Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Aankomen, helpppppppppppppPagina's : [1] 2

maricaine12
23-08-2007, 19:25


Salam 3alikom, Wie van jullie heeft een oplossing voor mij?? Ik ben echt heel dun. ik draag maat 34, en die is soms groter. Ik ben een meid van 22 maar ik zie eruit als een meisje van 14:( Mijn probleem is dat ik geen trek heb, en ik ben altijd misselijk. soms heb ik wel honger maar ik kan niet eten door de misselijkheid, en als ik toch iets eet dan ga ik overgeven:( Ik weet echt niet wat ik moet doen. ik ben wel bij de arts geweest. maar zij gaf geen oplossing.:jammer: Kunnen jullie dan mij helpen??????

maricaine12
23-08-2007, 19:35
niemand heeft een idee???

mrsmagica
23-08-2007, 19:46
Nou meid als je niet kunt eten door misselijkheid......... zou ik aandringen bij de dokter. Misschien kan hij of zij je doorverwijzen naar een specialist. T klinkt niet gezond!

Naanaa
23-08-2007, 20:21
Als het niet medisch is maar gewoon omdat je geen zin hebt... dan zou ik zin maken als ik jou was. Ik raad jou aan om naar een reformzaak (natuurwinkel) te gaan en vraag ze dan naar de GEWICHTSTOENAME. Het is een grote pot met poeder erin. Kost je € 21,95. Wordt veel verkocht. Mensen die veel zijn afgevallen doordat ze ziek zijn geweest gebruiken het om weer aan te komen. Ook bodybuilders. Je kan het in vla mengen. Vla maakt ook dik dus dan doe je dat ook alvast. Je kan ook langs je huisarts. Veel succes !!

amy
23-08-2007, 23:58


Mijn zusje heeft precies hetzelfde probleem, zoals jij beschrijft. Ze heeft in marokko een vitamine siroop gekocht, die de eetlust opwekt. Ze stond zelfs s'nachts op van de honger om te eten. Het spul heet NURAVIT en is bij elke apotheek in Marokko te verkrijgen. Ik heb namelijknet zelf een vooraadje meegenomen voor haar. Mocht je meer info. willen dan hoor ik dat graag. Succes

maricaine12
24-08-2007, 14:31
Mijn zusje heeft precies hetzelfde probleem, zoals jij beschrijft. Ze heeft in marokko een vitamine siroop gekocht, die de eetlust opwekt. Ze stond zelfs s'nachts op van de honger om te eten. Het spul heet NURAVIT en is bij elke apotheek in Marokko te verkrijgen. Ik heb namelijknet zelf een vooraadje meegenomen voor haar. Mocht je meer info. willen dan hoor ik dat graag. Succes ik heb ook Nuravit gebruikt, maar het helpte niet. ik werd helemaal energieloos en suf van. en ik kon helemaal niks doen, behalve op mn bed liggen de hele tijd. daarom ben ik ermee gestopt. In ieder geval dank je wel voor je reactie

maricaine12
24-08-2007, 14:36
Nou meid als je niet kunt eten door misselijkheid......... zou ik aandringen bij de dokter. Misschien kan hij of zij je doorverwijzen naar een specialist. T klinkt niet gezond! ik ben wel bij de huisarts geweest. en ik werd doorverwezen naar de specialist. ik heb bloed geprikt en zo. en ze konden niks vinden. daarna werd ik gestuurd naar een dietiste, en die zei dat ik plus de hoofd maaltijden, elke keer iets daartussen moet eten. that's it. het helpte wel een beetje. ik heb nu 1 jaar geen last gehad van die misselijkheid. maar sinds kort (twee weken of drie) heb ik het weer:traan1:

sabiena
24-08-2007, 14:37
probeer meer fast food in te werken of snoep

maricaine12
24-08-2007, 14:38
Als het niet medisch is maar gewoon omdat je geen zin hebt... dan zou ik zin maken als ik jou was. Ik raad jou aan om naar een reformzaak (natuurwinkel) te gaan en vraag ze dan naar de GEWICHTSTOENAME. Het is een grote pot met poeder erin. Kost je € 21,95. Wordt veel verkocht. Mensen die veel zijn afgevallen doordat ze ziek zijn geweest gebruiken het om weer aan te komen. Ook bodybuilders. Je kan het in vla mengen. Vla maakt ook dik dus dan doe je dat ook alvast. Je kan ook langs je huisarts. Veel succes !! dank je wel naanaa. maar heeft die poeder voor gewichtstoename verder geen bijwerkingen of zo??

maricaine12
24-08-2007, 14:40
probeer meer fast food in te werken of snoep zal ik wel doen inshallah. dank je wel:kus:

AithWaghyerLove
24-08-2007, 22:03
Bananen eten...

Cheliha
24-08-2007, 22:22
Wat ook helpt is Helba dat zijn geel zaadjes, het wekt je etenlust en het is ook goed voor je maag en tegen de misselijkheid..vraag het anders aan je moeder ze kent het vast wel. je kan het ieder ochtend klein lepel nemen met een glas water...het geeft echt goed effect. als je nog vragen hebt laat het me weten..

Fert0ta
25-08-2007, 19:31


heb je misschien last van stress?

BLABLAA_
25-08-2007, 21:45
probeer meer fast food in te werken of snoep Nee.. niet doen dat is niet gezond.. :rolleyes: Als k jou was zou k gwn steeds gaan zeuren bij de dokter.. ze zegge altijd "we kunnen nix vinden".. tot je uiteindelijk ziek word ofso en dan pas vinden ze iets..:moe: Gwn steeds aandringen.. & zoals iemand als zei je moet naar gewichtstoename bij de tuinen of in een ander natuurwinkeltje vragen.. (is een of andere pot met poeder die je moet mengen met bijv. drinken enz..)

JustMe81
26-08-2007, 09:47
Salam 3alikom, Wie van jullie heeft een oplossing voor mij?? Ik ben echt heel dun. ik draag maat 34, en die is soms groter. Ik ben een meid van 22 maar ik zie eruit als een meisje van 14:( Mijn probleem is dat ik geen trek heb, en ik ben altijd misselijk. soms heb ik wel honger maar ik kan niet eten door de misselijkheid, en als ik toch iets eet dan ga ik overgeven:( Ik weet echt niet wat ik moet doen. ik ben wel bij de arts geweest. maar zij gaf geen oplossing.:jammer: Kunnen jullie dan mij helpen?????? Ik had vroeger ook het probleem dat ik heel dun en geen trek had om te eten. Ook van alles gebruikt; wel 10 soorten poeder/helba. Maar bij mij had het niet geholpen totdat iemand met het idee kwam om gist te gebruiken. Je koop het bij de molen (vers) daarna neem je 2 kleine theelepels van de gist (het is een soort klei) en dat meng je met water. Ik mengde het voor de smaak dan ook nog met een beetje honing erbij en dan opdrinken. Dat wekt je eetlust enorm op. Ik was niet meer te stoppen. In een paar maanden ongeveer 10 kilo aangekomen. Moest gelijk weer afvallen ;) Wat het belangrijk is om vooral gezond te eten en veel tussendoortjes. En 's avonds ook nog wat eten. Je moet voor je zelf ook een vast eetpatroon hebben. Ga absoluut geen junkfood of wat voor rotzooi dan ook eten. Succes! grt


Pagina's : [1] 2