Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Van Bommel (van Boemel) 'mannelijke nymfomaan'Pagina's : [1] 2 3

aplat
28-08-2007, 09:39


Van Bommel 'mannelijke nymfomaan' AMSTERDAM - SP-kamerlid Van Bommel die er van langs kreeg nadat hij in Jordanië tegen een vrouw 'je ziet er sensationeel uit' had gezegd, heeft volgens dagblad De Pers een hele foute reputatie op dat vlak. 'Ik weet niet hoe mannelijke nymfomanen heten, wél dat Harry een absolute afwijking heeft op dat vlak’, schrijft de krant. http://www.telegraaf.nl/multimedia/archive/02139/bommel_2139831c.jpg Harry van Bommel Het is niet de eerste keer dat Van Bommel in de publieke ruimte zijn voorliefde voor vrouwen tentoonspreidt, aldus de krant. 'Voor sommigen gaat hij daarin al een tijdje te ver. Ik weet niet hoe mannelijke nymfomanen heten, wél dat Harry een absolute afwijking heeft op dat vlak’, mailt een ex-SP Tweede Kamermedewerker aan De Pers. 'De medewerker heeft de partij verlaten en is inmiddels lid van GroenLinks. Rancuneus of niet, de quote wordt ondersteund door andere openbare moves van Van Bommel.' 'Op twee spreekbeurten werd hij intiem aangetroffen, meldden ooggetuigen. De eerste keer sprak hij in februari op een bijeenkomst van de politieke studentenvereniging Machiavelli in Club 8 aan de Amsterdamse Admiraal de Ruijterweg, een tweede keer was op een soortgelijke bijeenkomst in Leiden in café Barrera, wéér voor studenten. ‘Hij zonderde zich af met een studente en stond in een hoekje tegen haar aan’, vertelt een Leidse bestuurskundestudent die aanwezig was. Van Bommel: ‘Na een bijeenkomst ben ik zeker een ontspannen mens. Maar hier herken ik me niet in. Bij verkiezingsoverwinningen kan ik behoorlijk losgaan. Daar heeft de SP me wel eens op aangesproken, ja.’ De Pers heeft met de publicatie van het verhaal voor een opmerkelijke weg gekozen. Normaal geldt het ‘geheim van Nieuwspoort’ dat journalisten verbiedt om in het openbaar te spreken over dronkenmansnachten, erotische escapades en andere menselijke uitspattingen op het Binnenhof. 'En toch, en toch lijken de fatsoensgrenzen voor deze socialistische politicus nu in zicht te komen. ‘We hebben Harry van Bommel aangesproken op zijn gedrag in sommige situaties’, zegt SP-secretaris Hans van Heijningen tegen De Pers. http://www.telegraaf.nl/binnenland/69752141/Van_Bommel__mannelijke_nymfomaan_.html?p=1,1

aplat
28-08-2007, 10:08
Prachtige reclame voor de SP!:maf2:

Aicha1986
28-08-2007, 10:11
Van Bommel 'mannelijke nymfomaan' AMSTERDAM - SP-kamerlid Van Bommel die er van langs kreeg nadat hij in Jordanië tegen een vrouw 'je ziet er sensationeel uit' had gezegd, heeft volgens dagblad De Pers een hele foute reputatie op dat vlak. 'Ik weet niet hoe mannelijke nymfomanen heten, wél dat Harry een absolute afwijking heeft op dat vlak’, schrijft de krant. Op twee spreekbeurten werd hij intiem aangetroffen, meldden ooggetuigen. De eerste keer sprak hij in februari op een bijeenkomst van de politieke studentenvereniging Machiavelli in Club 8 aan de Amsterdamse Admiraal de Ruijterweg, een tweede keer was op een soortgelijke bijeenkomst in Leiden in café Barrera, wéér voor studenten. ‘Hij zonderde zich af met een studente en stond in een hoekje tegen haar aan’, vertelt een Leidse bestuurskundestudent die aanwezig was. 'En toch, en toch lijken de fatsoensgrenzen voor deze socialistische politicus nu in zicht te komen. ‘We hebben Harry van Bommel aangesproken op zijn gedrag in sommige situaties’, zegt SP-secretaris Hans van Heijningen tegen De Pers. ik vind het allemaal niet zo ernstig. ben ik nou ook een mannelijke nymphomaan :maf:

aplat
28-08-2007, 10:12
ik vind het allemaal niet zo ernstig. ben ik nou ook een mannelijke nymphomaan :maf: Ben jij al benaderd door Harry van Boemel? :nerd:

amused
28-08-2007, 10:13


Goh, zouden politici toch mensen zijn?

Aicha1986
28-08-2007, 10:14
Ben jij al benaderd door Harry van Boemel? :nerd: nog niet :hihi: maar allemachtig, hij praat met vrouwen en hij geeft ze complimenten. ze doen het overkomen, alsof hij iedere nacht, met zijn mond vol papiergeld, rondkruipt, tussen de paaldanseressen :moe:

Aicha1986
28-08-2007, 10:15
Goh, zouden politici toch mensen zijn? als iemand zegt dat je er sensationeel uitziet....pfff, geweldig toch :confused:

aplat
28-08-2007, 10:18
Goh, zouden politici toch mensen zijn? Hoe zat het ook al weer met die andere politicus? Blubbers geloof ik.

Aicha1986
28-08-2007, 10:20
Hoe zat het ook al weer met die andere politicus? Blubbers geloof ik. oh ja, das wat anders, zo'n tik op de derriere...maar dat bleek achteraf niet waar te zijn toch :confused: ik heb de neiging, in dit soort gevallen, het voor mannen op te nemen. vrouwen kunnen echt bijna alles tegen een man zeggen maar krijgen ze antwoord, zijn ze ineens gemolesteerd :ego:

lemster
28-08-2007, 10:20
Goh, zouden politici toch mensen zijn? My thoughts exactly.

lemster
28-08-2007, 10:22
Hoe zat het ook al weer met die andere politicus? Blubbers geloof ik. Lubbers is gewoon een lichamelijke man. Een hand op de schouder tijdens het praten. Niets vunzigs. Op een gegeven moment krijg je gewoon de schijn tegen je met alle geruchten. Ja, dan kan je beter exit gaan.

aplat
28-08-2007, 10:23
oh ja, das wat anders, zo'n tik op de derriere...maar dat bleek achteraf niet waar te zijn toch :confused: ik heb de neiging, in dit soort gevallen, het voor mannen op te nemen. vrouwen kunnen echt bijna alles tegen een man zeggen maar krijgen ze antwoord, zijn ze ineens gemolesteerd :ego: Kunnen vrouwen bijna alles tegen een man zeggen? Nou maar tegen mij niet hoor. Hoewel... alleen complimenten natuurlijk, dat wel.:hihi: :)

aplat
28-08-2007, 10:25


Lubbers is gewoon een lichamelijke man. Een hand op de schouder tijdens het praten. Niets vunzigs. Op een gegeven moment krijg je gewoon de schijn tegen je met alle geruchten. Ja, dan kan je beter exit gaan. Een hand op je schouder? Eerlijk gezegd: ik zou het zelf beslist nooit doen. Zeker niet bij een vrouw. Maar ja, ik kom uit een andere tijd. 'T zal de Calvinistische aard wel weer wezen. Blubbers en van Boemel zijn van huis uit katholiek. Die zijn altijd wat "losser".

Aicha1986
28-08-2007, 10:25
Lubbers is gewoon een lichamelijke man. Een hand op de schouder tijdens het praten. Niets vunzigs. Op een gegeven moment krijg je gewoon de schijn tegen je met alle geruchten. Ja, dan kan je beter exit gaan. juistem. het zijn vaak de andere mensen die er iets seksistisch van maken. pff, ik heb jaren in zuid amerika gewoond en daar is het normaal, iemand een compliment te geven...moet je hier doen, die koppen alleen al :eek:

Aicha1986
28-08-2007, 10:26
Kunnen vrouwen bijna alles tegen een man zeggen? Nou maar tegen mij niet hoor. Hoewel... alleen complimenten natuurlijk, dat wel.:hihi: :) over het algemeen, kan je als vrouw, heeeel veel tegen een man zeggen...ik weet natuurlijk niet wat jij je daarbij voorstelt :hihi: nou, okay dan, alleen complimenten. wat heeft deze man dan voor schunnigs gedaan :confused:


Pagina's : [1] 2 3