Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Radicaliserende Wilders predikt geweldPagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

supermarok
25-08-2007, 19:04


Met zijn oproep om de Koran te verbieden bereikt de anti-islam hetze van Wilders een nieuw hoogte- of eigenlijk dieptepunt. Wilders kan maar een kunstje en hij grijpt elke gelegenheid om dit ten tonele te brengen: hypocriete aanteigingen over de ‘geweldadige islam’ en blinde stemmingmakerij over de ondergang van de ‘Neerlandsche Cultuur’. Hoewel hij de Koran wil laten verbieden omdat die ‘geweld zou prediken’ is Wilders zelf niet vies van een flinke dosis staatsgeweld. Hij riep onlangs op om Iran te bombarderen en met scherp op demonstranten te schieten. Je zou bijna concluderen dat de meest gevaarlijke radicalisering in Nederland op dit moment plaatsvindt binnen de Partij ‘voor de Vrijheid’. Vooral zijn vergelijking tussen de Koran en Hitlers Mein Kampf is frappant. Geschreven in 1924 speelde het boek een belangrijke rol in het verharden van het antisemitisme. Belangrijke peiler van de strategie van de nazi’s was het kanaliseren van de maatschappelijke verbittering in een systematische ontmenselijking van een minderheid. Vervang in de uitspraken van Wilders het woord ‘islam’ door ‘jodendom’ en het is duidelijk wie de meeste raakvlakken heeft met Mein Kampf. Natuurlijk zijn er veroordelingen vanuit de politiek, al zijn het wel hele dubbele veroordelingen. De Tweede Kamerleden combineren vanuit hun vakantiehuisjes kritiek met meebuigen. De CDA noemt het ‘niet realistisch’ en ‘een overschreiding van het betamelijke’. Maar de dag na het stuk van Wilders kondigt die partij aan te willen onderzoeken hoe ‘radicale moskeeën’ aangepakt kunnen worden. De VVD volgt eenzelfde patroon. Eerst zeggen dat Wilders ‘veel te ver gaat’ om dezelfde dag nog het kabinet op te roepen om ‘criminele Antilliaanse jongeren’ uit te zetten. Er is een racistische hetze gaande in Nederland. Leren van de geschiedenis betekent actief partij kiezen tegen elke vorm van onderdrukking, zij het op basis van huidskleur, sekse of religie. Bron: http://www.internationalesocialisten.org/nieuws/index.html#nieuws_2

supermarok
25-08-2007, 19:08
geweldadige Wilders hoort niet in de politeik van Nderland. een persson als wilder is een gevaar voor de Nederlnadse samenleving. de AIVD zou wilders in de gaten moeten houden. wilders predikt misdadige uitspraken die een gevaar vormen voor de Nederlandse veligheid.

Verlatinghe
25-08-2007, 19:24
internationalesocialisten... jaja. :jammer: Goeie bron als het over Wilders gaat.

MaRockaann
25-08-2007, 19:32
Dhr.Wilders ; Koran moet verboden worden ! 1 DAG LATER NL ; Koran niet meer verkrijgbaar "UITVERKOCHT" :hihi:

ijgenwijs
25-08-2007, 20:06


geweldadige Wilders hoort niet in de politeik van Nderland. een persson als wilder is een gevaar voor de Nederlnadse samenleving. de AIVD zou wilders in de gaten moeten houden. wilders predikt misdadige uitspraken die een gevaar vormen voor de Nederlandse veligheid. Wilders wordt al in de gaten gehouden, maar dat is alleen maar omdat ie enorm veel bedreigingen heeft binnen gekregen en beschermd moet worden.

pakmelk
25-08-2007, 20:08
geweldadige Wilders hoort niet in de politeik van Nderland. een persson als wilder is een gevaar voor de Nederlnadse samenleving. de AIVD zou wilders in de gaten moeten houden. wilders predikt misdadige uitspraken die een gevaar vormen voor de Nederlandse veligheid. ben het redelijk met je eens, zou als aanvulling willen geven dat er heel wat lui in Nederland zijn die een gevaar vormen voor de Nederlandse veiligheid. Zouden allemaal aangepakt moeten worden..maarja..dan krijgt Wilders zijn zin..en dat wil jij dan ook weer niet denk ik.

Horus
25-08-2007, 20:58
Volgens NCTB Joustra moet hij een toontje lager zingen, omdat hij Nederlanders in het Buitenland door zijn islam haat direct in gevaar brengt. Hij wordt dus zeker in de gaten gehouden door de AIVD en niet alleen als slachtoffer. Als men Wilders als gevaar ziet, moet men de moslims die hem in het leven hebben geroepen toch echt helemaal in de gaten houden. Je zegt het zelf al, zijn woorden brengen Nederlanders niet in gevaar, het zijn de moslims die Nederlanders om zijn woorden iets willen aandoen die het werkelijke gevaar zijn. Zou Wilders dan toch een punt hebben :rolleyes:

Hamitus
25-08-2007, 22:24
op basis van huidskleur, sekse of religie. Bron: http://www.internationalesocialisten.org/nieuws/index.html#nieuws_2 Je vergeet sexuele voorkeur, toch kun je bepaalde ideologieen en religies best wel discrimineren als zijnde discriminerend tegen andersgelovigen en andersdenkenden.

tonk
25-08-2007, 23:43
De topictitel is fout. Het moet zijn "Radicaliserende Wilders predikt geweldige onzin" Ik heb die man nooit niks zinnigs horen zeggen.

tonk
25-08-2007, 23:47
De topictitel is fout. Het moet zijn "Radicaliserende Wilders predikt geweldige onzin" Ik heb die man nooit niks zinnigs horen zeggen. Hm, en ik kan ook maar beter mijn mond houden. :rolleyes:

trans
25-08-2007, 23:50
De topictitel is fout. Het moet zijn "Radicaliserende Wilders predikt geweldige onzin" Ik heb die man nooit niks zinnigs horen zeggen. Hoi Tonk, je bent er weer. ;) Die onzin vinden wij ja, maar zo lang de moslims er op reageren, zit er toch een kern van waarheid in, of het is angst.

Hamitus
25-08-2007, 23:51
Hm, en ik kan ook maar beter mijn mond houden. :rolleyes: zou ik ook maar doen, want Wilders slaat zeker niet altijd de plank mis.

Immanuel
26-08-2007, 00:40


geweldadige Wilders hoort niet in de politeik van Nderland. een persson als wilder is een gevaar voor de Nederlnadse samenleving. de AIVD zou wilders in de gaten moeten houden. wilders predikt misdadige uitspraken die een gevaar vormen voor de Nederlandse veligheid. Extremistische moslims hebben de opkomst van Wilders bewerkstelligd. Als er één soort mensen is dat een gevaar vormt voor deze samenleving dan zijn dat wel de extremisten.

Laszlo
26-08-2007, 00:57
Volgens NCTB Joustra moet hij een toontje lager zingen, omdat hij Nederlanders in het Buitenland door zijn islam haat direct in gevaar brengt. Hij wordt dus zeker in de gaten gehouden door de AIVD en niet alleen als slachtoffer. Die Nederlanders zouden hun ondernemersschap richting china moeten verleggen. Kan wilders gewoon weer zeggen wat ie wil.:)

WhoCares
26-08-2007, 01:12
geweldadige Wilders hoort niet in de politeik van Nderland. een persson als wilder is een gevaar voor de Nederlnadse samenleving. de AIVD zou wilders in de gaten moeten houden. wilders predikt misdadige uitspraken die een gevaar vormen voor de Nederlandse veligheid. Yep..mee eens.


Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10