Bekijk volle/desktop versie : VS-Congres stemt voor bijkomende sancties tegen Iran



25-09-2007, 21:49
Belga) Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft dinsdag met een overgrote meerderheid een wet aanvaard waarin de Iraanse Revolutionaire Garde voortaan wordt beschouwd als een terroristische groepering en voor bijkomende sancties tegen Teheran.
De wet werd met 397 stemmen voor en 16 tegen aangenomen, terwijl de spanningen tussen Iran en de Verenigde Staten zijn opgelaaid door de aanwezigheid van de Iraanse president Mahmoed Ahmadinejad in het kader van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York. De wet viseert ook internationale bedrijven met Amerikaanse filialen die investeren in Iran, meer bepaald in olie- en gasmaatschappijen. De voorzitter van de Buitenlandcommissie van het Congres, de Democraat Tom Lantos, zei dat de wet nodig is want de ontkenningen van Iran over zijn nucleair programma kunnen niet aanvaard worden. (DWM)


Betreft VS en haar sancties, waarom leggen wij”Moslims” de VS niet eens sancties op door heel simpel metMeer dan een miljard mensen haar producten niet meer in te kopen .
Dit is absoluut haalbaar en nodig dat er eens aan gewerkt wordt , en dan maar eens zien hoe het gaat piepen .
Wie moet het dan aanvallen, de moslim in Nederland, Marokko, waar dan .
De moslim is overal en als deze nou eens heel duidelijk een lijn trekt, dan zal dit een daverende uitwerking hebben .
En dan niet te vergeten alle investeringen van moslims gewoonweg wegtrekken, moet je dan eens zien hoe arm zij zullen zijn.
Het is makkelijk te behalen, moet slechts op juiste wijze aan gewerkt worden, mee eens of nie .

25-09-2007, 22:40


Ik vind het een goed plan, maar de probleem is dat het juist niet makkelijk te behalen is hoe wil je 1 miljard moslims over heel de wereld verspreid toespreken via de media maar dan moet je dan ook met een heleboel moslims wat geld bijleggen zeg maar eens stichting maken en dan in alle moslimwinkels zo een doosje leggen waar moslims dan geld in doen en dan al dat geld bij elkaar gebruiken om je doel te bereiken. at doen ze ook meetal voor Palestina en Afghanistan.

26-09-2007, 04:38
Moslims als groep hebben nou eenmaal teveel belangen in Amerika en Amerikanen hebben teveel belangen in regio's waar Moslims wonen. Mister Bush moet eens leren geen politieagentje te zijn, of tenminste een eerlijke politieagentje