Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Spuitgasten helpen man in handboeien uit de brandaplat
26-08-2007, 07:54


Spuitgasten helpen man in handboeien uit de brand EINDHOVEN - De brandweer moest er zaterdagavond aan te pas komen om een inwoner van Eindhoven uit de brand te helpen. De man had zich in een woning in zijn woonplaats in de handboeien geslagen en kreeg ze daarna niet meer los. Dat heeft een woordvoerder van de politie gezegd. Ten einde raad haalde de man de brandweer erbij, die hem uit zijn netelige positie verloste. Wat de man met de handboeien deed, is niet bekend. „Het is er misschien heet aan toe gegaan”, zei de woordvoerder van de politie. http://www.datevisie.nl/images/handboeien.jpg http://www.telegraaf.nl/binnenland/69641151/Spuitgasten_helpen_man_in_handboeien_uit_de_brand. html

Globi
26-08-2007, 08:49
Dat je net op het moment dat de boeien dichtklikken denkt "shit, de sleutels" en tijdens díe paniek ook nog iemand hoort roepen en bonzen dat brand is. Dat moet een zware tijd zijn geweest.

aplat
26-08-2007, 09:00
Dat je net op het moment dat de boeien dichtklikken denkt "shit, de sleutels" en tijdens díe paniek ook nog iemand hoort roepen en bonzen dat brand is. Dat moet een zware tijd zijn geweest. Vraag me ook af hoe die de brandweer heeft weten te bereiken? :confused:

Globi
26-08-2007, 09:05
Vraag me ook af hoe die de brandweer heeft weten te bereiken? :confused: Tja, misschien hard roepen? "ik zit hier! Ik zit hier!" -"kom dan! Kom dan! Het is veilig!"" "maar ik zit vast!" -"Hoezo vast?" "Ik met handboeien vast aan mijn bed.........naakt" Etc. etc. De hele buurt weet het nu.