Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Nederlanders grootste groep immigranten in België



alkindy
29-08-2007, 01:01


Nederlanders grootste groep immigranten in België BRUSSEL - Nederlanders zijn in België de grootste groep immigranten van de voorbije twaalf maanden. Totaal kwamen er 8514 Nederlanders bij in België, tot een totaal van 122.084. Dat blijkt uit cijfers van de Belgische statistische diensten dinsdag. Veel Nederlanders vinden in België ruime huizen en gemoedelijkheid. Rijke landgenoten vinden het voordelig dat België geen belasting heft op het vermogen. De gemeente Brasschaat heeft de reputatie veel rijke Nederlanders aan te trekken: hier verblijven 1800 landgenoten. De meeste wonen echter in Antwerpen (bijna 11.000), gevolgd door grensplaatsen als Lommel (circa 4000), Maaseik en Maasmechelen (elk circa 2500). Verenigingen Nederlanders in België hebben er allerlei eigen verenigingen opgericht, zoals de Belgisch Nederlandse Vereniging (Benev). Voor jongeren zijn er onder meer feesten van Crazy Orange, borrels van Nedcafé en wedstrijden bij Hockeyclub Oranje in Hoeilaart. Nederlanders vormen in België nog niet de grootste groep inwoners met een buitenlands paspoort. Ze komen op de derde plaats. De meesten zijn Italianen (171.542), nazaten van de vele gastarbeiders die in de Waalse mijnen kwamen werken. Fransen vormen met 129.457 de tweede grote groep immigranten in België: dit zijn voor een deel ook rijken die de Franse vermogensbelasting ontwijken door vlak over de grens in België te gaan wonen. Het aantal Marokkanen in België is gedaald: een groot deel van hen heeft het Belgische paspoort gekregen door een nieuwe snel-Belgwet. Ze vallen daarom buiten de statistieken van de dienst Vreemdelingenzaken van de Belgische federale overheid. http://www.gooieneemlander.nl/nieuws/buitenland/article2255664.ece daar mag nederland een voorbeeld aannemen!!! In nederland ben je en blijf een marokkanen ongeacht of je een nederlandse pasport bezit.

WhoCares
29-08-2007, 01:17
In Nederland ben je voor de wet Nederlander als jij en beiden ouders in Nederland geboren zijn. Maar Belgie begint inderdaad steeds aantrekkelijker te worden om in te wonen in vergelijking met NL. Hier wordt alles veel te prijzig.

FlyAsHigh
29-08-2007, 02:35
Nederlanders grootste groep immigranten in België BRUSSEL - Nederlanders zijn in België de grootste groep immigranten van de voorbije twaalf maanden. Totaal kwamen er 8514 Nederlanders bij in België, tot een totaal van 122.084. Dat blijkt uit cijfers van de Belgische statistische diensten dinsdag. Veel Nederlanders vinden in België ruime huizen en gemoedelijkheid. Rijke landgenoten vinden het voordelig dat België geen belasting heft op het vermogen. De gemeente Brasschaat heeft de reputatie veel rijke Nederlanders aan te trekken: hier verblijven 1800 landgenoten. De meeste wonen echter in Antwerpen (bijna 11.000), gevolgd door grensplaatsen als Lommel (circa 4000), Maaseik en Maasmechelen (elk circa 2500). Verenigingen Nederlanders in België hebben er allerlei eigen verenigingen opgericht, zoals de Belgisch Nederlandse Vereniging (Benev). Voor jongeren zijn er onder meer feesten van Crazy Orange, borrels van Nedcafé en wedstrijden bij Hockeyclub Oranje in Hoeilaart. Nederlanders vormen in België nog niet de grootste groep inwoners met een buitenlands paspoort. Ze komen op de derde plaats. De meesten zijn Italianen (171.542), nazaten van de vele gastarbeiders die in de Waalse mijnen kwamen werken. Fransen vormen met 129.457 de tweede grote groep immigranten in België: dit zijn voor een deel ook rijken die de Franse vermogensbelasting ontwijken door vlak over de grens in België te gaan wonen. Het aantal Marokkanen in België is gedaald: een groot deel van hen heeft het Belgische paspoort gekregen door een nieuwe snel-Belgwet. Ze vallen daarom buiten de statistieken van de dienst Vreemdelingenzaken van de Belgische federale overheid. http://www.gooieneemlander.nl/nieuws/buitenland/article2255664.ece daar mag nederland een voorbeeld aannemen!!! In nederland ben je en blijf een marokkanen ongeacht of je een nederlandse pasport bezit. Damn.... Ben jij dat op die kleine fototje onderaan?? :likje:

alkindy
29-08-2007, 03:00
Damn.... Ben jij dat op die kleine fototje onderaan?? :likje: Ja hoezo! trainen lieve schat en opetten wat je naar binnen stopt

misbaksel
29-08-2007, 04:38


In Nederland ben je voor de wet Nederlander als jij en beiden ouders in Nederland geboren zijn. Maar Belgie begint inderdaad steeds aantrekkelijker te worden om in te wonen in vergelijking met NL. Hier wordt alles veel te prijzig. ik denk dat de ind de mensen weg jaagt. de belgie route is veel gemakkelijker en sneller, aantrekkelijker. mooie bijkomstigheid is wel dat er zeer weinig ziektekosten betaald word.

aplat
29-08-2007, 06:25
Ik begrijp dus dat er in Belgie al veel Nederlanders zijn die meebetalen aan het groot-onderhoud van Walonie. :nerd:

Moore
29-08-2007, 07:17
daar mag nederland een voorbeeld aannemen!!! In nederland ben je en blijf een marokkanen ongeacht of je een nederlandse pasport bezit. Meestal hoor ik hier een ander geluid. Ik hoor vaak m.nl-ers zeggen dat ze zich Marokkaan voelen en dat de Nederlandse nationaliteit alleen maar voordeel biedt vwb het reisdocument. Moore.

WhoCares
29-08-2007, 11:04
ik denk dat de ind de mensen weg jaagt. de belgie route is veel gemakkelijker en sneller, aantrekkelijker. mooie bijkomstigheid is wel dat er zeer weinig ziektekosten betaald word. Ja dat is gewoon echt een pluspunt. Meestal hoor ik hier een ander geluid. Ik hoor vaak m.nl-ers zeggen dat ze zich Marokkaan voelen en dat de Nederlandse nationaliteit alleen maar voordeel biedt vwb het reisdocument. Moore. Wat een reisdocument betreft..met een Belgisch paspoort kom je ook ver. :nerd:

FlyAsHigh
31-08-2007, 00:40
gozer, zet dat fototje terug!