Citaat:
Origineel gepost door Keltoem
We houden het heeeeeeeeel simpel,En aangezien de ramadan er aan komtt is het nog lekkerder voor bij de harira...
Nodig heden < bladerdeeg, waarmee je o.a loempia`s maakt...
eieren..
Bereidingswijze:
Pak een plakje bladerdeeg leg het plat neer..Was een ei..(niet gekookt gewoon rauw) maak het ei open en leg het op de bladerdeeg..Vouw de blader deeg dicht punt aan punt..En doe er eventueel nog eigeel bij om hem dicht te kunnen plakker( hoef niet mag wel
)En bak dat in heet olie..Hmm lekkerrrrr Eetsmakelijk..
Dat is de eerste een van me lieveling me moeder kan ze heeeeeel ergg lekker maken hopelijk hebben jullie er ietss aan laat het me weten
beslama! :kusgrijs: < :blauwkus: > :kusgrijs:
mmmmm, klinkt lekker, alleen is het niet moeilijk om de bladerdeeg dicht te doen, het ei valt er toch zo uit???
Als je nog meer makkelijke recepten hebt, kom maar op !!!!
liefs, mardiya