Bekijk volle/desktop versie : mini-loempia



30-06-2007, 18:41
Ik zoek verschillende receptjes van mini-loempia'tjes, wie kan mij helpen?

Ook welke kruiden je erbij doet!

Dank je

30-06-2007, 22:01


niemand die receptjes heeft

01-07-2007, 11:18

Citaat door new_born:
Ik zoek verschillende receptjes van mini-loempia'tjes, wie kan mij helpen?

Ook welke kruiden je erbij doet!

Dank je



UPPPPPPPPPPPP


02-07-2007, 18:22
hmmm niemand die recepten van mini loempia wil delen met ons

02-07-2007, 18:35


kip lompiA'S
bijvoorbeeld

03-07-2007, 11:06
Ik maak mijn loempia's altijd op deze manier:

Benodigheden:

- loempiavel
- wortel
- prei
- ui
- kipfilet
- sambal
- nasikruiden (1 zakje)
- tauge
- olie

Snij de kip in hele kleine stukjes en bak deze in een pan met olie en doe daar de prei, ui, tauge en geraspte wortel bij. Bak deze een beetje aan en doe dan de zak nasikruiden erbij en vervolgens een beetje sambal naar smaak. Geen water bijvoegen! Zodra de kip en groenten afgekoeld zijn vul je deze in de loempiadeeg en sluuit je deze goed af met een beetje water gemengd met bloem. En dan bak je ze in hete olie. Je kunt zelf bepalen hoe groot of klein je ze wilt maken en welke vorm je ze wilt geven.

03-07-2007, 11:09
Benodigheden:

- loempiadeeg
- rijst
- nasikruiden
- ui
- garnalen
- snijbonen
- olie
- knoflook
- sambal of zwarte peper

Kook de rijst in water en bak in de tussentijd de garnalen, ui, knoflook, snijbonen (in kleine stukjes) in een pan met olie. Voeg dan vervolgens de nasikruiden en sambal of zwarte peper toe naar smaak. Zodra alles gaar is voeg je alles met de rijst en begin je de loempia's te vullen. Heerlijk!!

03-07-2007, 19:53
Shoukran Bounty 78 Hier hebben we wat aan

18-07-2007, 19:23
dank je wel meid voor het recept heb ze gemaakt en ze zijn heeeerlijk

09-08-2007, 15:09
asalaam aleikom zijn er ook zusters die deze lekkere hapjes voor mij bruiloft willen maken voor 8september voor ongeveer 100 personen ,salaam aicha.

09-08-2007, 18:00
ik heb die deeg ook al gekocht ga ze snel maken en invriezen voor de ramadan....
denken jullie dat ik ze pas moet bakken als ik ze uit de vriezer haal... of eerst loempias bakken en daarna invriezen??


09-08-2007, 18:10
Je moet ze ongebakken invriezen.
En als je ze gaat bakken niet eerst ontdooien.
Je haalt ze uit de vriezer en bakt ze in de hete olie.
Als je ze eerst laat ontdooien gaan ze kapot bij het bakken.

09-08-2007, 18:26



Citaat door fatihaatje:
Je moet ze ongebakken invriezen.
En als je ze gaat bakken niet eerst ontdooien.
Je haalt ze uit de vriezer en bakt ze in de hete olie.
Als je ze eerst laat ontdooien gaan ze kapot bij het bakken.

oke heel erg bedankt meid

10-08-2007, 16:12
esalamoelaikoem

een tip!! Ik maak zelf ook vaak loempia's en uit ervaring doe ik voortaan een hele kip of delen van een kip braden in een pan met kruiden en dan de vlees ontbotten en dat vullen in een loepia. Dat smaakt lekkerder dan kipfile en is zachter van smaak.

Kost iets meer tijd maar je proeft wel het verschil vind ik zelf.....

wasalam