Bekijk volle/desktop versie : wat beter in vispastilla?



06-07-2007, 10:41
gebruiken jullie glasmie ( die heele dunne doorzichtige of gewone (rijst) mie...die is iets dikker...?

Wie kan me snel antwoord geven...ben er nl mee bezig....DANK JE WEL!!!

06-07-2007, 10:46


ze kunnen allebij lekker zijn. ik doe die dikkere erin

06-07-2007, 10:58
ik vind die andere eerlijk gezegd beter die glazige mie
die andere lijkt meer op shorba

06-07-2007, 11:09
Danj wel voor jullie antwoorden...alleen nu weet ik t nog steeds niet...

Kan ik ze ook met elkaar mengen...? En wat zit er altijd dan in die pastilla die je op feesten ziet...?

06-07-2007, 11:28


op feesten zie ik het meest glazige mie is lekkerder vindt ik.

06-07-2007, 11:34
ben zelf ook van de part van de glasmie is lekkerder vind ik en niet net als je in deeg bijt
wat in een visbestella zit is meestal dit:

xvele soorten visfilet
xgarnalen
xinktvis(calamares)
xsomige doen ook zeevruchtenmix
xchampion
xpaprika in kleuren
xschil van ingemaakte citroen
xui/knoflook
xkasbor/m3adnous
xspecerijen/zout
xglasmie
xsommige doen ook groene olijven

nou denk dat dit alles was