Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Aangifte Wilders om bedreigende raps op internetrespectvoormij
29-08-2007, 18:32


Aangifte Wilders om bedreigende raps op internet DEN HAAG - Op internet circuleren meerdere raps met bedreigingen aan het adres van de politicus Geert Wilders. De fractievoorzitter van de Partij voor de Vrijheid (PVV) heeft daarvan woensdag bij de politie in Den Haag aangifte gedaan. Ads door Google Groep Wilders Partij voor de Vrijheid: speerpunten verkiezingsprogramma www.parlement.com/pvdv Voorlopige Teruggave? Niet de kostwinnaar of een koophuis Dan kunt u in aanmerking komen. www.belastingdienst.nl Belastingadvies nodig? Voor belastingadvies, juridisch advies en fiscale aangiften. www.verhaegh.com Voor hem is het een vrij nieuw verschijnsel om via de filmpjes bedreigd te worden. Hij vindt het „verschrikkelijk”. De teksten van de raps zijn „te walgelijk voor woorden”. Onder meer op de videowebsite YouTube zijn een paar nummers te zien, die soms gepaard gaan met foto's en video's. De raps hebben titels als 'Geert Wilders Begravenis' en 'Wie Iz De Volgende (Geert Wilders Diss)'. In die laatste gaat het eerst over Pim Fortuyn en Theo van Gogh, waarbij wordt gezegd dat wie over moslims praat wordt neergeknald. „Als je zo blijft doorgaan, ben jij de volgende”, klinkt het even later aan het adres van Wilders. Een andere rap eindigt met het geluid van een pistoolschot, net nadat de naam van Wilders is genoemd. Eerder in het nummer wordt een beeld met de tekst 'RIP Wilders' getoond en is een beeld van de vermoorde Theo van Gogh te zien. Wilders krijgt tot nu toe veelvuldig beledigingen en bedreigingen binnen via vooral de e-mail. Het Kamerlid, dat al tijden zwaar wordt beveiligd, gaat vrijwel wekelijks naar de politie om daarvan aangifte te doen. Hij noemt deze en de nieuwe bedreigingen triest. „Als ze het niet met me eens zijn, moeten ze met argumenten komen in plaats van dreigementen. Dit is walgelijk.” Wilders hield in augustus een pleidooi voor een verbod op de Koran. Dat leidde tot veel commotie en een reeks aangiftes tegen de politicus. Het Kamerlid kreeg na zijn uitlatingen tot nu toe ruim dertig nieuwe bedreigingen binnen, waarvan hij aangifte heeft gedaan. Geert Wilders Begravenis Geert Wilders diss [Youssef & Kamal] Scheme015 - DefectSysteem (Geert Wilders Diss) MO$HEB - Wie Iz De Volgende (Geert Wilders Diss )

Dikra_m
29-08-2007, 18:45
Om het goed te maken bieden ze hier hun excuses aan :hihi: http://www.youtube.com/watch?v=R7r3xFo3q50

respectvoormij
29-08-2007, 18:49
Om het goed te maken bieden ze hier hun excuses aan :hihi: http://www.youtube.com/watch?v=R7r3xFo3q50 :hihi: :hihi: :hihi: :D

aziri
29-08-2007, 18:50
hoezo vinden jullie dat grappig?

Lady__b
29-08-2007, 19:04


Om het goed te maken bieden ze hier hun excuses aan :hihi: http://www.youtube.com/watch?v=R7r3xFo3q50 Whahahahahahahhahahaha :haha: