Bekijk volle/desktop versie : 'Reyes, Robben én Drenthe naar Real'



28-07-2007, 12:35
José Antonio Reyes speelt het komend seizoen opnieuw in het shirt van Real Madrid. De aanvaller wordt door de Spanjaarden definitief overgenomen van Arsenal. Ook Arjen Robben en Royston Drenthe zullen het 'maagdelijke' shirt gaan dragen.

Het afgelopen jaar speelde Reyes al op huurbasis voor Real, maar de Spanjaard gaf de afgelopen maanden geregeld aan niet meer terug te willen keren naar Engeland. Arsenal-trainer Arsène Wegner ging hiermee akkoord, maar wachtte op een bod wat hem tevreden stemde. Vrijdag zijn de clubs het eens geworden over een transfer, meldt Marca vandaag.

De Koninklijke betaalt ruim negen miljoen euro voor de voormalig speler van Sevilla, die voor vier jaar tekent in Santiago Bernabeú. Nadat er nog enkele details geregeld zijn, zal de transfer maandag of dinsdag bekend gemaakt worden gemaakt aan het grote publiek.

De Spaans international stond al lange tijd op het verlanglijstje van Bernd Schuster, evenals Arjen Robben en Royston Drenthe. Marca meldt vandaag ook dat de twee Nederlanders woensdag (of uiterlijk donderdag) gepresenteerd zullen worden. De Spaanse sportkrant weet dat de twee transfers, op een paar details na, rond zijn. Real betaalt 30 miljoen euro aan Chelsea voor Robben, en iets meer dan tien miljoen euro voor de Feyenoorder.

28-07-2007, 22:30


was te verwachten en is ook goed van en voor real madrid
al had ik liever gezien dat robben bij chelsea was gebleven en niet naar real kwam
want hij is niks
maar we zullen zien

28-07-2007, 23:28
mooie brede selectie komend seizoen, de primera division word smullen.

29-07-2007, 12:30
Reyes kan Real wegstrepen, hij en Arsenal zijn akkoord met een transfer naar Atletico. Arsenal krijgt 12 miljoen, Real wou slechts 6 miljoen geven voor Reyes.

29-07-2007, 12:57


Reyes komt niet meer officieel bekend gemaakt

29-07-2007, 14:26
ahahaha jah real wou niet betalen he dan maar met een andere club