Bekijk volle/desktop versie : Jaloezie van Barca omdat real meer geld heeft!!



13-07-2007, 00:38
‘Real Madrid blaast de transfermarkt op’
Geschreven door Daniel Cabot-Kerkdijk op donderdag, 12 juli om 16:51

Joan Laporta heeft zich vanmiddag niet geliefd gemaakt bij het bestuur van Real Madrid. Bij zijn aanstelling als voorzitter van Barcelona vier jaar geleden beloofde hij de aartsrivaal niet te zullen bekritiseren, maar vanmiddag plaatste hij toch vraagtekens achter het transferbeleid van Los Merengues.


De Madrilenen baarden eergisteren opzien met de contractering van Pepe. De landskampioen betaalde maar liefst dertig miljoen euro voor de verdediger aan FC Porto. Volgens de preses is het niet goed voor de transfermarkt dat dergelijke bedragen voor bepaalde spelers wordt betaald.

“Barcelona heeft zeventien miljoen euro betaald voor Gabriel Milito en zal nog eens drieënhalf miljoen euro overmaken als bepaalde doelstelligen behaald worden. Het waren zware onderhandelingen, maar technisch directeur Txiki Begiristain en diens assistenten hebben geweldig werk verricht. Hun capaciteit om een moeilijke transfer tot een goed einde te brengen is hiermee bewezen.”

“De rest moet zelf weten waar zij mee bezig zijn. Het is in ieder geval niet goed voor de transfermarkt dat voor bepaalde spelers té hoge bedragen worden betaald. Er moet juist meer belang worden gehecht aan de onderhandelingen. Zo niet, dan schieten de prijzen omhoog en ziet niemand door de bomen het bos meer.”

De Catalanen trokken overigens met de komst van Thierry Henry (24), Yaya Touré (14), Eric Abidal (14) en dus Milito (17,5) ook flink de portemonnee. “Onze aankopen hebben ook geld gekost, maar deze spelers stonden al langer op ons verlanglijstje. Ook al hadden we de landstitel gewonnen”, aldus Laporta vanmiddag bij het verlaten van een bestuursvergadering van de Spaanse voetbalbond (RFEF) in Madrid.

14-07-2007, 22:59


dit bewijst maar weer wie de beste en rijkste club
barca is echt zielig