Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : 'Godslasterlijke ballen' wekken woede moslimsPagina's : [1] 2 3

Horus
27-08-2007, 08:37


'Godslasterlijke ballen' wekken woede Afghanen Uitgegeven: 27 augustus 2007 06:00 KABUL - Afghanen hebben dit weekeinde gedemonstreerd tegen het Amerikaanse leger omdat het voetballen had verspreid waarop de naam van Allah was afgebeeld. ANP2 De ballen, een cadeautje voor kinderen in de provincie Khost, zouden een belediging zijn van de islam omdat - naast onder meer de Nederlandse driekleur - de vlag van Saudi-Arabië erop is afgebeeld. Op die vlag staat de islamitische geloofsbelijdenis. Gebruik van de woorden ligt in de islamitische wereld erg gevoelig. "Om een vers van de Koran op iets te hebben waar je met je voet tegenaan trapt zou in elk moslimland in de wereld een belediging zijn", zei een parlementslid zondag tegen de Britse omroep BBC. In het zuidoostelijke Khost gingen ongeveer honderd mannen de straat op. FIFA Het Amerikaanse leger liet in een reactie weten dat het zich niet had gerealiseerd dat het cadeau aanstoot zou geven. Saudi-Arabië heeft in het verleden onder meer bij de wereldvoetbalbond FIFA geprotesteerd tegen het gebruik van zijn vlag op voetballen. (c) ANP Bron (http://www.nu.nl/news/1209822/122/%27Godslasterlijke_ballen%27_wekken_woede_Afghanen .html) Tja, cultuurkloofje, moet je maar net weten. Als ik vaak zie hoe moslims omgaan met andere gelovigen hun God denk ik dat ze niet zo moeten klagen :) Maar natuurlijk hoor je er de nuchtere westerse moslim niet over klagen, is ook wel enigzins de achterstand daar in verweggistan denk ik zo.

aplat
27-08-2007, 09:07
HUH? wat nou weer? Mogen westerse vlag verbrandingen dan weer wel? http://kudtjochie.punt.nl/upload/burnflag2.jpg http://www.nos.nl/nosjournaal/images/cartoons_vlagverbranding_tcm44-216800.jpg Of onthoofdingen op video? http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/2004/05_mei/11/binnenland/videoonthoofding138.jpg

alrachman1
27-08-2007, 09:09
HUH? wat nou weer? Ballen , grote ballen!!!

Peej
27-08-2007, 09:12
HUH? wat nou weer? Mogen westerse vlag verbrandingen dan weer wel? Zolang er geen teksten uit de koran of de naam van Allah op de te verbranden vlag staat wel denk ik.

Aicha1986
27-08-2007, 09:13


'Godslasterlijke ballen' wekken woede Afghanen Gebruik van de woorden ligt in de islamitische wereld erg gevoelig. "Om een vers van de Koran op iets te hebben waar je met je voet tegenaan trapt zou in elk moslimland in de wereld een belediging zijn", zei een parlementslid zondag tegen de Britse omroep BBC. mja, ik kan me daar wel iets bij voorstellen.....

Aicha1986
27-08-2007, 09:15
HUH? wat nou weer? Mogen westerse vlag verbrandingen dan weer wel? http://kudtjochie.punt.nl/upload/burnflag2.jpg http://www.nos.nl/nosjournaal/images/cartoons_vlagverbranding_tcm44-216800.jpg Of onthoofdingen op video? http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/2004/05_mei/11/binnenland/videoonthoofding138.jpg nee, dat zou niet moeten mogen. maar ik denk dat wel op moeten passen en niet moeten gillen, dat zij ook dingen doen die ongepast zijn. dit gebeurt al teveel andersom. wanneer marokkanen op hun wangedrag aangesproken worden, gaan ze altijd hysterisch krijsen over pedofilie en bestialiteit :jammer: maar je hebt natuurlijk in de kern wel gelijk, het mes snijdt aan 2 kanten :goedzo:

jakko
27-08-2007, 09:35
mijn god, wat een geneuzel... het is om moe van te worden... wat een idolatrie in feite.. het zijn geen beelden maar hier worden tekstbeelden toch wel heel erg aanbeden als heiligenbeelden.

Aicha1986
27-08-2007, 09:36
mijn god, wat een geneuzel... het is om moe van te worden... wat een idolatrie in feite.. het zijn geen beelden maar hier worden tekstbeelden toch wel heel erg aanbeden als heiligenbeelden. tja, die teksten zijn 'heilig' he :o

LesDennis
27-08-2007, 09:59
Woordverering!

jakko
27-08-2007, 10:48
tja, die teksten zijn 'heilig' he :o tsja, wie zet ze dan op een vlag? maar ik dacht dan moslims zo tegen verering van beelden zijn?

Aicha1986
27-08-2007, 10:53
tsja, wie zet ze dan op een vlag? maar ik dacht dan moslims zo tegen verering van beelden zijn? ik weet het niet....heb ik een hulplijn of some sorts :o

Horus
27-08-2007, 11:00
nee, dat zou niet moeten mogen. maar ik denk dat wel op moeten passen en niet moeten gillen, dat zij ook dingen doen die ongepast zijn. dit gebeurt al teveel andersom. wanneer marokkanen op hun wangedrag aangesproken worden, gaan ze altijd hysterisch krijsen over pedofilie en bestialiteit :jammer: maar je hebt natuurlijk in de kern wel gelijk, het mes snijdt aan 2 kanten :goedzo: Mijn mening is dat dit niet alleen zo is met Marokkanen, maar meer met moslims in het algemeen. Heb je de topics hier wel gelezen over moslims en pedofilie en bestialiteiten :rolleyes: Die laten niets te wensen over, het is gewoon een beetje overgooien met poep denk ik dan wel. Iedereen weet precies welke reactie hij/zij gaat krijgen maar van die ander is het fout en van iemands eigen reactie is niets op aante merken :) Vaak staan in die epistels ook opmerkingen naar een ánder als hypocriet e.d. :hihi:

Einherjer
27-08-2007, 11:04


'Godslasterlijke ballen' wekken woede Afghanen Uitgegeven: 27 augustus 2007 06:00 KABUL - Afghanen hebben dit weekeinde gedemonstreerd tegen het Amerikaanse leger omdat het voetballen had verspreid waarop de naam van Allah was afgebeeld. ANP2 De ballen, een cadeautje voor kinderen in de provincie Khost, zouden een belediging zijn van de islam omdat - naast onder meer de Nederlandse driekleur - de vlag van Saudi-Arabië erop is afgebeeld. Op die vlag staat de islamitische geloofsbelijdenis. Gebruik van de woorden ligt in de islamitische wereld erg gevoelig. "Om een vers van de Koran op iets te hebben waar je met je voet tegenaan trapt zou in elk moslimland in de wereld een belediging zijn", zei een parlementslid zondag tegen de Britse omroep BBC. In het zuidoostelijke Khost gingen ongeveer honderd mannen de straat op. FIFA Het Amerikaanse leger liet in een reactie weten dat het zich niet had gerealiseerd dat het cadeau aanstoot zou geven. Saudi-Arabië heeft in het verleden onder meer bij de wereldvoetbalbond FIFA geprotesteerd tegen het gebruik van zijn vlag op voetballen. (c) ANP Bron (http://www.nu.nl/news/1209822/122/%27Godslasterlijke_ballen%27_wekken_woede_Afghanen .html) Tja, cultuurkloofje, moet je maar net weten. Als ik vaak zie hoe moslims omgaan met andere gelovigen hun God denk ik dat ze niet zo moeten klagen :) Maar natuurlijk hoor je er de nuchtere westerse moslim niet over klagen, is ook wel enigzins de achterstand daar in verweggistan denk ik zo. Wat een gemier zeg.:maf:

Aicha1986
27-08-2007, 11:05
Mijn mening is dat dit niet alleen zo is met Marokkanen, maar meer met moslims in het algemeen. Heb je de topics hier wel gelezen over moslims en pedofilie en bestialiteiten :rolleyes: ben het met je eens maar we hadden het over marokkanen...die topics heb ik niet gelezen, ik post hier nog maar een paar weken... Die laten niets te wensen over, het is gewoon een beetje overgooien met poep denk ik dan wel. Iedereen weet precies welke reactie hij/zij gaat krijgen maar van die ander is het fout en van iemands eigen reactie is niets op aante merken :) Vaak staan in die epistels ook opmerkingen naar een ánder als hypocriet e.d. :hihi: ja, voorspelbaar. ach, op een gegeven moment heb je alles wel een keer uitgesproken en dan val je nog 10 jaar in herhaling :hihi:

Mathijs
27-08-2007, 11:07
een beetje naief om een voetbal met een naam van God erop uit te delen en denken dat religeuzen daar geen aanstoot aannemen. Maar goed liever honderduizenden voetballen voor een door geweld en onderdrukking geteisterd land dan wat extra raketjes en kogeltjes. ps ook een beetje naief om te denken dat een vredelievende God aanstoot zou nemen aan een bal met zijn naam erop waaraan vele kinderen plezier kunnen hebben.


Pagina's : [1] 2 3