Bekijk volle/desktop versie : Real heeft weer verloren van Deportivo la Coruña met 2-1!!

Pagina's : [1] 2

10-08-2007, 00:06
Real Madrid komt opnieuw zwak voor de dag

De voorbereiding van Real Madrid verloopt vooralsnog niet over rolletjes. Woensdagavond werd het duel tegen OS Belenenses (1-0) nog in de laatste minuut door een blunder van de tegenstander gewonnen, maar vanavond bracht Deportivo la Coruña de zwakheden van de ploeg van Bernd Schuster wederom aan het licht: 2-1.

Gezegd moet worden dat Schuster de nodige spelers rust gaf, maar dat gold eveneens voor collega Miguel Ángel Lotina. Jerzy Dudek nam plaats onder de lat; Míchel Salgado, Sergio Ramos, Agus en Marcelo in de verdediging, Cicinho en Adrían op de vleugels, Rubén de la Red en Fernando Gago centraal op het middenveld en Julio Baptista en Roberto Soldado in de punt van de aanval.

In de eerste helft namen de Galiciërs het heft in handen en wist Real Madrid op geen enkel moment het vijandelijke doel te bestoken. Andrés Guardado was opnieuw de vormgever van Deportivo en was in de laatste tien minuten voor rust bijzonder op dreef. De treffer van Riki op aangeven van Sebastián Taborda vijf minuten voor rust en de inzet niet lang daarna op de paal van opnieuw Riki vormden de hoogtepunten.

Het tweede bedrijf was nog geen twee minuten oud of Baptista schoot een vrije trap langs de verbouwereerde Munúa. De landskampioen kon niet lang genieten van de gelijkmaker. Een minuut later bracht Verdú de Galiciërs via het lichaam van Baptista weer op voorsprong en verdedigde het daarna met verve de score. Soldado schoot nog op de paal en Munúa redde bekwaam op de pogingen van de invallers Pepe en Javier Saviola.

Het betekende alweer de derde nederlaag van Real Madrid in de voorbereiding, nadat eerder al Hannover 96 (3-0) en PSV (2-1) te sterk bleken. Aanstaande zaterdag is Sevilla in het kader van de Spaanse Supercup de tegenstander.

Nou Real fans wees trots op deze voorbereiding. En dan denken mensen dat real deze seizoen een prijs gaat pakken

10-08-2007, 00:15

Enige basisspeler bij Real was Ramos, de rest allemaal bank of nieuwelingen, dit kan je dus niet als maatstaaf nemen.

10-08-2007, 00:16