Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Extreem-rechtse neo-nazi vindt Wilders té extreem-rechtsdr_Klon
29-08-2007, 13:19


http://www.spitsnet.nl/nieuws.php/1/5408/online/nvu_geert_wilders_toetert_alles_weg.html?p=home%20 links,1 ARNHEM – Constant Kusters, al jaren voorman van de extreemrechtse Nederlandse Volks Unie (NVU) heeft naar eigen zeggen niets met Geert Wilders. „Als ik nu zou moeten stemmen, zou ik op de SP stemmen”, zegt de Arnhemmer zonder een spoortje ironie. Door Joris Polman "Wilders is doorgeslagen met zijn aanvallen op de islam en de koran. Een heilig schrift verbieden is van den zotte. Ons gaat het niet om de religie. Wij zeggen alleen dat die buitenlanders hier nooit hadden mogen komen." Niettemin heeft Wilders veel stemmen gekregen uit extreemrechtse hoek, zegt Kusters. "We hebben hem ook geholpen om genoeg handtekeningen te krijgen zodat hij kon meedoen aan de campagne." Dat maakt de toch al beperkte kans dat de extreemrechtse partij van Kusters ooit doorstoot naar Den Haag er niet groter op, erkent Kusters. "Het is steeds moeilijker om ons te profileren in een samenleving die is geradicaliseerd. De toon van de discussie over integratie en buitenlanders is harder dan ooit. Het begon met Bolkenstein en later Fortuyn. Nu zijn het Wilders en Verdonk die onze issues hebben overgenomen." De nadruk van de activiteiten van de NVU ligt dan ook niet meer op voorhand bij de politiek, zegt Kusters. "Nee, we zijn activistischer geworden. We gaan eerder de straat op om te demonstreren." Hij herkent zich echter niet in het beeld dat daarom het geweld toeneemt. "Wij zweren geweld af." Ook de verhalen over ondergrondse groepen als Combat 18 en Blood and Honour vindt hij overtrokken: "Ach, dat zijn gewoon jongens die het leuk vinden om in zo'n stoer T-shirtje rond te lopen." Die Kusters is gewoon een (s)linkse rat van de (s)linkse kerk die rechts probeert te demoniseren:lekkerpuh Die Konstant Kusters stemt zeker SP, GroenLinks of Partij van de Allochtonen, de linkse rat

dr_Klon
29-08-2007, 13:55
Voor wie niet weet wie die (s)linkse allochtonenknuffelaar is; http://kafka.antifa.net/kustersc.jpg http://www.monitorracisme.nl/upload/Kroniek/P7_kusters.jpg

dr_Klon
29-08-2007, 14:03
Konstant Custers moet niets van Wilders hebben omdat hij vindt dat Wilders te bevriend is met Israel. Hij is een notoire jodenhater. Ik lees toch wat anders:o Niettemin heeft Wilders veel stemmen gekregen uit extreemrechtse hoek, zegt Kusters. "We hebben hem ook geholpen om genoeg handtekeningen te krijgen zodat hij kon meedoen aan de campagne.

Horus
29-08-2007, 14:08
http://www.spitsnet.nl/nieuws.php/1/5408/online/nvu_geert_wilders_toetert_alles_weg.html?p=home%20 links,1 Die Kusters is gewoon een (s)linkse rat van de (s)linkse kerk die rechts probeert te demoniseren:lekkerpuh Die Konstant Kusters stemt zeker SP, GroenLinks of Partij van de Allochtonen, de linkse rat Misschien willen ze zich bij een moslim partij aansluiten, als die er ooit zou komen :)

Amsterdammer83
29-08-2007, 14:08


nee hij zou op sp stemmen taz:maf2:

ramona2526
29-08-2007, 14:09
Konstant Custers moet niets van Wilders hebben omdat hij vindt dat Wilders te bevriend is met Israel. Hij is een notoire jodenhater. begrijpelijk.

Hagesan
29-08-2007, 14:15
Konstant Custers moet niets van Wilders hebben omdat hij vindt dat Wilders te bevriend is met Israel. Hij is een notoire jodenhater. Custers=Vriendje van Klon?

alkindy
29-08-2007, 14:30
trap er niet in Constant Kusters is een wolf in schaapskleren.die man is zo racistisch dat de honden er geen brood van lusten. Hij heeft ook vast gezeten,voor geweld en extreem-rechtse uitspraken,tegen buitenlanders. Er heerst ook een klimaat van jaloezie bij Constant Kusters,waarom wilders wel en ik niet. Die man is 20 jaar bezig en niemand heeft hem ooit serieus genomen,0 zetels op de scoren. Verbittert is die clown. http://www.nvu.info/raad/constant.jpg zn foto

Prolific
29-08-2007, 15:04
Lijkt wel de zoon van Hitler himself op die eerste fotos. Voor de rest wilt Kotsert niks met Wilders te maken hebben, omdat Wilders een Jodenvriend is volgens hem.

Danielle2
29-08-2007, 15:17
Lijkt wel de zoon van Hitler himself op die eerste fotos. Voor de rest wilt Kotsert niks met Wilders te maken hebben, omdat Wilders een Jodenvriend is volgens hem. Dan is die Kusters wel weer een consequentere racist dan Wilders: hij haat moslims EN joden :maf:

Prolific
29-08-2007, 15:20
Dan is die Kusters wel weer een consequentere racist dan Wilders: hij haat moslims EN joden :maf: Weet je wel zeker dat ie moslims haat? Veel van die extreem rechtse jodenhaters hebben juist sympanthie voor Hezbollah en moslims in het algemeen, omdat ze een gezamenlijke vijand hebben.