Bekijk volle/desktop versie : Heeft iemand een recept voor vis bistella voor mij?



22-06-2007, 22:04
shokran!!!

23-06-2007, 00:38


Er zijn hier 1000 recepten van vis bastila je moet alleen even rond neuzen

23-06-2007, 09:51
hier meid.dit is de lekkerste visbestilla die ik het lekkerste vind.het is een recept van ayaat en ik gebruik alleen geen eieren.

Mijn recept is als volgt

500 gr roodbaarsfilet in groffe stukken gesneden
250 gr garnalen(middelmatige)
300 gr surimi krab in de lengte gesneden
300 gr zeevruchten
250 gr inktvis ringen in stukjes gesneden
4 uien in blokjes gesneden
3 teentjes knoflook
4 gekookte eieren in kleine stukjes gesneden
1 grote tomaat in blokjes
1 bakje champignons
1 pakje mihoen
4 kleine of 3 grote rode parika's geroosterd
6 eetlepels spagaroni saus(geeft een heerlijke smaak aan je bestilla)
1 blokje visboullion,kruiden met zwarte peper,sambal,gember en paprikapoeder.
1 bosje kosbar en 1 bosje maknous

De uien bakken in een beetje olie de inktvis er bij doen even aanbakken met knoflook en een beetje safraan,zout.
De champignons,tomaat en kosbar,mknous erbij en op laag vuurtje laten sudderen........daarna de spagaroni,kruiden en de paprika erbij.
dan doe je de visfilet erbij even laten koken niet te veel roeren dan doe je de garnalen en de krab erbij kort mee laten koken.
Dan haal je dit door een vergiet (goed uit laten lekken)en vang je de saus op,hierin kook je de mihoen gaar,daarna meng je de mihoen door je vismengsel en op het laatst doe je de eieren erbij.

23-06-2007, 21:08
Wat is spagaroni??

23-06-2007, 22:52


dit is een receptje van cuisintje

Voor 1 visbestilla

400 gr visfilet ( heb zelf kabeljauw en roodbaars genomen)
300 gr garnalen
100 gr mosselen
een zakje voorgesneden paprika ( 300 gr)
1 prei in ringetjes
1 ui fijngehakt
2 teentjes look geperst
harissa
Kosbar en ma3dnous ( fijngehakt)
1 visbouillonblokje
sap van een halve citroen
1 theeglas olie ( mengeling van witte en olijfolie)
zout
peper, verse gember en paellakruiden ( Ducros)
100 gr mihoen

Doe de olie in een pan en voeg hierbij..............

De ui, look, prei, paprika...........even aanbraden..............daarna het bouillonblokje, citroensap, harissa, verse gember en de kruiden..............laat dit gedurende een 20 min pruttelen op een zacht vuurtje.........

Snijd de vis in kleine stukjes.............neem wat van de marinade en doe deze in een pan en bak je visblokjes hierin.........als de vis gebakken is voeg je de mosselen toe............nog 5 min verderbakken en vuur afzetten..........leg nu de garnalen erin en schep ze om.

Leg de mihoen voor een paar minuten in kokend water en laat deze goed uitlekken...........snijd de fijn met een mes of knip ze fijn............meng ze samen met de vis

Laat de groenten marinade even uitlekken en vang de saus op.............
Meng de groenten met het vis-mihoenmengsel.

Maak nu je bestilla...............Leg een filodeeg in een ingevette bakvorm...........besmeren met boter/olie mengsel en herhaal dit 4X , je bestilla vullen en wat lepels van je saus erop.............bedekken met filodeeg, 4X en besmeren met boter/olie en afbakken in de oven.
_______________________

24-06-2007, 00:10
Kopen jullie al die vis gewoon in de supermarkt??
Hoeveel geld ben je ongeveer kwijt aan een vis-bestilla??