Bekijk volle/desktop versie : Omstreden maatregelen Aboriginals



22-06-2007, 07:45
Omstreden maatregelen Aboriginals

In Australië is opschudding ontstaan over het regeringsplan tegen misbruik van kinderen bij de Aboriginals. Volgens een rapport is dat een groot probleem in de Northern Territory. Critici vinden het plan racistisch en paternalistisch.

Het komende half jaar zijn in het Northern Territory alcohol en porno verboden. Ook krijgen jonge Aboriginals een verplichte medische keuring.

De oorzaak van het kindermisbruik zou gelegen zijn in de massale armoede, het alcoholmisbruik en de werkloosheid onder de Aboriginals. De Australische premier Howard spreekt van een noodtoestand.

http://www.nos.nl/nos/artikelen/2007/06/art000001C7B486A97F8690.html

22-06-2007, 07:55


Australie is een westers kolonie die bevolkt is met gevangenen uit engeland die op boot naar Australie zijn gezet. Moordenaars, verkrachters enz. Deze moordenaars en verkrachters hebben in naam van Jezus en de britse konining miljoenen aborginols uitgemoord om ruimte te maken voor europeanen. Hetzelfde is ook in amerika gebeurd. Blanken wanen zich blijkbaar nog steeds superieur en stroomt het racisme helaas nog steeds door hun bloed. Het is net of je een hyena in een driedelig pak stopt, uiterlijk lijkt men beschaafder maar de daden spreken dat tegen.

22-06-2007, 08:05
Het stelen van een land door westeuropeanen en dan de bestaande bevolking met geimporteerde financiele en economische en kapitalistische normen en waarden in armoede laten leven.

Schandalig