Bekijk volle/desktop versie : AJAX word door heel spanje uitgelachen



Pagina's : [1] 2

21-08-2007, 13:12

Citaat:

Spaanse media lachen om Ajax

De positieve woorden van Martin van Geel en Henk ten Cate over de komst van Albert Riera zijn in Spanje schaterlachend ontvangen. In de dinsdagedities van de Spaanse sportkranten wordt de vraag gesteld waarom Ajax zo zelfverzekerd is als alles erop wijst dat de vleugelspeler de komende seizoenen voor Espanyol actief zal zijn.

Volgens Marca weet Ten Cate dondersgoed dat het officiële bod van tien miljoen euro zonder meer van de tafel werd geveegd en dat bestuurslid Sebastián Javier al liet ontvallen dat de frêle linkerspits nog voor geen vijftien miljoen euro uit het Estadio Olímpico Lluis Companys zal vertrekken.

Het bestuur van los Periquitos is immers onvermurwbaar en gaat niet in op de speculaties die vanuit Nederland het Iberische schiereiland aandoen. De Catalaanse club sprak inderdaad met Ajax, maar ‘uit respect’ en om nog geen minuut later het ‘beledigende’ bod af te wijzen.

Volgens Ten Cate zullen de onderhandelingen aan het eind van deze week afgerond worden, maar volgens de papieren versie van AS heeft een delegatie van de Amsterdammers de plannen om naar de Catalaanse voetbalmetropool af te reizen geannuleerd. Voor Espanyol is het daarmee definitief caso cerrado, oftewel over en uit.

Het feit dat Riera op een persconferentie zei niet weg te willen bij Espanyol, werd door Ten Cate anders opgevat. “Hij heeft niet gezegd dat hij niet naar Ajax wil”. Volgens de papieren versie van Sport is Ten Cate de wanhoop nabij door dergelijke uitspraken te doen. Het is immers overduidelijk dat Riera in de voorbereiding op het nieuwe seizoen de sterren van de hemel speelt en dat Espanyol hem allang een uitstekende contractaanbieding heeft gedaan.

Ondanks alle speculaties blijft Riera één van de publiekslievelingen van de aanhang blanquiazul. Zo was het jeugdexponent van Real Mallorca vorige week woensdag tegen Olympiakos (3-2 winst) één van de betere spelers binnen de krijtlijnen, al verzorgden Raúl Tamudo en Luis García de doelpuntenproductie. In Amsterdam heeft men de hoop niet opgegeven, maar in Barcelona is het nogmaals caso cerrado.
"!!!!!

21-08-2007, 13:18


Ajax is made om uitgelachen te worden.

21-08-2007, 13:39
Whauahahhha... Willieej,, 3la Fdiha!!:P

21-08-2007, 17:39

Citaat door moes_moeilijk:
Die budgetten van de Nederlandse topclubs zijn natuurlijk een lachertje vergeleken bij de teams uit de primera division.


Daar gaat het niet om , het gaat erom hoe ajax zich opstelt.

Alsof ze superieur en zo zelfverzekerd zijn dat het wel goed komt !
Terend op het succes van het verleden

21-08-2007, 18:50


1 ding vind k pas arrogant... Je hebt50 miljoen binne en je wil bijna niets uitgeve aan nieuwe transfers...

21-08-2007, 18:51
Goed Voor Die Joden

21-08-2007, 19:55

Citaat door MarokkaaN:
Goed Voor Die Joden


Verbazend, die obsessie voor joden hier

21-08-2007, 20:51

Citaat door Maroc_4_ever:
1 ding vind k pas arrogant... Je hebt50 miljoen binne en je wil bijna niets uitgeve aan nieuwe transfers...


Voor een dubbeltje op de voorste rij zitten noemt men dat

21-08-2007, 21:05
Make that Spanje+Master_Mocro

21-08-2007, 21:32
10 miljoen van de tafel geveegd

3la schande

21-08-2007, 21:50

Citaat door Princessjuhh:
Whauahahhha... Willieej,, 3la Fdiha!!:P




geweldig om joden uit te lachen

21-08-2007, 21:56

Citaat:
Riera, intransferible y dispuesto a ampliar su contrato’ Met deze titel hoopt Espanyol op de officiële website nogmaals te verduidelijken dat Albert Riera niet zal vertrekken: ‘Niet te koop en bereid om zijn contract te verlengen’..

De Spaanse kranten plaatsten dinsdagochtend al vraagtekens over de positieve houding van Ajax over de komst van de 25-jarige vleugelaanvaller. Vooral nadat trainer Henk ten Cate en technisch directeur Martin van Geel aangaven dat de transfer in kannen en kruiken was.

Volgens Voetbal International bereikte Ajax een principe-akkoord met Riera zelf, maar Espanyol zegt op het digitale thuis dat de speler en zijn zaakwaarnemer dinsdagmiddag in de kantoren van de Catalaanse club een gesprek hebben gevoerd over de mogelijkheid om zijn contract te verlengen.

Woensdagmiddag zal Riera na de training een persconferentie geven waarin hij nogmaals zal aangeven dat hij Espanyol niet wil verlaten en ook niet naar Ajax wil vertrekken. Met name het laatste lijkt wel een persoonlijke boodschap aan het adres van Ten Cate, die eerder aangaf dat Riera níet zei dat hij níet naar Ajax wilde.

"Ik schat in dat het moeilijk wordt om Riera over te nemen'', reageert Van Geel desgevraagd tegenover het ANP. "Clubs willen in deze periode van het seizoen niet graag meer afscheid nemen van een goede voetballer. Dat wil echter niet zeggen dat we de hoop opgeven. Wij weten dat Riera graag wil. Nu moeten we tot Espanyol doordringen

22-08-2007, 00:11


10 miljoen 7sablom ghadi shriw van der leegte
haha gierige club

22-08-2007, 01:18
ajax moest zich allang op iemand anders gaan richten. zoals afelay of aisattie . dachten ze dat nou echt?! ow ja of defour . of bousoufa

niemand wilt naar ajax!!

22-08-2007, 02:10
ze denken we hebben afdankertjes als Gabri en Urzaiz gehaald, safi iedereen wil naar Amsterdam

Pagina's : [1] 2