Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Noord-Korea bouwt ‘ijzeren gordijn’sunsetdriver
26-08-2007, 23:21


Noord-Korea bouwt ‘ijzeren gordijn’ http://www.ad.nl/buitenland/article1612936.ece SEOUL - Noord-Korea is begonnen met de bouw van een kilometerslang hek langs delen van de grens met China. De regering vindt dat noodzakelijk om te voorkomen dat Noord-Koreanen het land ontvluchten. Over een gebied van tien kilometer zijn palen in de grond geslagen en is een weg gebouwd zodat de grens gemakkelijker kan worden bewaakt. Nog geen jaar geleden bouwde China een stelsel van prikkeldraad en muren aan zijn kant van de grens. Tot voor kort bewaakte China de grens nauwelijks, maar omdat de laatste tien jaar tienduizenden Noord-Koreanen de grens over zijn gevlucht, zoekt het land manieren om de grensbewaking te verbeteren. Naar het buitenland vluchten is in Noord-Korea een ernstig misdrijf. Wie wordt gepakt, riskeert opsluiting in werkkampen of zelfs de doodstraf.

Laszlo
27-08-2007, 01:11
Noord-Korea bouwt ‘ijzeren gordijn’ http://www.ad.nl/buitenland/article1612936.ece SEOUL - Noord-Korea is begonnen met de bouw van een kilometerslang hek langs delen van de grens met China. De regering vindt dat noodzakelijk om te voorkomen dat Noord-Koreanen het land ontvluchten. Over een gebied van tien kilometer zijn palen in de grond geslagen en is een weg gebouwd zodat de grens gemakkelijker kan worden bewaakt. Nog geen jaar geleden bouwde China een stelsel van prikkeldraad en muren aan zijn kant van de grens. Tot voor kort bewaakte China de grens nauwelijks, maar omdat de laatste tien jaar tienduizenden Noord-Koreanen de grens over zijn gevlucht, zoekt het land manieren om de grensbewaking te verbeteren. Naar het buitenland vluchten is in Noord-Korea een ernstig misdrijf. Wie wordt gepakt, riskeert opsluiting in werkkampen of zelfs de doodstraf. Wat mij betreft zijn die Noord-Koreanen welkom in nederland. Ze hebben een goede mentaliteit. Mooi tegenwicht voor de problemen in de islamitiese achterstandswijken van ons land.

Laszlo
27-08-2007, 01:11
Noord-Korea bouwt ‘ijzeren gordijn’ http://www.ad.nl/buitenland/article1612936.ece SEOUL - Noord-Korea is begonnen met de bouw van een kilometerslang hek langs delen van de grens met China. De regering vindt dat noodzakelijk om te voorkomen dat Noord-Koreanen het land ontvluchten. Over een gebied van tien kilometer zijn palen in de grond geslagen en is een weg gebouwd zodat de grens gemakkelijker kan worden bewaakt. Nog geen jaar geleden bouwde China een stelsel van prikkeldraad en muren aan zijn kant van de grens. Tot voor kort bewaakte China de grens nauwelijks, maar omdat de laatste tien jaar tienduizenden Noord-Koreanen de grens over zijn gevlucht, zoekt het land manieren om de grensbewaking te verbeteren. Naar het buitenland vluchten is in Noord-Korea een ernstig misdrijf. Wie wordt gepakt, riskeert opsluiting in werkkampen of zelfs de doodstraf. Wat mij betreft zijn die Noord-Koreanen welkom in nederland. Ze hebben een goede mentaliteit. Mooi tegenwicht voor de problemen in de islamitiese achterstandswijken van onze steden.:)