toeschuiven en nog radicaler worden in onze denkwijze. Groetjes jihan Ik als Nederlandse Kaaskop heb diezelfde Islam gevonden, maar heb niet hetzelfde kleurtje en achtergrond als jullie. Ik ben er trots op dat ik Nederlander ben, maar misschien nog wel trotser op het feit dat ik het ware geloof heb gevonden. Mensen als jij maken wel dat ik mij niet welkom voel en mijn geloof voor andere moslims niet kenbaar maak mede door dit soort reacties. Mensen als jij maken dat ik mij schaam voor Marokkanen, maar ook voor het feit dat jij jezelf moslim noemt met al die haat in je lijf!!!!!

stetouania
04-03-2006, 18:12
ik weet niet hoe men het voor elkaar krijgt met een nederlandse viend of vriendin te trouwen voor mij zal het de dood worden. en ik spreek uit ervaring want ik had zelf een nederlandse vriend het werd bijna de dood:maf: :maf: :maf:


Pagina's : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12