Bekijk volle/desktop versie : help snel!!



Pagina's : [1] 2

20-07-2007, 19:19
zit lasagne te maken en kom net achter dat ik gaan kaas heb in huis.

hoe maak je die saus (bachamel volgens mij) voor boven de lasagne


khaal topic zo weg

20-07-2007, 19:23


iwaaaa

20-07-2007, 19:23
eerst boter, dan bloem dan melk

20-07-2007, 19:25
40GR boter 40 gr bloem 750 ml melk peper en zout
boter smelten bloem erdoor roeren en beetje bij beetje melk erdoor
steeds roeren en dan kruiden erbij
heb het zelf nooit gemaakt maar is recept van cuisinetje!

20-07-2007, 19:26


wel weinig bloem en weinig boter en veel melk ...

20-07-2007, 19:27
inderdaad,wel heel erg weinig meel

20-07-2007, 19:27
dit is de correcte van KitchenPrinsses

Voor de bechamelsaus heb je nodig:
- 50 gr boter
- 2 el bloem
- 250 ml melk
- mespuntje peper
- mespuntje nootmuskaat
- zout naar smaak

20-07-2007, 19:27
Boter laten smelten langzaam bloem toevoegen en roeren, langzaam melk toevoegen tot het een dik papje is. evenveel bloem als boter. wat zout ( en peper voor de smaak )


20-07-2007, 19:27
iwa en dan?gewoon roeren en overheen gieten?

20-07-2007, 19:28

Citaat door Miss_Magrebia:
Boter laten smelten langzaam bloem toevoegen en roeren, langzaam melk toevoegen tot het een dik papje is. evenveel bloem als boter. wat zout ( en peper voor de smaak )



oooo okee


bedankt dames

20-07-2007, 19:29
weet je wat,geen zin om het te maken,dan maar een kale lasagne.ben kapot

20-07-2007, 19:29
dat gebruik ik altijd en lukt altijd perfect..

20-07-2007, 19:30


zoals ik al zei zo heb ik het overgenomen Heb het nooit zelf gemaakt..
succes iig

20-07-2007, 19:31
wat gaan je kinderen dna eten??

awiriiieee hele dag op internet, nu is ze moe en gaat ze op haar stoel blijven zitten




boterham met choco

20-07-2007, 19:33

Citaat door tangia19:
weet je wat,geen zin om het te maken,dan maar een kale lasagne.ben kapot



Is minuten werk

Pagina's : [1] 2