Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : aambeienPagina's : [1] 2

misskeuken
24-08-2007, 18:04


dames wie kan mij helpen wie weet wat helpt tegen aambeien ik heb al een zalfje in huis maar dat helpt echt niet en ik heb zo'n pijn

fadma
24-08-2007, 18:12
dames wie kan mij helpen wie weet wat helpt tegen aambeien ik heb al een zalfje in huis maar dat helpt echt niet en ik heb zo'n pijn Meid ik heb er zelf ook heeel veeel last van gehad heb toen op advies van de huisarts Curanol gehaald, dat moet je bestellen bij de apotheek en kan je de volgende dag ophalen insallah... sterkte meid

fetta
24-08-2007, 19:21
ik had ze ook ik moest alleen heel veelwater drinken

ouasimagirl
24-08-2007, 19:26
dames wie kan mij helpen wie weet wat helpt tegen aambeien ik heb al een zalfje in huis maar dat helpt echt niet en ik heb zo'n pijn Zetpillen bij de drogisterij. Doet wel ongelofelijk pijn om ze erin te doen maar een vrouw die er last van had heeft ze vandaag gebruikt en gaat nu veeel beter. Zij heeft ze gehaald bij de Kruidvat en zei gewoon medicatie voor aambeien Kost 9,95 euro. Beterschap meid:sjans:

Nadya007
25-08-2007, 13:11


Je moet inderdaad curanol gebruiken dat werkt echt!

dunyagirl
25-08-2007, 13:25
als de aambeien aan de buitenkant zitten, kan je ze ook weg laten snijden of een elastiekje omheen laten schieten:o hoef je niks in te nemen...

zanouba
25-08-2007, 14:28
diegene die erg last van heeft.lah ihafiekom.ik weet dat het heel erg pijn kan doen.want ik kende iemand die er was geopereert.

BarakaBaraka
25-08-2007, 15:49
Salaamo3alaykom warahmatoeAllah zuster, deze kunnen helpen inchaAllah Anusol zalf en suppo Cose-anal zalf en suppo Sperti zalf en suppo (Preparation H) maar wnn deze niet helpen dan kan je ook iets nemen met cortisone,maar dan neem je beter eerst contact op met je huisarts Met cortisone: Trianal zalf (suppo’s zijn voorschriftplichtig) Hemosedan zalf Scheriproct zalf Moge Allah je bijstaan! ps:ik weet niet of deze medicatie ook in NL wordt verkocht want ik ben van België en vergeet niet om VEEL water te drinken wa3alaykom wasalaam

Nidaa
25-08-2007, 16:15
Voordat je al die chemische troep inslikt, probeer eerst aan je voeding te denken: Veel water Vezels (volkorenproducten, pruimen etc) Je kan er inderdaad ook aan geopereerd worden, maar dit is voor mensen bij wie het steeds maar weer terugkomt. Sjafakillah!

zahran
23-09-2007, 17:15
Salamoe3laikoem Ik heb ook heel vaak last van aambeien en krijg dan altijd een zalfje voorgeschreven van de dokter. Een buurvrouw adviseerde me laatst om een knoflookje in de vorm van een zetpil te gebruiken, kent iemand van jullie dit misschien en helpt het ook echt.

fatt
23-09-2007, 17:21
als de aambeien aan de buitenkant zitten, kan je ze ook weg laten snijden of een elastiekje omheen laten schieten:o hoef je niks in te nemen... Ik kon het niet laten :hihi: Maar zie het al voor me, me man vragen of ie daar een elastiekje wilt bevestigen :haha: dan hebben we het misshcien niet eens over de pijn... iewwwww :maf:

LalaAmira
23-09-2007, 17:28
Salamoe3laikoem Ik heb ook heel vaak last van aambeien en krijg dan altijd een zalfje voorgeschreven van de dokter. Een buurvrouw adviseerde me laatst om een knoflookje in de vorm van een zetpil te gebruiken, kent iemand van jullie dit misschien en helpt het ook echt. Dit moet je echt niet doen,je kan allergische reactie krijgen en daar zit je dan. Dubbel jeuk,dubbel pijn en dubbel dik.

LalaAmira
23-09-2007, 17:29


als de aambeien aan de buitenkant zitten, kan je ze ook weg laten snijden of een elastiekje omheen laten schieten:o hoef je niks in te nemen... Hoe gaat dat in zijn werk,vertel. Ik heb het ook gehad,tijdens mijn zwangerschap.

dunyagirl
23-09-2007, 18:26
Ik kon het niet laten :hihi: Maar zie het al voor me, me man vragen of ie daar een elastiekje wilt bevestigen :haha: dan hebben we het misshcien niet eens over de pijn... iewwwww :maf: nee nee dat is niet iets wat je man gaat doen, hij kan t wel proberen, maar t zal niet lukken :hihi: Ik heb zelf stage gelopen op poli chirurgie en daar heb ik eens gezien hoe t ging, en dat s als volgt: chirurg bekijkt de aambei, hij gaat dan met n soort kijkertje naar binnen en dan ziet hij dus de aambei, dan worden er elastiekjes gebonden om een soort buisje (is best dun) en dat buisje zit vast aan een ding dat een beetje op n pistool lijkt (wil jullie niet bang maken, ECHT :hihi:) Nou,,ding wordt naar binnen gebracht en als dat buisje om de aambei zit, schiet hij als t ware en dat springt dat elastiekje zo om de aambei en KLAAR !! :banana: Als ie klaar is, mag je opstaan en gelijk naar huis, je voelt er niks van en na een paar dagen zie je die elastiekjes in de wc-pot en is je aambei wegg..

dunyagirl
23-09-2007, 18:29
Hoe gaat dat in zijn werk,vertel. Ik heb het ook gehad,tijdens mijn zwangerschap. heb je ze toen weg laten snijden of ook een elastiekje omheen gehad ?


Pagina's : [1] 2