Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Albayrak wil criminele allochtonen wél uitzettenPagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Horus
29-08-2007, 19:20


Albayrak: criminele allochtonen uitzetten Staatssecretaris Albayrak van Vreemdelingenzaken wil criminele vreemdelingen wél het land uitzetten. Eerder deze maand kwamen er berichten uit de Kamer dat Albayrak de door Verdonk aangekondigde maatregelen om criminele allochtonen strenger te straffen, stop wilde zetten. Albayrak zegt vandaag in de Telegraaf dat ze criminele vluchtelingen wel degelijk hard wil aanpakken, maar dat ze niet wil dat de goeden onder de kwaden lijden. "Verdonk wilde dat iedereen met een veroordeling binnen de eerste drie jaar van zijn of haar verblijf, het land uit gezet kon worden. Dat zijn dus ook mensen die een verkeersongeval veroorzaken of zich aan andere kleine vergrijpen schuldig maken", aldus Albayrak. De bewindsvrouw wil de aandacht richten op echte misdadigers. Ze wil dat doen door de maatregelen die er nu zijn beter te benutten. Bron (http://www.nieuwnieuws.nl/archives/2007/08/albayrak_wil_criminele_allocht.html) Die kan dadelijk ook naar een beveiligde pand verhuizen :rolleyes:

Hoelahoep
29-08-2007, 21:27
Terecht, die wens tot uitzetting..... een misdrijf plegen binnen 3 jaar = exit Maar nu nog de wens omzetten naar actie..... En dat is het probleem hier in NL: beleid genoeg, maar uitvoeren ho maar. Dr.Hoep ( heet iedereen hier welkom, maar misdrijf plegen = gastvrijheid misbruikt = exit)

TatTwamAsi
29-08-2007, 21:38
Terecht, die wens tot uitzetting..... een misdrijf plegen binnen 3 jaar = exit Maar nu nog de wens omzetten naar actie..... En dat is het probleem hier in NL: beleid genoeg, maar uitvoeren ho maar. Dr.Hoep ( heet iedereen hier welkom, maar misdrijf plegen = gastvrijheid misbruikt = exit) Pleeg hier in Nederland een misdaad van een BIJZONDER WALGELIJK karakter: Neem/heb een lieve vrouw en vertederende kinderen, en het is "ONMENSELIJK" om hem alleen het land uit te zetten" ... :jammer: Natuurlijk is het een persoonlijke, menselijke tragedie... Maar het is een nog grotere tragedie dat we hem NIET uitzetten, en dat hij misdaad op misdaad blijft plegen ten koste van gezinnen die hier "GEWOON" proberen te leven ... :moe:

Hoelahoep
29-08-2007, 21:41
Pleeg hier in Nederland een misdaad van een BIJZONDER WALGELIJK karakter: Neem/heb een lieve vrouw en vertederende kinderen, en het is "ONMENSELIJK" om hem alleen het land uit te zetten" ... :jammer: Natuurlijk is het een persoonlijke, menselijke tragedie... Maar het is een nog grotere tragedie dat we hem NIET uitzetten, en dat hij misdaad op misdaad blijft plegen ten koste van gezinnen die hier "GEWOON" proberen te leven ... :moe: Je wilt niet weten hoeveel "uitzetbaren" hier in NL rondlopen... Dr.Hoep:cool: ( heeft een hekel aan een hoop politiek gelul en weinig daadkracht)

Aicha1986
29-08-2007, 22:22


Je wilt niet weten hoeveel "uitzetbaren" hier in NL rondlopen... Dr.Hoep:cool: ( heeft een hekel aan een hoop politiek gelul en weinig daadkracht) helemaal mee eens.....als je je niet kan gedragen en parasiteert ---> opzouten :kwaad:

_BlackRose_
29-08-2007, 22:58
Albayrak: criminele allochtonen uitzetten Staatssecretaris Albayrak van Vreemdelingenzaken wil criminele vreemdelingen wél het land uitzetten. Eerder deze maand kwamen er berichten uit de Kamer dat Albayrak de door Verdonk aangekondigde maatregelen om criminele allochtonen strenger te straffen, stop wilde zetten. Albayrak zegt vandaag in de Telegraaf dat ze criminele vluchtelingen wel degelijk hard wil aanpakken, maar dat ze niet wil dat de goeden onder de kwaden lijden. "Verdonk wilde dat iedereen met een veroordeling binnen de eerste drie jaar van zijn of haar verblijf, het land uit gezet kon worden. Dat zijn dus ook mensen die een verkeersongeval veroorzaken of zich aan andere kleine vergrijpen schuldig maken", aldus Albayrak. De bewindsvrouw wil de aandacht richten op echte misdadigers. Ze wil dat doen door de maatregelen die er nu zijn beter te benutten. Bron (http://www.nieuwnieuws.nl/archives/2007/08/albayrak_wil_criminele_allocht.html) Die kan dadelijk ook naar een beveiligde pand verhuizen :rolleyes: Gelijk heeft ze. Dat tuig moet maar een end opdonderen. Ga maar lekker in je eigen land de crimineel uithangen, eens kijken wat er dan met je gebeurt:moe: Ik hoop dat dit uitgevoerd wordt!

Aicha1986
29-08-2007, 23:02
onzin natuurlijk :moe:

pizatie
29-08-2007, 23:08
Gelijk heeft ze. Dat tuig moet maar een end opdonderen. Ga maar lekker in je eigen land de crimineel uithangen, eens kijken wat er dan met je gebeurt:moe: Ik hoop dat dit uitgevoerd wordt! droom droom droom maar lekker verderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pizatie
29-08-2007, 23:13
Blijft je r hangen? criminelen hollanders aan de haaien voeren

Aicha1986
29-08-2007, 23:13
criminelen hollanders aan de haaien voeren nee sukkeltje, dit is HOLLAND :rolleyes: je zal zo'n gevalletje op de bank hebben zitten :hihi:

_BlackRose_
29-08-2007, 23:13
Denk je nou echt? Ik werk sinds kort bij de politie en tuig pak ik maar al te graag aan. Inshallah worden jullie teruggeflikkerd:)

Tessie
29-08-2007, 23:15
Dat walhala moet maar eens over zijn. Nederland is te klein en is overbevolt. Kan nooit meer bij, dat kan gewoon niet want het escaleerd nu al. We wonen hutje mutje. Sluit de grenzen want teveel is teveel!!!

Wodan
29-08-2007, 23:19


inshallah word ij een keer door een crimineel dood geschoten :) Je hebt per ongeluk een "j" getypt, in plaats van een "k"

Aicha1986
29-08-2007, 23:21
inshallah word ij een keer door een crimineel dood geschoten :) allah maakt weer eens overuren. werkelijk belachelijk, dat mensen zich op zo'n ranzige manier profileren en ook nog eens respect eisen :hihi:

Peej
29-08-2007, 23:22
Albayrak: criminele allochtonen uitzetten Staatssecretaris Albayrak van Vreemdelingenzaken wil criminele vreemdelingen wél het land uitzetten. Eerder deze maand kwamen er berichten uit de Kamer dat Albayrak de door Verdonk aangekondigde maatregelen om criminele allochtonen strenger te straffen, stop wilde zetten. Albayrak zegt vandaag in de Telegraaf dat ze criminele vluchtelingen wel degelijk hard wil aanpakken, maar dat ze niet wil dat de goeden onder de kwaden lijden. "Verdonk wilde dat iedereen met een veroordeling binnen de eerste drie jaar van zijn of haar verblijf, het land uit gezet kon worden. Dat zijn dus ook mensen die een verkeersongeval veroorzaken of zich aan andere kleine vergrijpen schuldig maken", aldus Albayrak. De bewindsvrouw wil de aandacht richten op echte misdadigers. Ze wil dat doen door de maatregelen die er nu zijn beter te benutten. Bron (http://www.nieuwnieuws.nl/archives/2007/08/albayrak_wil_criminele_allocht.html) Die kan dadelijk ook naar een beveiligde pand verhuizen :rolleyes: Zijn er dan goed en kwade criminelen???


Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11