Bekijk volle/desktop versie : Heb vandaag 2rollen Bladerdeeg gekocht..Heb jij een recept voor mij?!



25-09-2007, 20:39



Salaam oe3alaikoem,

MedeKeukenprinsesjes

Ik heb vandaag 2 rollen bladerdeeg gekocht,..
Ik heb wel wat recepten maar vind ze niks...

Dus heb je voor mij wat lekkere recepten, van koek tot hartige hapje ben ik je heel erg dankbaar !!

Ben benieuwd!!

Alavst bedankt,
Liefs Warda.


25-09-2007, 20:47


tonijnhapjes
pittige gehakthapjes
vullen met alleen groentes
of met kipfilet.

en de zoete variant is vullen met spijs
appelflappen
met room
dus zeg het maar

25-09-2007, 20:48
Op mijn topic staan een paar recepten met bladerdeeg.............

Je kan er ook quiches mee maken, erg lekker!! Of blindbakken en vullen met room en fruit.........?

25-09-2007, 20:48
spinazi emet turks kaas
frikandel
kipfilet
gehakt

25-09-2007, 21:09




Bedankt lieve Meiden!!!

Ennu..

Cuisinetje... k ga je TOpic meteen bekijken!


Moslima27 Hmm zoetehapjes als je daar iets van een recept hebt graag


25-09-2007, 21:16
gevulde met room
snijd je bladerdeeg in rechthoekjes en bestrooi ze met wat suiker.
bak ze in oven goudbruin.laten afkoelen en dan doormidden snijden en vullen met room en leg de andere helft erop.zo simpel maar ozo lekker.

met spijs
neem pakje amandelspijs en roer het los met ei.neem een lepel spijs en doe het op bladerdeeg dan dichtvouwen en besmeren met wat melk en in oven goudbruin bakken

appelflappen
schil een appel en snijd deze in blokjes.bestrooi met wat citroensap i.v.m verkleuring.hierbij wat blanke rozijntjes en kaneel en wat suiker erbij.dit goed mengen en je bladerdeeg ermee vullen en dichtdoen
dan besmeren met wat melk en bestrooien met suiker.dit in oven op 180 graden goudbruin laten bakken.


25-09-2007, 21:27

Citaat door Moslima27:
gevulde met room
snijd je bladerdeeg in rechthoekjes en bestrooi ze met wat suiker.
bak ze in oven goudbruin.laten afkoelen en dan doormidden snijden en vullen met room en leg de andere helft erop.zo simpel maar ozo lekker.

met spijs
neem pakje amandelspijs en roer het los met ei.neem een lepel spijs en doe het op bladerdeeg dan dichtvouwen en besmeren met wat melk en in oven goudbruin bakken

appelflappen
schil een appel en snijd deze in blokjes.bestrooi met wat citroensap i.v.m verkleuring.hierbij wat blanke rozijntjes en kaneel en wat suiker erbij.dit goed mengen en je bladerdeeg ermee vullen en dichtdoen
dan besmeren met wat melk en bestrooien met suiker.dit in oven op 180 graden goudbruin laten bakken.






Ey lieverd

je hebt het nu tog over bladerdeeg die vierkanten?

Zoja, k heb namelijk rollen gekocht voor bijv hartige taartjes enz.

Alleen wil andere recepten

25-09-2007, 22:08

Citaat door Warda4U:


Ey lieverd

je hebt het nu tog over bladerdeeg die vierkanten?

Zoja, k heb namelijk rollen gekocht voor bijv hartige taartjes enz.

Alleen wil andere recepten


oh oke sorry die heb ik nog nooit geprobeerd.

26-09-2007, 00:39
mag ik vragen hoe die rollen bladerdeeg eruit ziet en hoe groot?

26-09-2007, 14:13

Citaat door zahira:
mag ik vragen hoe die rollen bladerdeeg eruit ziet en hoe groot?




Het is een rol, in een driehoekig verpakking!

Merk is van Danerolles..

Je hebt er ook van dezelfde merk voor croissants..


26-09-2007, 14:39

Citaat door Warda4U:



Het is een rol, in een driehoekig verpakking!

Merk is van Danerolles..

Je hebt er ook van dezelfde merk voor croissants..




He meid let je wel op want in die deegrol voor croissants van danerol zit namelijk alcohol ik weet niet hoe het bij deze zit?

mvg sam

26-09-2007, 14:41
zit ook alcohol in, heb van de week n.l. gekeken bij de C1000.
Toen heb ik het toch maar niet genomen.

26-09-2007, 17:03



Citaat door sammmmm:
He meid let je wel op want in die deegrol voor croissants van danerol zit namelijk alcohol ik weet niet hoe het bij deze zit?

mvg sam




Bedankt lieverd..

Ben gelijk na beneden gegaan om te checken idd zit alcohol in!
Tfoe zelfs in deeg zit alcohol

K heb denk het bonnetje nog wel, breng ze gwn terug!