Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Aangifte Wilders om bedreigende rapsWodan
30-08-2007, 01:46


Aangifte Wilders om bedreigende raps (http://www.ad.nl/binnenland/article1620764.ece) DEN HAAG - Op internet circuleren meerdere raps met bedreigingen aan het adres van de politicus Geert Wilders. De fractievoorzitter van de Partij voor de Vrijheid (PVV) heeft daarvan woensdag bij de politie in Den Haag aangifte gedaan. Voor hem is het een vrij nieuw verschijnsel om via de filmpjes bedreigd te worden. Hij vindt het ,,verschrikkelijk''. De teksten van de raps zijn ,,te walgelijk voor woorden''. Onder meer op de videowebsite YouTube zijn een paar nummers te zien, die soms gepaard gaan met foto's en video's. De raps hebben titels als 'Geert Wilders Begravenis' en 'Wie Iz De Volgende (Geert Wilders Diss)'. In die laatste gaat het eerst over Pim Fortuyn en Theo van Gogh, waarbij wordt gezegd dat wie over moslims praat wordt neergeknald. ,,Als je zo blijft doorgaan, ben jij de volgende'', klinkt het even later aan het adres van Wilders. Pistoolschot Een andere rap eindigt met het geluid van een pistoolschot, net nadat de naam van Wilders is genoemd. Eerder in het nummer wordt een beeld met de tekst 'RIP Wilders' getoond en is een beeld van de vermoorde Theo van Gogh te zien. Wilders krijgt tot nu toe veelvuldig beledigingen en bedreigingen binnen via vooral de e-mail. Het Kamerlid, dat al tijden zwaar wordt beveiligd, gaat vrijwel wekelijks naar de politie om daarvan aangifte te doen. Hij noemt deze en de nieuwe bedreigingen triest. ,,Als ze het niet met me eens zijn, moeten ze met argumenten komen in plaats van dreigementen. Dit is walgelijk.'' Misschien wordt het langzaam tijd om dit soort walgelijke figuren te verbannen uit dit land. Wel hilarisch dat Wilders over argumenten durft te beginnen.... zelf slaakt hij alleen populistische kreten.

Wayagher
30-08-2007, 02:03
Daar gaat ons dure politieapparaat, de aangifte van oma blijft liggen, omdat meneer met een grote bek het niet meer alleen aan kan. Donder toch op.

pizatie
30-08-2007, 02:13
Daar gaat ons dure politieapparaat, de aangifte van oma blijft liggen, omdat meneer met een grote bek het niet meer alleen aan kan. Donder toch op. :goedzo:

Mercurius
30-08-2007, 02:49
Daar gaat ons dure politieapparaat, de aangifte van oma blijft liggen, omdat meneer met een grote bek het niet meer alleen aan kan. Donder toch op. nounou, je moet mensen niet doodwensen in een liedje, een of andere mafkees pakt dat serieus op en gaat het nog uitvoeren ook. Die vergelijking met de aangifte van oma gaat nergens over. Ik ben het over het algemeen niet eens met de heer Wilders maar hij vertegenwoordigt toch een aanzienlijk deel van het electoraat en dat hebben jij en ik gewoon te respecteren.

Wodan
30-08-2007, 09:11


Over tien jaar is het dagelijkse kost dat iemand wordt doodgeschoten, doodgestoken, doodgeschopt of doodgeslagen omdat iemand iets zegt wat een ander niet zint. We zijn al hard op weg

Grover
30-08-2007, 11:18
Ach domme rap .. zielige apen ook zo geven ze hem meer aandacht.. aandacht die ze zelf zo erg missen. Stelletje relnickten.

Mugabe
30-08-2007, 11:52
Over tien jaar is het dagelijkse kost dat iemand wordt doodgeschoten, doodgestoken, doodgeschopt of doodgeslagen omdat iemand iets zegt wat een ander niet zint. We zijn al hard op weg Dagelijkse kost over 10 jaar je bedoeld 40-45 & 14-18 als hoogtepunten ? er wordt al heel lang gemoord .......