Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Man moet betalen wegens niet trouwenHorus
30-08-2007, 09:03


Man moet betalen wegens niet trouwen Een Maleisiër moet 15.000 euro aan zijn ex-vriendin betalen omdat hij weigerde met haar te trouwen. De man beloofde de vrouw enige tijd terug dat hij met haar zou trouwen, maar besloot op het laatste moment met een ander in het huwelijksbootje te stappen. Volgens de rechter zijn de kansen van de gedupeerde vrouw om binnen de hindoe-gemeenschap nog een man te vinden, vrijwel nihil. Daarom heeft ze recht op de riante schadevergoeding. Bron (http://www.nieuwnieuws.nl/archives/2007/08/maleisier_moet_betalen_wegens.html#more) Ik lees en hoor wel eens over de meisjes in Marokko, die zijn heel gewillig voor de gladde praatjes van onze Europese Marokkanen. Als er dan heeft plaatsgevonden wat ze wilden, laten ze de dames vallen met heel veel gevolgen voor dat meisje. Misschien is dit een goed alternatief :hihi:

_Lourdes_
30-08-2007, 14:54
In Nederland is het ook mogelijk om bij een verbroken verloving (let wel! VERLOVING) een schadevergoeding te eisen van de indesteeklater (ongeacht of dat overigens de man of de vrouw is). Het is immers denkbaar, dat in de verlovingstijd al kosten voor de bruiloft zijn gemaakt. Het gaat in Nederland uiteraard alleen om de knikkers en niet om verloren eer ofzoiets.

WhoCares
30-08-2007, 15:01
Die man moet ook boeten..dus ik vind het terecht. Maar ja wat is geld nou als je de rest van je leven alleen blijft.

_Lourdes_
30-08-2007, 15:07
Maar ja wat is geld nou als je de rest van je leven alleen blijft. Precies! Wat heb je aan knikkers zonder pot ... :haha: