Bekijk volle/desktop versie : stap voor stap Beghrir



Pagina's : [1] 2

10-06-2007, 11:22
http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=34220817&postcount=32805

10-06-2007, 11:46


ik maak altijd dit recept en altijd nog gelukt bedankt maarehhhh ik mix altijd met mixer maakt dat wat uit

10-06-2007, 11:53
Ben benieuwd naar het vervolg

10-06-2007, 14:46

Citaat door Riannah:
http://forums.marokko.nl/showpost.php?p=34220817&postcount=32805



néje, da kan je me nie aandoen, met jouw receptje lukt het me altijd, duuuuuuuussss hoef da niet meer te leren, nog even en ik kan examen doen om Marokkaanse te worden
Dat heb je nu echt met voorbedachte rade gedaan

10-06-2007, 17:20


Wat handig zeg! Ik heb vorige keer ook jouw recept genomen en hoe ik het toen had gedaan werkte perfect! Had ook een mixer gebruikt trouwens, volgens mij maakt dat niet heel erg uit toch??

Zou je dit ook een keer willen doen voor lemsemmen ??

10-06-2007, 17:45

Citaat door ellouisa:
Wat handig zeg! Ik heb vorige keer ook jouw recept genomen en hoe ik het toen had gedaan werkte perfect! Had ook een mixer gebruikt trouwens, volgens mij maakt dat niet heel erg uit toch??

Zou je dit ook een keer willen doen voor lemsemmen ??




ja kan ook met de mixer, maar ik had geen zin om mijn mixer vies te maken dus dan maar met de hand

ja is goed, als ik de volgende keer lemsemen maak zal ik het zo stap voor stap doen.

10-06-2007, 17:53
rest staat erbij

10-06-2007, 18:14
RIANNAH tbarek allah 3alik echt lief van je om het stap voor stap
uit te leggen met foto's en al echt petje af meid
en trouwens je taarten zien er echt macha allah picco bello uit
allah i3awnek o ihafdek ya rab
je begrire is echt op het ouderwetse manier gemaakt zo deden we (mn moeder)het vroeger ook altijd want zo kan het niet mis

10-06-2007, 18:15
mag ik vragen wat voor koeken pan jij gebruikt bepaald merk; ik heb 1 keeer geprobeerd in een koeken pan van iets van chef maar ging egt niet goed nu gebruik ik alleen tefal

10-06-2007, 18:17
http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=1462750


ken jij hier het recept van toevallig Rhianna jij hebt ook van dei aparte recepten het zou zo maar kunnen

21-09-2008, 17:16
he meid ik ga vandaag je beghrir maken.

En ik vind het leuk dat je het stap voor stap uitlegt.

En tis makkelijk

21-09-2008, 17:47
Dit recept is zonder rijzen en van oumoumaima:

In een blender, 4 marokkaans teeglazen (die kleine) water, 3 teeglazen fijn griesmeel, snufje zout, 1 zakje vanille suiker, en 1 zakje bakpoeder, paar minuten laten draaien en 2-3 minuuten laten rijzen (ja, je leest het goed 2-3 minuuten!!! )
De beghrir in een ingevet panenekoekpan bakken.

Ps: ik heb het meerdere malen gemaakt en het lukt altijd, is snel klaar, en ook lekker met gesmolten boter+honing

21-09-2008, 17:59


Riannah.. ik ben 'm nu ook aan het maken, is aan het rijzen maar ik krijg altijd een beetje een flauwe beghrir met droge randjes. Genoeg gaatjes maar de randjes zijn droog en de smaak is flauw. Ik volg het recept precies!


btw, smeer jij ze meteen in met olijfolie... doe je er ook gesmolten boter bij?

10-03-2009, 18:20
Hi,

Hoeveel stuks krijg je met deze hoeveelheden?

10-03-2009, 20:56
begrir met olijfolie en boter heerlijk gewoon

Pagina's : [1] 2