Bekijk volle/desktop versie : De Leugens van onze Leider (1/2) (dit moet je lezen)



11-09-2007, 17:23
De Leugens van onze Leiders.(USA) [heel veel txt]
xxx
Volgens Amerikanen maakt het niet meer uit of je de waarheid spreekt.

Uit: “The Perfect Enemy”van John Kaminski, hoofdstuk 10

President Bush en praktisch de totale Amerikaanse machtsstructuur logen tegen de gehele wereld toen ze beweerden dat Irak massavernietigingswapens bezat en dat ze een op handen zijnde bedreiging vormde voor de zogenaamde vrije wereld.
Nu is zonder enige twijfel onthuld dat die aannames leugens waren. Maar het maakt de meeste Amerikanen geen moer uit omdat er, zoals gewoonlijk, zaken gedaan moeten worden vlak voor de gigantische wereldwijde economische krach.


President Bush en zowat de hele Amerikaanse machtsstructuur logen toen ze zeiden dat we Afghanistan moesten binnenvallen om de vermeende daders van de 9/11-verschrikking voor de rechter te brengen. Vlak nadat de invasie was begonnen verklaarde Generaal Tommy Franks dat het niet belangrijk was Osama bin Laden, de zogenaamde leider van de oproerkraaiers, gevangen te nemen, zelfs nadat de Afghaanse Talibanregering aanbood om hem uit te leveren en in een neutraal land te berechten. Terwijl de aanval aan de gang was zei Franks dat het echte doel was het hele land onder controle te krijgen.

Terwijl het fictieve al-Quaida netwerk door de Verenigde Staten nog steeds als een excuus wordt gebruikt om een permanente oorlog tegen de hele wereld te voeren en bin Laden nog steeds niet in de kraag gevat is, is het voor iedereen duidelijk geworden dat het gevangen nemen van een van terrorisme verdachte persoon niet de reden was voor het met nucleaire wapens platgooien van Afghanistan en het vermoorden van tienduizenden onschuldige mensen. Maar niemand weet precies wat die reden dan was. Enron, oliepijpleidingen en geopolitieke strategieën zijn onderwerpen die gewoonlijk uit het televisienieuws geweerd worden.

We treffen een zelfde situatie aan in Irak. Wat was het doel van het de lucht in blazen van enkele duizenden onschuldigen waardoor een situatie kon ontstaan die feitelijk een grotere bedreiging voor onze veiligheid is dan een continuering van de dictatuur van Saddam Hussein geweest zou zijn? Niemand van ons weet precies wat die reden was, maar we hebben allemaal onze favoriete bedenkingen: olie, Israël, opgebruiken van militaire voorraden en het creëren van lucratieve contracten voor bedrijven die de oorlogsmachine steunen om zo de ineenstortende Amerikaanse economie op te krikken.

Deze twee leugens – die de verdorven massamoord in twee weerloze landen rechtvaardigden – staan nu boven aan de lijst van verschrikkingen die gepleegd zijn door Amerika. In de 227 jaar van onze geschiedenis, van de dekens besmet met pokken tijdens de koloniale dagen tot ‘Waco’, heeft Amerika niets slechters gedaan (hoewel vele militaire escapades vooral die in de Filippijnen in 1899 en in Vietnam in de 60-er jaren bijna net zo erg en niet te rechtvaardigen waren)

Maar terwijl Amerika wegglijdt in een verstikkende hel van een totalitaire dictatuur, is DE vraag die gesteld moet worden deze:

Als het bewezen is dat onze leiders gelogen hebben over de ziekelijke en immorele vernietiging van de mensen in Afghanistan en Irak, waarom gelooft een meerderheid van de Amerikanen nog steeds wat diezelfde leugenachtige leiders ons vertelden over de 9/11 wreedheden, namelijk dat het het werk was van buitenlandse terroristen die jaloers waren op onze vrijheid!? Zoals Gerard Holmgren het op een keer zo mooi stelde, dit is de belachelijkste van alle complottheorieën die men ons ooit heeft willen laten geloven.

Voor een paar ingewijden was het altijd al duidelijk wie er voor de slachting van 9/11 verantwoordelijk waren. Zbigniew Brzezinski schreef in een boek al over de noodzaak ervan en het door Republikeinen beheerste ‘Project for a New American Century’ beveelde het aan als een wenselijke gebeurtenis waarmee ze hun doelstellingen zouden kunnen verwezenlijken.

Maar de meeste Jan-met-de-pet-Amerikanen zijn bang om zo’n angstaanjagende mogelijkheid ook maar in overweging te nemen. Ze geloven liever de leugen, zonder zich echt te realiseren wat er met hen zal gebeuren als ze dat doen.

In de wereldgeschiedenis is er nooit een grotere leugen geweest dan 9/11. Maar toch klampen de meeste Amerikanen zich in een bekrompen toestand van angst vast aan de officiële versie en schuiven hun trots terzijde als ze op vliegvelden intiem worden gefouilleerd door fascisten die het minimumloon verdienen. Ze zetten vlaggetjes op hun auto in de hoop dat ze niet aangehouden en gevangen genomen worden door Ashcrofts nieuwe stoottroepen, voor iets waar ze niet aan gedacht hadden, en ze kijken verdoofd en banaal toe als het officiële onderzoek van de regering begint met de melding dat men al weet wie het gedaan heeft zodat het eigenlijk weinig zin heeft om het uit te pluizen.

Amerikanen hebben met huid en haar de leugen geslikt dat we de veiligheid moeten vergroten omdat er terroristen in ons midden zijn, terwijl het duidelijk is dat de terroristen in Washington zitten. Ze terroriseren de hele wereld met de gretige hulp van je buren, de corrupte plaatselijke politie en de rechters, die uitvoeren wat ze opgedragen wordt door hun superieuren, net als de bewakers in Auschwitz dat deden.

Laat die gedachte eens bezinken: Amerikaanse smerissen zijn nu net als die bewakers in Auschwitz, en doen mee met de eliminatie van al diegenen die weigeren mee te werken aan het Amerikaanse meesterplan de hele wereld tot slaaf te maken. Zeg eens hardop: “Dodencel in Guantanamo zonder redelijk proces”.

Hoe is het mogelijk dat dit gebeurt? Hoe kunnen alle Amerikanen opeens hun verstand hebben verloren? Ze gingen niet over een nacht ijs, kan ik je vertellen. Vanaf de moord op Kennedy zijn Amerikanen gewend nepredenen te accepteren voor politieke misdaden terwijl protesten en vragen allemaal stuklopen op de verstikkende atmosfeer van bureaucratische regelgeving. Daarom heeft iedereen de poging opgegeven vragen te stellen en dachten dat hun onverschilligheid van geen invloed was op hun overleving. Tijd om je mening te veranderen.

Nog verontrustender dan de moorddadige plannen van Bush, zijn olienazi’s en zijn bende van Zionistische manipulatoren is de zwijgende instemming van de zogenaamde oppositie. Deze ‘linkse’ Democraten CREËERDEN de Patriot Act, welke onze grondwet krachteloos maakt. Omdat ze zich ervan bewust waren dat ze bijdragen van het bedrijfsleven voor hun campagne moesten aantrekken, ondersteunden deze laffe bureaucraten Bush met zijn invasies. Ook waren ze bang dat ze anders de stemmen van geestdode, vlagzwaaiende Amerikanen zouden verliezen.

Kijk eens naar de Democratisch oppositie: Hillary Clinton, Kerry, Lieberman, Gephardt, Edwards, Mosely-Braun, Sharpton – Behalve één STEUNDEN alle Democratische kandidaten de militaire stappen van Bush. En allen – zonder uitzondering – bevestigen de leugens die ons over 9/11 verteld zijn, en ook het verzinsel dat Israël een goedgezinde democratie is.

Ik moet erg lachen om al die petities die over verschillende onderwerpen rondgaan. Ha. En twee keer zo hard om al dat gepraat over de volgende verkiezingen. Ha ha. De verkiezingen in 2000 bewezen dat Amerikanen geen verkiezingen meer hebben. Het maakt niet uit voor wie je stemt. Degene die ze willen dat er wint zal winnen, en ze hebben zowel de technologische kennis als genoeg geld om dat te laten gebeuren. Vraag maar na bij een rechter aan het Amerikaanse Hooggerechtshof.

Rot op met je presidentskandidaat. Het Amerikaanse democratische systeem is dood en begraven. De presidentiële campagne is een afleidingsmanoeuvre om het Amerikaanse volk om de tuin te leiden zodat ze nog steeds denken dat ze nog iets in de melk te brokkelen hebben.

Mededeling: Dat hebben ze niet.

Niemand in het Congres spreekt de waarheid (Goed, er zijn misschien een paar die over SOMMIGE dingen de waarheid spreken, eentje minder zonder Paul Wellstone die duidelijk vermoord werd).

Geen enkele kandidaat voor een post waar dan ook in de Verenigde Staten zegt dat 9/11 bedrog was en dat het een cynisch tactische zet was om het Amerikaanse volk zo bang te krijgen dat het maatregelen van een politiestaat zou accepteren. Dát is de reden waarom er geen enkele kandidaat voor een post in de volksvertegenwoordiging de waarheid spreekt.

Niemand die er ook maar aan denkt om zich als kandidaat beschikbaar te stellen kan serieus menen dat ze ook maar iets op kunnen lossen. Want als je iets wilt veranderen zal je diep moeten graven in de grote vraagstukken die de oorlogsmachine door laat draaien. Dat is hoofdzakelijk de alomtegenwoordige invloed van Judaïsme en Zionisme die bijna elke gemeenschap in de wereld fataal geïnfecteerd heeft met hun manipulatieve flauwekul hoe je je dient te gedragen en met hun ondergravende zedengepreek. Als moraliteit betrekkelijk is zal het kwaad overwinnen, want verleiding en corruptie zijn sterke menselijke drijfveren.

Niemand die zich kandidaat stelt zal ook maar beginnen de duidelijke kwestie aan te kaarten dat 9/11 bedoeld was om Moslims zwart te maken, en die daarmee twee verschrikkelijke Amerikaanse misdaden legitimeerde: de Israëlische genocide van de Palestijnen en de verovering van alle olievoorraden in de wereld.

11-09-2007, 17:32


het moet zijn " De Leugens van onze Leiders" foutje

11-09-2007, 18:42
vind het heel lief van je dat je dit verhaaltje plaats,,maar wie hft nou zin dit te lezen,,als t toch onzinis,,?? citeer t ff dan,,,maybe wordt dan wel gelezen,,,