Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Extreem rechts plant massale opkomst voor anti-islambetogingPagina's : [1] 2

Dikra_m
29-08-2007, 13:36


Extreem rechts plant massale opkomst voor anti-islambetoging Extreem rechtse organisaties als Blood and Honour en Stormfront hebben bussen ingelegd om op 11 september naar de verboden anti-islambetoging in Brussel te trekken. Dat zegt de raadsman van de stad Brussel. Volgens raadsman Emmanuel Jacobowitz vond de Brusselse politie op internetfora aanwijzingen over de georganiseerde busreizen naar de betoging. De komst van de extreme groepen zou voor de Brusselse burgemeester Freddy Thielemans een van de redenen geweest zijn om de betoging te verbieden. Een bezoekje aan de website van Stormfront leert dat de organisatie allerminst van plan is om thuis te blijven. "De demonstratie en/of manifestatie gaat dus onder alle omstandigheden gewoon door. Ook de bus(sen) vanuit Rotterdam gaan dus gewoon door", schrijft iemand die erg goed op de hoogte lijkt te zijn van de demonstratie op het forum van Stormfront. (belga/hln) http://www.hln.be/hlns/cache/det/art_567304.html?wt.bron=homeArt2

belbeat
29-08-2007, 13:40
Laten we hopen dat er een paar peletons ME klaar staan om die illegale betoging op te rollen.... ..... meestal gaan ze vanzelf weg. Als ze gaan rellen krijgen ze de komende 10 jaar geen vergunningen meer om op verlaten industrieterreinen te protesteren.

pseu
29-08-2007, 13:45
Dan wordt het erg druk,want ook de AFA zal dan zeker komen.

LaPoekel
29-08-2007, 13:47
Laten we hopen dat er een paar peletons ME klaar staan om die illegale betoging op te rollen.... Hij is nog niet helemaal illegaal. De zaak ligt voor de rechter en die heeft nog geen uitspraak gedaan. Grote kans dat het wel mag. Dit in het licht van de anti-Deense-cartoonsdemonstratie die wel door burgemeester van Bruxelles werd toegestaan.

Peej
29-08-2007, 13:52


Laten we hopen dat er een paar peletons ME klaar staan om die illegale betoging op te rollen.... Inderdaad, waterkanonnen erop met (mensvriendelijke) onuitwisbare zwarte inkt. Zodat dat tuig allemaal zwart als de nacht naar huis moet.

Horus
29-08-2007, 13:53
Die Pavlov zou vandaag de dag goed betaald krijgen :)

Froot
29-08-2007, 14:05
Dan wordt het erg druk,want ook de AFA zal dan zeker komen. Froot hoopt dat er voldoende camera's zijn, lekker met een zakkie chips op de bank kijken hoe al die idioten elkaar gaan afrossen. :rolleyes:

Einherjer
29-08-2007, 14:54
Extreem rechts plant massale opkomst voor anti-islambetoging Extreem rechtse organisaties als Blood and Honour en Stormfront hebben bussen ingelegd om op 11 september naar de verboden anti-islambetoging in Brussel te trekken. Dat zegt de raadsman van de stad Brussel. Volgens raadsman Emmanuel Jacobowitz vond de Brusselse politie op internetfora aanwijzingen over de georganiseerde busreizen naar de betoging. De komst van de extreme groepen zou voor de Brusselse burgemeester Freddy Thielemans een van de redenen geweest zijn om de betoging te verbieden. Een bezoekje aan de website van Stormfront leert dat de organisatie allerminst van plan is om thuis te blijven. "De demonstratie en/of manifestatie gaat dus onder alle omstandigheden gewoon door. Ook de bus(sen) vanuit Rotterdam gaan dus gewoon door", schrijft iemand die erg goed op de hoogte lijkt te zijn van de demonstratie op het forum van Stormfront. (belga/hln) http://www.hln.be/hlns/cache/det/art_567304.html?wt.bron=homeArt2 Hebben die gasten nix beters te doen dan haatzaaien en provoceren:confused: Stelletje zaklampen (lees lamzakken) :D

Prolific
29-08-2007, 15:00
Die demonstratie trekt altijd nog véél meer rustige werkende Hollandse families en mensen uit de hogere klassen dan die 4 bussen met kaalkopjes. Dus het is jammer dat de media dit weer over een andere boeg gooit door te zeggen dat de kaalkopjes dit zo massaal gepland hebben. Vrije meningsuiting is niet alleen voor de moslims, maar ook voor de Europeanen die tégen de islamisering zijn va de EU.

Prolific
29-08-2007, 15:02
Dan wordt het erg druk,want ook de AFA zal dan zeker komen. AFA zijn zelf de grootste facisten.

Griffon
29-08-2007, 15:12
Als je dit leest vraag je je toch wel af wie het fanatiekst is in het ‘extremistisch zijn’. In kranten en media lees je constant berichten die moslims zwartmaken, maar zelden over vooruitgang met moslims. De objectiviteit is eraf en dan gaan sommige politici/columnisten ook nog olie op het vuur gooien. Het is walgelijk, hoe sommige van de media vandaag de dag in elkaar steken.

Griffon
29-08-2007, 15:13
Die demonstratie trekt altijd nog véél meer rustige werkende Hollandse families en mensen uit de hogere klassen dan die 4 bussen met kaalkopjes. Dus het is jammer dat de media dit weer over een andere boeg gooit door te zeggen dat de kaalkopjes dit zo massaal gepland hebben. Vrije meningsuiting is niet alleen voor de moslims, maar ook voor de Europeanen die tégen de islamisering zijn va de EU. Het is die vervloekte vrijheid van meningsuiting die sommige mensen misbruiken om de maatschappij te ontwrichten en een groot (onnodig) wantrouwen kweekt tussen mensen.

Prolific
29-08-2007, 15:15


Het is die vervloekte vrijheid van meningsuiting die sommige mensen misbruiken om de maatschappij te ontwrichten. De maatschappij ontwrichten gebeurt dus niet als wij kansloos als appeassers blijven meedoen en bij iedere kik van de moslims meteen luisteren en nederig gehoorzamen. Sorry, deze Arubaan is niet van plan een dhimmi te worden in eigen land. Laat ons ook maar eens demonstreren, want er is blijkbaar een ontzettend groot draagvlak voor een geluid tégen de islam.

Horus
29-08-2007, 15:17
Als je dit leest vraag je je toch wel af wie het fanatiekst is in het ‘extremistisch zijn’. In kranten en media lees je constant berichten die moslims zwartmaken, maar zelden over vooruitgang met moslims. De objectiviteit is eraf en dan gaan sommige politici/columnisten ook nog olie op het vuur gooien. Het is walgelijk, hoe sommige van de media vandaag de dag in elkaar steken. Je bedoelt dat moslims constant dingen doen waar de media anderen van op de hoogte brengt ;) Ik lees ook zelden op bv dit forum dat moslims vooruitgang boeken omdat ze zo bezig zijn met het verleden. Als ik je lees begrijp ik steeds beter dat niemand het eigenlijks goed doet als het om moslims gaat. Maar waar zijn de moslims zelf in het verhaal :rolleyes:

Horus
29-08-2007, 15:21
Het is die vervloekte vrijheid van meningsuiting die sommige mensen misbruiken om de maatschappij te ontwrichten en een groot (onnodig) wantrouwen kweekt tussen mensen. Heb je een alternatief :rolleyes: Ik zie en lees dat velerlei mensen het misbruiken zoals het uitkomt, deze varieteit maakt nu eenmaal dat we het niet altijd met elkaar eens kunnen zijn of worden. Dezen die verdeeldheid zaaien zijn mi het meest verantwoordelijk. Want laten we eerlijk zijn, zo heb je moslims en kaffiers, daar wordt al een verschil gemaakt om te zwijgen wat die kaffiers alles uit naam van bv aangedaan mag/moet worden.


Pagina's : [1] 2