Bekijk volle/desktop versie : 35% van de Phalestijnen zijn ChristelijkPagina's : [1] 2

14-08-2002, 19:11
Dat een aantal Palestijnen ook Christenen zijn is al bekend.
Maar wat niet bekend is, is wat op de westerse media
wordt verzwegen, en dat is de genocide onder de christenen, de moslims en de atheistische Palestijn door de laffe zionist.
(ik had me ooit voorgenomen om de term ZIONIST niet meer te gebruiken, maar ik werd door de waarheid gedwongen om het te blijven gebruiken)

dus dat houd in dat de aanslag in Gaza waar bij 11 baby's zijn
omgekomen 4 Christelijk waren .

dus paus en europa waar zijn jullie ?

14-08-2002, 22:56


Wat betekent 'zionist' eigenlijk? Waar komt het vandaan?

15-08-2002, 10:33

Citaat:
Origineel gepost door Sarahsalima
Dat een aantal Palestijnen ook Christenen zijn is al bekend.
Maar wat niet bekend is, is wat op de westerse media
wordt verzwegen, en dat is de genocide onder de christenen, de moslims en de atheistische Palestijn door de laffe zionist.
(ik had me ooit voorgenomen om de term ZIONIST niet meer te gebruiken, maar ik werd door de waarheid gedwongen om het te blijven gebruiken)

dus dat houd in dat de aanslag in Gaza waar bij 11 baby's zijn
omgekomen 4 Christelijk waren .

dus paus en europa waar zijn jullie ?
Een ware christen (wedergeboren) zal kwaad niet met kwaad vergelden.
Je ziet het nu in Israel (is overigens geen palestina want dit betekend letterlijk 'land van de filistijnen'). Kwaad wordt met kwaad vergolden. Wat heeft dat nu voor zin. Alles we nu eens beginnen om elkaar lief te hebben. In de bijbel ( afgeleid van Thora ) staat ook dat het land Israel toebehoord aan de Israelieten. We leven in een gebroken wereld, dat betekend dat het kwaad ook over de wereld heerst. Wie het daar niet mee eens is kijk eens naar wat er in de wereld gebeurd. In ieder geval is het vreselijk wat er in Israel gebeurd en het lijkt mij ook dat hier geen einde aan zal komen tenzij God ingrijpt.

15-08-2002, 10:45
Je gaat je toch afvragen of er wel een Allah bestaat! Het is nu al zo lang gaande en zoveel onschuldige burgers het leven gekost. Dus in principe zou Allah de Joden en Palestijnen geschapen hebben om elkaar uit te moorden?

16-08-2002, 22:03Citaat:
Origineel gepost door nehedar
Je gaat je toch afvragen of er wel een Allah bestaat! Het is nu al zo lang gaande en zoveel onschuldige burgers het leven gekost. Dus in principe zou Allah de Joden en Palestijnen geschapen hebben om elkaar uit te moorden?
Nehedar ben jij van Marokkaanse komaf? Want de bovenstaande opmerking is er echt zo een die van een atheistische Nederlanders zou kunnen komen. Het is niet god die de oorlogen doet onstaan, dat doet de mens zelf. Als Allah bij iedere oorlog die onstaat partij zou moeten trekken en die bevolkingsgroep zou helpen, dan heeft hij veel te doen.

Dus voor alle duidelijkheid HET IS NIET ALLAH DIE DE OORLOGEN DOET ONSTAAN DAT DOET DE MENSHEID EN DIENS DRANG NAAR MACHT! eEN VOOR WAT BETREFT DE VEROORZAKERS, DIE ZAL HIJ IN HET HIERNAMAALS BERECHTEN, DAN KOMT DE KLAP HEEL WAT HARDER AAN DAN IN THE PRESENT LIFE.

16-08-2002, 22:39
weet jij wat ISRAEL betekent ?

Profeet Jacob was onderweg van Israel (destijds heette het KANAN waar arabieren leefde die vervolgens allemaal moslim werden) naar Egypte, het was bloedheet, dus besloot Jacob overdag te slapen en S'avonds de tocht voort te zetten, wat vervolgens leidde tot een kennismaking met ALLAH SWT.

ISRA= nachtloper

IEL = term voor God in het Hebreeuws

Jacob werd later Israel geoemd


ISRAEL betekent dan logischerwijs : plek waar de nachtloper God heeft ontmoet.


VOND HET BOEIEND OM TE PLAATSEN

maar om terug te komen op de reactie van SVEN


De Kanan bevolking waren de oorspronkelijke bewoners van wat nu Palestina/Israel is.

Leg mij nu eens uit hoe het land volgens de Bijbel tot de Israelieten moet behoren, als de benaming Israel later pas gevormd werd
(zie bovenstaande)


Weer een bewijs dat de Bijbel en de Talmoed keer op keer gewijzigd wordt en niet in originele staat verkeert

17-08-2002, 13:09

Citaat:
Origineel gepost door Hein

Ik snap trouwens die hele obsessie niet van veel Moslims die proberen te bewijzen dat de Bijbel of de Tenach gewijzigd zijn of worden na hun ontstaan, wat probeer je daarmee te bereiken?


 

doe nou niet zo achterdochtig we weten allemaal dat het zo is

waarom moet er nou een uitleg bestaan van de thora ?

hoe kan een heilige boek nou niet duidelijk genoeg zijn ?

 

 

 

18-08-2002, 12:28

Citaat:
Origineel gepost door Hein
Waarom moet er een uitleg bestaan van de Koran? (De Hadith, namelijk.)
Hoe kan dat heilige boek nou niet duidelijk genoeg zijn?


 

Hein als je niet op de hoogte bent van zaken die met de islam te maken hebben, heb het er dan ook niet over a.u.b.

 

HADITS zijn uitspraken van onze profeet Mohammed vzmh, en is geen uitleg van de Koran

ONTHOUD DAT

 

(pathatic)

 

18-08-2002, 13:24

Citaat:
Origineel gepost door AlQuds


Als Allah bij iedere oorlog die onstaat partij zou moeten trekken en die bevolkingsgroep zou helpen, dan heeft hij veel te doen.

Beste AlQuds, denk je nou echt dat de maker van alles dat bestaat het moeilijk zou hebben met het helpen berechten tussen 2 die oorlog hebben?Al zijn dat er 10000 tegelijkertijd, en je zegt nog wel, "dan heeft hij veel te doen" , Allah zegt enkel "wees" en het is. Wilde ik ff kwijt.

18-08-2002, 13:38
Hein,

......Volgens de Tenach (niet de Talmoed, zucht) en de Bijbel is het land Kanaän aan het nageslacht van Abraham als erfgoed gegeven, en dat land is (later) Israel genoemd, naar Abraham's kleinzoon, die deze naam tijdens zijn leven kreeg. Hoezo nou 'gewijzigd wordt'?......

Wie zijn het nageslacht van Abraham???? Zat daar ook niet een zoon bij die Ismaiel heette?

20-08-2002, 11:59

Citaat:
Origineel gepost door Hein

En juist Nederland heeft de Palestijnen heel actief, financieel en daadkrachtig, ondersteund in het opbouwen van een infrastructuur, door o.a. het bouwen van een vliegveld en een haven (die inmiddels door Israel weer vrijwel zijn vernietigd).
Hoi Hein,

Het klopt dat Nederland de Palestijnen op verschillende manieren hebben gesteund. Maar deze steun van Nederland valt natuurlijk in het niets bij de eenzijde steun aan de Israelis in het verleden en komt een beetje als mosterd na de maaltijd.

Zonder uitzondering vonden de opeenvolgende kabinetten (na de stichting van Israel/Zion) het van belang bij de opbouw van de Joodse staat te helpen en Israel bescherming te bieden tegen de dreiging van de omringende arabische staten. Nederlandse steun was zowel diplomatiek als militair. Het nederlandse ministerie van defensie was vanaf 1955 een belangrijke wapenleverancier van Israel. In de Juni oorlog van 1967 en later ook in de Oktober oorlog van 1973 stegen elke nacht El Al boeings op van Nederlandse (en andere westerse) vliegbases, volgestouwd met militair materieel. (wellicht ontkracht dit de mythevorming rond de staat Israel, waarbij vaak ten onrechte wordt verwezen naar David en Goliath...?). Volgens Nederlandse diplomaten was de verdediging van de joodse staat een pllicht van het westen. Na de juni oorlog werd aan aan alle rijksambtenaren het verzoek gedaan zich akkoord te verklaren met inhouding van een half procent op hun salaris over de maanden augustus, sept en oktober '67 ten behoeve van Israel. De nederlandse hulp aan Israel was vrijwel onbeperkt!

Jij weet net als ik dat deze eenzijdige steun in stand gehouden (of veroorzaakt door) eenzijdige berichtgeving van de media (tot eind jaren tachtig) veel misdaden tegen de palestijnen heeft kunnen laten geschieden. Nu worden de palestijnen financieel gesteund en wordt er een haven gebouwd (wat overigens beter werkt dan steun in financiele vorm, daar het grootste deel in de zakken van arafat en co. verdwijnt) die vervolgens zonder pardon door de Israelis met de grond gelijk gemaakt wordt! Ik hoor geen roep om sancties uit de mond van de nederlandse politici, noch zie ik daadkrachtig optreden. Het lijkt juist dat Israel kan doen en laten wat het wil...althans we horen dan wel veel veroordelingen van Europa maar in de praktijk gaat de steun gewoon door. Het is tijd voor de opschorting van het handelsverdrag tussen de EU en Israel en eventuele aanvullende sancties.

Groet,
Mo

21-08-2002, 11:27
Hoi Hein,

Wisten jullie trouwens dat het idee van 1 Europa zijn voornaamste bestaansrecht ontleende aan een manier om een oorlog tussen de twee europese grootmachten (Duitsland en Frankrijk) te voorkomen?

Steeds meer hangen de besluiten per land af van wat de EU centraal bepaald. Inmiddels wordt al rond de 30% van de besluiten die in Den Haag genomen worden bepaald door Brussel en dit zal waarschijnlijk alleen maar toenemen. Zo wordt er steeds meer centraal bepaald en worden langzaam maar zeker de verschillen tussen de lidstaten onderling kleiner en kleiner. Europa heeft bovendien een rijke cultuur en daar moeten we trots op zijn.

Ik zou trouwens graag zien dat de Benelux (Nederland, Belgie en Luxemburg) op economisch gebied nog meer gaan integreren en samenwerken. Dit blok(je) zou dan de vierde handelsmacht van de wereld zijn...met Amsterdam als hoofdstad natuurlijk
hihi

Om de macht enigszins te balanseren zouden dat goede ideeen kunnen zijn inderdaad. Je zou ook kunnen denken aan Arabische Unie en een Afrikaanse Unie.

Groet,
Mo

21-08-2002, 11:28Citaat:
Origineel gepost door Corrie
Europa kan Amerika nog niet loslaten, we hebben ze nog teveel nodig voor spullen(denk aan intel enzo, oftewel computers/internet, waar een groot deel van de economie op draait).

Europa zou dit moeten veranderen, dingen zelf in productie moeten nemen en net zo goed laten worden als de spullen die we uit amerika halen.

Ook moet europa nog meer 1 worden, rusland erbij, de rest erbij.

Dan pas kan europa los van amerika.
Het Marshall Plan.

21-08-2002, 11:48
!947 geboortedatum van het Marshallplan. In het kort houd dit plan het volgende in. Amerika bevrijdt europa van de Nazi's. Iedereen blij. Maar verschillende europese steden zijn platgebombardeert, economisch is europa een wrak en herstel lijkt niet in zicht. (dit is de algemene opinie) Bovendien is daar de vrees voor het oprukken van het communisme, daar er een voedingsbodem voor zou zijn in Europa. Deze vrees wordt versterkt door een communistische "coup" in voormalig Czechoslowakije in 1948.

Voormalig generaal George Marshall begint zijn politieke carriere door een ambitieus plan in werking te stellen. Het Marshall Plan zal voorzien in de wederopbouw van het politiek instabiele en economisch gehavende Europa. Op Spanje na deden alle Europese landen aan de westkant van het ijzeren gordijn hier aan mee (en Turkije, Griekenland).
Amerika zal de Europeanen financieel steunen en hiermee de dreiging van de communisme tegelijkertijd een halt toeroepen.

21-08-2002, 11:55
Officieel duurde het plan tot 1951. Europa was in die 4 jaar volgens de officiele cijfers economisch herboren. Het plan was een succes.

Natuurlijk zaten er ook voor Amerika twee belangrijke voordelen aan het plan. Ten eerste namelijk werd de SovietUnie (het communisme) een halt toegeroepen omdat Europa economisch herstelde en de mensen niet vatbaar waren voor het communisme. En ten tweede zou Europa wederom het grootste afzetgebied ("handelspartner&quot worden van de VS en door de steun zou Europa ook politiek een allie blijven.

Pagina's : [1] 2