Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Racistisch geweld tegen Angolees meisjeJazid__
28-08-2007, 22:42


Racistisch geweld tegen Angolees meisje DEURNE - Een 14-jarig Angolees meisje is vrijdagochtend in Deurne door vijf jongens aangerand, uitgescholden en geconfronteerd met hakenkruisen. De politie heeft dat dinsdag bekendgemaakt. Het meisje meldde zich afgelopen vrijdag direct op het politiebureau. Ze vertelde dat ze in de bossen liep toen de groep jongens haar stopte. Het slachtoffer wist te vluchten, maar de verdachten renden haar achterna. Op een parkeerplaats sloten ze haar in, duwden haar, ritsen haar vest open en betastten haar. In het weekend is een buurtonderzoek uitgevoerd en is de politie met het meisje teruggegaan naar de parkeerplaats. Maandag is een passantenonderzoek gehouden. Dat leverde onvoldoende informatie op en daarom koos de politie dinsdag voor een getuigenoproep. De omschreven jongens zijn vermoedelijk tussen 15 en 17 jaar, ze gingen donker gekleed en zijn kortgeknipt. http://www.telegraaf.nl/binnenland/69796571/Racistisch_geweld_tegen_Angolees_meisje.html?p=1,1 Lees even de reacties van mensen die reageren op de Telegraaf site...hoe bedoel je onderbuikgevoelens, veel zeer hatelijke reacties zijn al verwijderd..jammer dat ik ze hier niet meer kon plaatsen, je zult er van schrikken Allemaal leuk en aardig.....Ik keur dit soort dingen niet goed, absoluut niet. MAAR bij mij komt de vraag naar boven: " Wat deed dat meisje van 14 alleen in de bossen? " rob, nijmegen Niet om het een en anders want ik vind het vreselijk, maar in Angola is het heel normaal dat meisjes worden aangerand en verminkt. Waarom zou dit niet door Angolen gedaan zijn, omdat dit meisje zich misschien wil aanpassen. Zou mij ook niet verbazen (gebeurt namelijk vaker, rolstoel incident, zwangerevrouw mishandeld, dat het verzonnen is) dat het niet gedaan is door 5 jongens. Zo ja vreselijk hard straffen de daders.

ilbambina
28-08-2007, 23:20
en dan zeggen belgen/nederlanders dat mghrarba die een meisje aanranden altijd het meisje de schuld geven omdat ze zogezegd te strakke kleren aanhad...bande de raciste!

mocropipo
29-08-2007, 01:17
Racistisch geweld tegen Angolees meisje DEURNE - Een 14-jarig Angolees meisje is vrijdagochtend in Deurne door vijf jongens aangerand, uitgescholden en geconfronteerd met hakenkruisen. De politie heeft dat dinsdag bekendgemaakt. Het meisje meldde zich afgelopen vrijdag direct op het politiebureau. Ze vertelde dat ze in de bossen liep toen de groep jongens haar stopte. Het slachtoffer wist te vluchten, maar de verdachten renden haar achterna. Op een parkeerplaats sloten ze haar in, duwden haar, ritsen haar vest open en betastten haar. In het weekend is een buurtonderzoek uitgevoerd en is de politie met het meisje teruggegaan naar de parkeerplaats. Maandag is een passantenonderzoek gehouden. Dat leverde onvoldoende informatie op en daarom koos de politie dinsdag voor een getuigenoproep. De omschreven jongens zijn vermoedelijk tussen 15 en 17 jaar, ze gingen donker gekleed en zijn kortgeknipt. http://www.telegraaf.nl/binnenland/69796571/Racistisch_geweld_tegen_Angolees_meisje.html?p=1,1 Lees even de reacties van mensen die reageren op de Telegraaf site...hoe bedoel je onderbuikgevoelens, veel zeer hatelijke reacties zijn al verwijderd..jammer dat ik ze hier niet meer kon plaatsen, je zult er van schrikken Schande wat een harteloos volk die blanke Nederlanders, die reacties zeggen al genoeg.:jammer:

Abudais
29-08-2007, 02:52
Wat een stelletje kanker nazis, ik had ze kapot geslagen. en dan zeggen belgen/nederlanders dat mghrarba die een meisje aanranden altijd het meisje de schuld geven omdat ze zogezegd te strakke kleren aanhad...bande de raciste! Zeggen "ze" dat? Schande wat een harteloos volk die blanke Nederlanders, die reacties zeggen al genoeg.:jammer: "die blanke Nederlanders" "Jullie"(jullie twee) reacties zeggen ook genoeg. Het zijn de domme mensen die generaliseren, met hun vooroordelen, en groeps oordelen op het gedrag van enkelen, ga maar op wilders stemmen die is daar ook goed in.

wammeswaggel
29-08-2007, 07:43


Racistisch geweld tegen Angolees meisje DEURNE - Een 14-jarig Angolees meisje is vrijdagochtend in Deurne door vijf jongens aangerand, uitgescholden en geconfronteerd met hakenkruisen. De politie heeft dat dinsdag bekendgemaakt. Het meisje meldde zich afgelopen vrijdag direct op het politiebureau. Ze vertelde dat ze in de bossen liep toen de groep jongens haar stopte. Het slachtoffer wist te vluchten, maar de verdachten renden haar achterna. Op een parkeerplaats sloten ze haar in, duwden haar, ritsen haar vest open en betastten haar. In het weekend is een buurtonderzoek uitgevoerd en is de politie met het meisje teruggegaan naar de parkeerplaats. Maandag is een passantenonderzoek gehouden. Dat leverde onvoldoende informatie op en daarom koos de politie dinsdag voor een getuigenoproep. De omschreven jongens zijn vermoedelijk tussen 15 en 17 jaar, ze gingen donker gekleed en zijn kortgeknipt. http://www.telegraaf.nl/binnenland/69796571/Racistisch_geweld_tegen_Angolees_meisje.html?p=1,1 Lees even de reacties van mensen die reageren op de Telegraaf site...hoe bedoel je onderbuikgevoelens, veel zeer hatelijke reacties zijn al verwijderd..jammer dat ik ze hier niet meer kon plaatsen, je zult er van schrikken Vreemd dat dit meisje smorgens al in een bos loopt...............en ook is vreemd dat die jongens OOK in dat zelfde bos zijn................nog vreemder is dat dit meisje gelijk naar een politiebureau gaat. Een gewoon meisje zou hard naar huis rennen en daar vertellen wat er is gebeurd en dan met pa en ma naar de politiegaan en aangifte doen. Maar................................de scholen zijn toch weer begonnen ???? Dit verhaal klopt van geen kant. Misschien Hoax ????

pseu
29-08-2007, 07:54
Vreemd dat dit meisje smorgens al in een bos loopt...............en ook is vreemd dat die jongens OOK in dat zelfde bos zijn................nog vreemder is dat dit meisje gelijk naar een politiebureau gaat. Een gewoon meisje zou hard naar huis rennen en daar vertellen wat er is gebeurd en dan met pa en ma naar de politiegaan en aangifte doen. Maar................................de scholen zijn toch weer begonnen ???? Dit verhaal klopt van geen kant. Misschien Hoax ???? Een 14-jarig Angolees meisje uit Deurne is vrijdagochtend slachtoffer geworden van racistisch geweld en aanranding. Vijf jongens tussen de 15 en 17 jaar zouden hiervoor verantwoordelijk zijn. De vijf scholden haar uit, lieten hakenkruizen zien en ritsten haar vest open, meldt de Brabantse politie dinsdag. Het meisje liep rond 07.45 uur bij de Oude Liesselseweg in Deurne toen de groep haar tegenhield, zo verklaarde zij tegen de politie. Ze rende weg maar werd op een parkeerplaats ingesloten. De vijf zouden allen donker gekleed zijn geweest en kortgeknipte haren hebben. Een man van middelbare leeftijd met een hond sprak de jongens aan op hun wangedrag, waarna zij er vandoor gingen. De politie is op zoek naar deze en eventuele andere getuigen. In de Antwerpse districten Hoboken, Deurne en Merksem haalde het Vlaams Belang respectievelijk 41%, 43,5% en 41,5%. Ach ja,extreem-rechts staat er nou 1maal om bekend,dat ze alleen tegen weerloze slachtoffers wat durven..

rijmaran
29-08-2007, 08:04
Een 14-jarig Angolees meisje uit Deurne is vrijdagochtend slachtoffer geworden van racistisch geweld en aanranding. Vijf jongens tussen de 15 en 17 jaar zouden hiervoor verantwoordelijk zijn. De vijf scholden haar uit, lieten hakenkruizen zien en ritsten haar vest open, meldt de Brabantse politie dinsdag. Het meisje liep rond 07.45 uur bij de Oude Liesselseweg in Deurne toen de groep haar tegenhield, zo verklaarde zij tegen de politie. Ze rende weg maar werd op een parkeerplaats ingesloten. De vijf zouden allen donker gekleed zijn geweest en kortgeknipte haren hebben. Een man van middelbare leeftijd met een hond sprak de jongens aan op hun wangedrag, waarna zij er vandoor gingen. De politie is op zoek naar deze en eventuele andere getuigen. In de Antwerpse districten Hoboken, Deurne en Merksem haalde het Vlaams Belang respectievelijk 41%, 43,5% en 41,5%. Ach ja,extreem-rechts staat er nou 1maal om bekend,dat ze alleen tegen weerloze slachtoffers wat durven.. Ik had je wat evenwichtiger ingeschat, maar ik was dus mis. Nergens in het artikel is sprake van de politieke voorkeur van de daders. En hop..jij komt met cijfers van het Vl.Belang aandraven. Blijf nou effe bij de zaak, ik begrijp je afkeer van het Vl.Belang..maar het heeft in deze topic niets vandoen.

Dikra_m
29-08-2007, 08:15
Een 14-jarig Angolees meisje uit Deurne is vrijdagochtend slachtoffer geworden van racistisch geweld en aanranding. Vijf jongens tussen de 15 en 17 jaar zouden hiervoor verantwoordelijk zijn. De vijf scholden haar uit, lieten hakenkruizen zien en ritsten haar vest open, meldt de Brabantse politie dinsdag. Het meisje liep rond 07.45 uur bij de Oude Liesselseweg in Deurne toen de groep haar tegenhield, zo verklaarde zij tegen de politie. Ze rende weg maar werd op een parkeerplaats ingesloten. De vijf zouden allen donker gekleed zijn geweest en kortgeknipte haren hebben. Een man van middelbare leeftijd met een hond sprak de jongens aan op hun wangedrag, waarna zij er vandoor gingen. De politie is op zoek naar deze en eventuele andere getuigen. In de Antwerpse districten Hoboken, Deurne en Merksem haalde het Vlaams Belang respectievelijk 41%, 43,5% en 41,5%. Ach ja,extreem-rechts staat er nou 1maal om bekend,dat ze alleen tegen weerloze slachtoffers wat durven.. Idd het Vlaams belang behaalde hoge cijfers in de randgemeenten van Antwerpen,jammer genoeg.Maar volgens mij gaat het hier niet over Deurne bij Antwerpen maar Deurne ergens in Nederland:p

pseu
29-08-2007, 08:40
Idd het Vlaams belang behaalde hoge cijfers in de randgemeenten van Antwerpen,jammer genoeg.Maar volgens mij gaat het hier niet over Deurne bij Antwerpen maar Deurne ergens in Nederland:p Oepssss :o

rijmaran
29-08-2007, 08:44
Oepssss :o Da's dan twee maal oeps. :D

pseu
29-08-2007, 08:53
Da's dan twee maal oeps. :D :D