Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : 'Koninklijk Huis vervalste Wikipediastuk Mabel''Kloosjak
29-08-2007, 17:38


'Koninklijk Huis vervalste Wikipediastuk Mabel'' woensdag 29 augustus 2007 16:18 Vanaf het IP-adres van Huis Ten Bosch is informatie in het Wikipedia-artikel over Mabel Wisse Smit gewijzigd om te verdoezelen dat ze heeft gelogen over haar verleden als gangsterliefje. (http://www.elsevier.nl/nieuws/internet_en_gadgets/artikel/asp/artnr/167490/index.html) http://www.elsevier.nl/artimg/200708/Mabel.jpg 'Beeldvorming verdringt de inhoud,' verweet Mabel vorig jaar de media Dat schrijft NRC Handelsblad woensdag, op basis van gegevens uit de Wikiscanner. Dat is een online databank met informatie over wijzigingen die anoniem worden aangebracht in internetencyclopedie Wikipedia. Vervalsing Daaruit blijkt dat in januari 2006 in de engelstalige versie van Wikipedia werd geknoeid met het relaas van de aanloop naar het huwelijk van Mabel en prins Friso. De 'incomplete and false information' (onvolledige en onjuiste informatie) die ze indertijd verstrekte over haar relatie met drugscrimineel Klaas Bruinsma was na de vervalsing alleen nog 'incomplete'. De prinses heeft nog geen uur kunnen genieten van haar gezuiverde blazoen. Een oplettende lezer veranderde de tekst weer terug, met een verwijzing naar de letterlijke tekst die premier Jan Peter Balkenende (CDA) indertijd uitsprak op een persconferentie. 'Wanneer onwaarheid wordt gesproken, dan is daar natuurlijk geen kruid tegen gewassen,' zei de premier bij die gelegenheid. Prins Friso moest afstand doen van zijn aanspraken op de troon. Door Bas Benneker

Kloosjak
29-08-2007, 19:37
Koninklijke mafia...

Findo
29-08-2007, 19:50
'Koninklijk Huis vervalste Wikipediastuk Mabel'' woensdag 29 augustus 2007 16:18 Vanaf het IP-adres van Huis Ten Bosch is informatie in het Wikipedia-artikel over Mabel Wisse Smit gewijzigd om te verdoezelen dat ze heeft gelogen over haar verleden als gangsterliefje. (http://www.elsevier.nl/nieuws/internet_en_gadgets/artikel/asp/artnr/167490/index.html) http://www.elsevier.nl/artimg/200708/Mabel.jpg 'Beeldvorming verdringt de inhoud,' verweet Mabel vorig jaar de media Dat schrijft NRC Handelsblad woensdag, op basis van gegevens uit de Wikiscanner. Dat is een online databank met informatie over wijzigingen die anoniem worden aangebracht in internetencyclopedie Wikipedia. Vervalsing Daaruit blijkt dat in januari 2006 in de engelstalige versie van Wikipedia werd geknoeid met het relaas van de aanloop naar het huwelijk van Mabel en prins Friso. De 'incomplete and false information' (onvolledige en onjuiste informatie) die ze indertijd verstrekte over haar relatie met drugscrimineel Klaas Bruinsma was na de vervalsing alleen nog 'incomplete'. De prinses heeft nog geen uur kunnen genieten van haar gezuiverde blazoen. Een oplettende lezer veranderde de tekst weer terug, met een verwijzing naar de letterlijke tekst die premier Jan Peter Balkenende (CDA) indertijd uitsprak op een persconferentie. 'Wanneer onwaarheid wordt gesproken, dan is daar natuurlijk geen kruid tegen gewassen,' zei de premier bij die gelegenheid. Prins Friso moest afstand doen van zijn aanspraken op de troon. Door Bas Benneker Al is de leugen nog zo snel: wikipedia achterhaalt het wel :nerd:

Hoelahoep
29-08-2007, 20:45
Heeft Mabel toegevoegd dat ze vroeger in het Amsterdamse penoze circuit als bijnaam: DE HAMSTER had ??? (Vanwege haar orale kwaliteiten) Dr. Hoep (kan orale kwaliteiten erg waarderen)

ApolloniA
29-08-2007, 20:56


óh-ooooooooooooh!

sunsetdriver
29-08-2007, 21:01
Aangepast lijkt me een beter woord.

Hoelahoep
31-08-2007, 20:56
Aangepast lijkt me een beter woord. Mabel ? Neuh, gewoon van normale criminelen naar blauw bloed ................. Dr. Hoep:cool: ( Mabel, ken je me nog????)