Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : De oplossing tegen dieven en tasjesrovers!!Horus
30-08-2007, 08:26


Beter niet stelen in India Een juwelendief in india is door de politie minutenlang achter een motorfiets over straat gesleept. Dit deden ze net zo lang totdat de man zijn bewustzijn verloor. http://www.nieuwnieuws.nl/archives/images/dief_jpg_2143061g.jpg De politie was eigenlijk opgetrommeld om een einde te maken aan de martelpartij die omstanders waren begonnen. Ze hadden de armen van de man op zijn rug gebonden, zijn broek opengeknoopt en ze schopten en sloegen de dief. Ondertussen werd het hele incident gefilmd, meldt Het Laatste Nieuws. Uiteindelijk is de man gearresteerd en naar een ziekenhuis gebracht. Naar de handelswijze van de agenten is een onderzoek ingesteld en één agent is voorlopig geschorst. Bron (http://www.nieuwnieuws.nl/archives/2007/08/beter_niet_stelen_in_india.html) In Nederland kijken ze juist op als men een dief iets aandoet :) Maar die opkijken of het zo erg vinden zijn vaak zelf ook dief of hebben broers/familie o.d. in het gevang zitten wegens dat soort zaken. Dus wat mag je daar van verwachten.

Pleeborstel
30-08-2007, 08:29
Er bestaat geen oplossing tegen dieven en andere criminelen, ze zijn er immers al zolang als dat de mens de aarde bevolkt ;) Wel ben ik het ermee eens dat men in Nederland eens op moet houden met de wereld te willen verbeteren. Daarmee bedoel ik dat men te vaak daders zielig vindt en miljoenen verkwanselt om hen te resocialiseren terwijl dat negen van de tien keer geen zin heeft. In dit land worden daders als slachtoffers behandeld en andersom als je er zo over nadenkt. Dat is verkeerd. Maar geweld gebruiken, zoals in dat verhaal van India, zal ook weinig oplossen.

Globi
30-08-2007, 08:42
Men moet eens een plof portemonnee gaan bedenken. Net zoals bij geldwagens. "plof"en de dief ziet blauw.

Horus
30-08-2007, 08:42
Er bestaat geen oplossing tegen dieven en andere criminelen, ze zijn er immers al zolang als dat de mens de aarde bevolkt ;) Wel ben ik het ermee eens dat men in Nederland eens op moet houden met de wereld te willen verbeteren. Daarmee bedoel ik dat men te vaak daders zielig vindt en miljoenen verkwanselt om hen te resocialiseren terwijl dat negen van de tien keer geen zin heeft. In dit land worden daders als slachtoffers behandeld en andersom als je er zo over nadenkt. Dat is verkeerd. Maar geweld gebruiken, zoals in dat verhaal van India, zal ook weinig oplossen. Ik ben het zo met je eens :) Misschien onder het volgende kabinet.

OceanPearl
30-08-2007, 08:47


Hier het filmpje (niet voor gevoelige kijkertjes) http://www.liveleak.com/view?i=cdc_1188391804

janmetdepet
30-08-2007, 09:31
Dieven mag je wmb met je bumper het aantal jaarringen in een boom laten tellen. Gewoon met je tengels van andermans goed afblijven.

Immanuel
30-08-2007, 09:39
In Nederland kijken ze juist op als men een dief iets aandoet :) Maar die opkijken of het zo erg vinden zijn vaak zelf ook dief of hebben broers/familie o.d. in het gevang zitten wegens dat soort zaken. Dus wat mag je daar van verwachten. Het kan ook zijn dat de mensen die opkijken een goed begrip hebben van ons rechtsstelsel.

Horus
30-08-2007, 09:47
Het kan ook zijn dat de mensen die opkijken een goed begrip hebben van ons rechtsstelsel. Dan zou het neerkijken op het rechtsstelsel worden :)

janmetdepet
30-08-2007, 09:55
Dan zou het neerkijken op het rechtsstelsel worden :) Met een verontwaardigde blik schuin omhoog :)