Bekijk volle/desktop versie : Wie gaat er naar 3oemra?(Geweest?)



27-06-2007, 02:15
Asalamoe 3alaikoem,

Ik vroeg mij af wie van jullie dit jaar naar 3oemra gaat in de Ramadan? Of wie is er geweest? Vertel jullie ervaringen.

Graag jullie reacties

27-06-2007, 09:55


Salaam 'alaykum warahmatullahi wabarakatu beste broeders en zusters!

De tijden van 'Ummrah en Hajj zijn weer op komst, en met deze masha'Allah tijden in zicht, zou ik jullie willen attenderen op het volgende. Er is een reisbureau genaamd Reisbureau Hejaz (http://www.hejaz.nl) , gevestigd aan de 2e Middellandstraat 27 te Rotterdam. De eigenaar van dit reisbureau heeft namelijk als doel om zoveel mogelijk geld te verdienen, ten koste van de pelgrims. Dit geldt ook voor zijn tussenpersonen, namelijk Sultana reizen en ANSAR Europe Tours (http://www.islamtours.com) .

Wij zijn in januari 2006 met Reisbureau Hejaz naar Hajj geweest. We hadden geen hotel, slechte aansluittijden qua vluchten en onze vertrekdata werden op het laatste moment gewijzigd. Verder hadden we betaald voor een verblijf in Medina, hier zijn wij echter nooit geweest. Wij zijn door zijn praktijken nog het minst getroffen. Er waren namelijk ook heel veel ouderen bij, die soms niet eens reischeques hebben ontvangen! Het is zelfs zo, dat een van onze medereizigers niet mee kon, omdat de eigenaar op het laatste moment geen ticket voor hem bleek te hebben, hoewel alles betaald en bevestigd was. Dit heeft hij in de voorgaande jaren ook gedaan, zo weten wij van mede-gedupeerden.

We hebben met de Saudische ambassade te Den Haag contact opgenomen. Ze gaven aan dat de desbetreffende reisbureaus + eigenaar bij hun zeer bekend staan als onbetrouwbare reisbureaus, die vele pelgrims hebben benadeeld. Ze staan daarom ook bij de saudische autoriteiten op de zwarte lijst oftewel deze reisbureaus krijgen geen visa voor hajj en umrah reizen.

Deze malafide reisbureaus gebruiken daarom organisatorpassen van andere reisbureaus en gebruiken de reisbueaus ook als tussenpersoon die dan de visa voor hun aanvragen en hier door de saudisch autoriteiten omzeild wordt.

Pas dus op voor deze reisbureaus, geef het door (via mail) aan zoveel mogelijk mensen zoals familie, vrienden en kennissen, om te voorkomen dat de reis van hun leven achteraf als een zeer nare ervaring zal worden beschouwd!

Ghair insha'Allah!

Salaam 'alaykum warahmatullahi wabarakatu,

PS: zie ook deze video link:

http://www.nioweb.nl/nio?waxtrapp=inpswCsHcSjRhICaCZ

27-06-2007, 14:14
Dank je wel voor je info ik denk dat mensen hier veel aan hebben.

28-06-2007, 22:49
Gaat er niemand dit jaar naar Umrah?

28-06-2007, 23:35


[CENTER][COLOR=black]


[FONT='Comic Sans MS']Een oom van mij heeft een vrouw en 2 jonge kinderen een meisje en een jongen een gezegend gezin. AlhamdouliAllaah, de vrouw is invalide en loopt met krukken omdat zij jaren lang moeilijk kan lopen en heeft een erge pijn elke dag weer en zij heeft geen geld om een behandeling te krijgen, maar toch is zij elke dag sterk om haar man en kinderen te verzorgen, haar kinderen alhamdouliAllaah zij mankeren niks en die gaan ook gewoon naar school en hebben het wel goed, niet zo goed als hoe het wij hebben maar dat ze niks missen in hun leven ze hebben speeltjes om mee te spelen en boeken om te lezen. Het ergste is nu dat haar man (mijn oom) kankercellen in zijn lichaam zijn gevonden hij had het al heel lang, maar merkte er niks van vorig jaar begon hij een beetje te vermageren, en dit jaar is ie er slecht aan toe hij is nog veel erger vermagerd, en doordat hij thuis blijft verliest hij zijn baan, en omdat hij zijn baan verliest kan hij zn vrouw en kinderen moeilijk onderhouden, en ze wonen niet in Nederland maar in marokko en daar geven ze geen uitkering of geld om zijn gezin te verzorgen zo gaat het door tot ie sterft en zijn kinderen honger lijden en zijn vrouw ook sterft en de kinderen alleen blijven, omdat de vrouw die ziekte ook heeft en geen geld hebben om een chemo therapie te doen. Hun broers, kennisen en familie die willen hun geen bijdrage leveren omdat zij het ook zelf moeilijk hebben, en ik wil ze niet zien leiden, en wij hun helpen omwille van Allaah, maar ik red het geld niet alleen en vraag jullie o broeders en zusters om hulp!! Doe het omwille van Allaah en gebruik je intentie goed en moge Allaah jullie belonen voor jullie goede daden, en moge allaah een huis voor jullie bouwen in het paradijs, en moge jullie het hoogste rang van het paradijs betreden namelijk jannah al firdauws, het geld moet ik verzameld hebben voor ramadaan anders zal mijn oom en tante het niet halen en zullen zij sterven en hun 2 kinderen achterlaten, stel dat wij onze ouders zouden verliezen hoe zouden wij reageren en ons voellen, en het zijn nog maar kleine kindjes, en als zij zien hoe hun ouders langzaam sterven, dan zullen zij verdriet hebben mischien wel hun hele leven lang help deze ouders, zodat zij de therapie doen en inshaAllaah het redden. [/FONT]

[/CENTER]

[CENTER][FONT='Comic Sans MS'](ik bedrieg niet en als ik bedrieg moge Allaah mij hiervoor zwaar bestraffen en mij verbannen van het paradijs, nogmaals dit is geen oplichterij maar een sirieuse zaak je kan je donatie doneren via bank, of via telefonisch door te bellen en de code in te voeren in het lege vakje en dan versturen barakallaahoe fiekom.[/FONT]

[/CENTER]

[CENTER][FONT='Comic Sans MS']Stuur uw donatie via bank naar:[/FONT][FONT='Comic Sans MS'] [/FONT]

[/CENTER]

[CENTER][FONT='Comic Sans MS']Rekeningnummer: 105486361[/FONT]


[FONT='Comic Sans MS']Banknaam: Rabobank [/FONT]

[/CENTER]

[CENTER][FONT='Comic Sans MS']of geef uw donatie via telefoon af die gaat automatisch[/FONT]


[FONT='Comic Sans MS']naar onze bank inshaAllaah:[/FONT]

[/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.eurobellen.nl/bel/?pid=14265"][FONT='Comic Sans MS']Ik Doneer: € 1,30[/FONT][/URL]

[/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.eurobellen.nl/bel/?pid=39998"][FONT='Comic Sans MS']Ik Doneer: € 2,60[/FONT][/URL]

[/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.eurobellen.nl/bel/?pid=39999"][FONT='Comic Sans MS']Ik Doneer: € 3,90[/FONT][/URL]

[/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.eurobellen.nl/bel/?pid=40000"][FONT='Comic Sans MS']Ik Doneer: € 5,90[/FONT][/URL]

[/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.eurobellen.nl/bel/?pid=40001"][FONT='Comic Sans MS']Ik Doneer: € 6,50[/FONT][/URL]

[/CENTER]
[FONT=Calibri]
[/COLOR]

29-06-2007, 15:20

Citaat door Rechtvaardig30:
Gaat er niemand dit jaar naar Umrah?



S.a.

Ik heb niya om dit jaar naar Hadj te gaan insha Allah.
Een paar jaar geleden ben ik op Umrah geweest in de Ramadan.
Wilde je iets daarover vragen misschien?

04-07-2007, 08:37

Citaat door ElMeRdIyA:
S.a.

Ik heb niya om dit jaar naar Hadj te gaan insha Allah.
Een paar jaar geleden ben ik op Umrah geweest in de Ramadan.
Wilde je iets daarover vragen misschien?


Ik wil er heel graag meer over weten. Pm me anders je email adres