Bekijk volle/desktop versie : De Rode koe :):):)



08-06-2007, 23:39
kijk wat joden en christenen geloven...


http://www.netwerk.tv/middle.php?aflevering_id=4703073&selected_fragment =762

08-06-2007, 23:43



Citaat door dawedar:
kijk wat joden en christenen geloven...


http://www.netwerk.tv/middle.php?aflevering_id=4703073&selected_fragment =762

Religies zijn in principe grappig.

08-06-2007, 23:50
Ik zie een uitzending over HIV

08-07-2007, 15:23
Moge het Zijn wil zijn dat zo'n rode koe gevonden wordt opdat Hij aanbeden kan worden zoals Hij zélf wil. Ameen!! Allaah swt heeft een voorliefde voor koeien.... Eerst moest het een gave gele koe zijn die geofferd moest worden opdat Hij ons duidelijk maakte wie de moordenaar was en nu een gave rode koe?!

08-07-2007, 16:40


ga lessen nemen in bedriegen want je kan je aard echt niet verbergen.


Moge Allaah je vernederen op aarde en op dag der opstanding.

08-07-2007, 17:37
Boze Leidse huizenkopers?

08-07-2007, 17:41

Citaat door Umm_Izzadeen:
Doe niet zo dom.

Je kent het verhaaltje vast wel.

Joden zoeken naar een rode koe, hij mag niet meer dan 3 witte haartjes bevatten etc.

Ze zoeken al jaren naar die ene koe, zodat ze zogenaamd groen licht hebben om hun sneaky plannetjes waar te maken. (ze willen al qods laten verdwijnen voor één of ander tempel.)

Maar die plannetjes gaan mooi niet door.

InshaAllah zullen ze nooit die koe vinden.


Dat verhaal kende ik niet. En op het platteland ben ik ook nooit speurende joden tegengekomen.

02-09-2008, 23:21
Mensen , wij allemaal stammen af van noach en noach rechtstreeks van adam en eva. Wij zijn allemaal broeders van elkaar christenen en islamieten. De scheiding onstond door abraham toen hij iets kreeg met de egyptische vrouw. Die vrouw stuurde hij weg. Zo onstond de splitsing in geloven. Wat willen islamieten en christenen nou tegen Joden beginnen het is het oorspronkelijke volk van Allah/God. Waarom denken jullie nou dat dat land zo onoverwinnelijk blijft. Het is omringd door islamitische landen die het willen vernietigen, maar niemand kan dat kleine innimini landje aan. Het is niet veel groter dan nederland en wordt omringd door landen die misschien wel 80 keer groter zijn. Niemand verslaat dat land omdat God het beschermt, op wat voor manier dan ook. Nu op dit moment wordt het beschermd via de mens. God gebruikt mensen om het te beschermen. Wat kan je eraan doen niks, je zal je erbij neermoeten leggen, want dit volk is uiteindelijk geschapen door God. Blijf ervanaf. Als hun de moskee op de tempelberg willen vernietigen moeten ze dat doen. Ze hebben immers het oudste geloof. Wat zeg ik alles is gebaseerd op het joodse geloof .Domme mensen ook je koran en je bijbel draait om de joden. Het waren joden waar jullie in geloven. Laat deze mensen de eindtijd bepalen en hou ze niet tegen. Nergens in de koran of bijbel staat dat de moslims of christenen dit moeten doen of ooit iets hebben gedaan van wonderen, nee het waren de joden die de wonderen deden. Hou ze niet tegen!!!!!! Ik ben zelf geen Jood. Ook wat betreft die muur die ze hebben gebouwd, tja als er steeds mensen zelfmoord plegen moet je soms jezelf beschermen he. Joden vallen vrijwel nooit zomaar aan, meestal alleen na een aanslag. Tuurlijk is het niet leuk als die muur door je leven wordt geplaatst, maar ja wat zou jezelf doen om jezelf te beschermen. Als je zo min mogelijk doden wil hebben en zo min mogelijk lastig gevallen wil worden zet je er een muur neer of je valt je vijand aan met kernbommen, jonden kozen voor de meest humane manier en dat is zelfbescherming door een muur. Jammer voor de mensen die in dat gebied wonen, maar er was geen andere keuze meer. Laat dit volk met rust dat is mijn mening je komt niet alleen aan die mensen , maar ook aan het volk van God. En weet je ze zijn onoverwinnelijk dood je er 1 krijg je er 10 voor terug.

02-09-2008, 23:38
Jezus gaat over de eindtijd dat geld voor de moslims maar ook voor de christenen. Jezus is een Jood. Denkt u allen dat het goed is als je de joden aanvalt of dood dat je dan in een goed blaadje komt testaan bij Jezus.
Het is zijn volk. Tja Jezus werd gedood inopdracht van de Joden.
Maar wat zei Jezus vergeef ze , ze weten niet beter, wat deed hij nog meer hij genas heel veel zieke Joden. Hij kwam op voor dieven en slechte mensen zoals hoeren tollenaren. PAS DAAROM ALLEMAAL OP Christen en moslims!!!!!!! Dit is zijn volk en hij hielp ze ten aller tijden. Ook als ze rottig tegen hem deden. Bedenk daarom altijd als je een Jood haat of hem liever dood wil. Dat als jezelf ooit doodgaat je dit dan tegen Jezus moet vertellen en uitleggen. Hij gaat over jouw ziel oordelen. Denk je dat hij je toelaat in het paradijs als je een Jood haat of een Jood gedood hebt. Terwijl hij elke keer weer liet zien, dat hij ze vergeefde hoe slecht ze ook waren. Hij gaf ons allemaal het voorbeeld Christenen en Moslims. Want wij zijn allemaal niks. Christenen niet en Moslims ook niet we zijn niks!!!!!!! Als je jezelf intelligent vind , ga dan s'ávonds laat naar buiten en kijk eens naar de lucht. Denk je eens in dat je een pijl en boog hebt en die pijl afschiet. Denk je eens in dat die pijl niet meer stopt. Waar komt hij dan. in de lucht in de duisternis in de wolken en daarna bij de sterren en daarna in het oneindige. Tja oneindig, dat kan niet. Overal komt een einde aan. Tja je kan een muur tegenkomen in het heelal , maar wat komt er achter die muur weer lucht. En zo gaat het door en door. Miljarden sterren en planeten , het zijn vaak enorme grote stenen groter dan de aarde die gewoon blijven hangen. Wat zijn wij dan nog niet eens een speld in een hooiberg. Wij zijn helemaal niks. Waarom zouden we dan oorlog voeren tegen de Joden of opkomen voor Allah of God. Om de Joden te doden of oorlog te voeren tegen wat voor land dan ook om het geloof???? Denk je dat God dat zelf niet kan. Als God een land echt niet mag, dan vernietig hij zelf wel dat land door bv een natuurramp. Kijk naar binladen die america een klap toebrengt met de twintowers. Hij heeft daarmee laten zien dat hij kan moorden. Is dat goed???? Moord komt niet overeen met wat Jezus wil.Als God of allah een land niet mag laat God het dan zelf aanvallen. En kijk dat land wordt al regelmatig aangevallen door wervelwinden en orkanen en aardbevingen. Geloof gewoon en probeer zo goed mogelijk televen. Haat en moord passen niet bij het geloof. Heb je vijanden lief en heb elkaar lief wees goed voor de armen en de zieken. behandel je medemens zoals jezelf behandelt wil worden en wordt daardoor een kind van God. Want God wil dat je goed leeft en goed bent voor je medemens. Denk over alles maar eens na. Haat en moord horen die termen meer bij God of bij Satan duivel. Oorlog netzo. Denk er maar eens over na moslims joden en christenen, want onze geloven verschillen zo enorm weinig dat jullie je allemaal enorm moeten schamen we zijn allemaal broeders van elkaar, kniel voor God Allah nadat je deze tekst heb gelezen en bid ervoor dat je mijn wijze raad in je hart sluit. Want we zijn namelijk helemaal niks. We zijn een zandkorrel in de sahara.

03-09-2008, 01:48

Citaat door bijbel:
! Want wij zijn allemaal niks. Christenen niet en Moslims ook niet we zijn niks!!!!!!! Want we zijn namelijk helemaal niks. We zijn een zandkorrel in de sahara.


Niet te lang in Prediker blijven lezen hoor bijbel