salaam zuser,
hierbij het recept van seffa:
eerst moet je bv. een halve kilo couscous stoomen(fawer)1/2kg of event.meer,de hoeveelheid hangt af van het aantal personen.
je couscous drie keer ongeveer 15 min.stoomen(fewer).
als je niet weet hoe je het moet doen moet je het maar zeggen,ik zal je dan ook uitleggen hoe je dat moet doen.
na de derde,en laatste stoombeurt voeg je ongeveer twee eetlepels "planta"margarine aan de couscous toe.en met je handen de couscous-bewerken.
dan doe je er ongeveer(hangt af van je smaak/of je het graag heel zoet hebt of joust niet)vier eetleepels suiker bij,en goed mt je handen deze couscous bewerken.
en ten laatste nog kaneel toevoegen,ong.1/2 teelepel.hangt ook af van je smaak.
wat er eventueel ook bij kan(wat ik persoonlijk lekker vind)is rozijntjes,en die moet je iets op voorhand een beetje stoomen(fewar).
en klaar is je seffa.
als je nog vragen hebt hierover mag je die gerust aan mij vragen....
smaakelijk,wa salaamou'ralaikoum.