Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Het Democratische Schurkenstaat.Pagina's : [1] 2 3 4

Sarahsalima
04-08-2002, 13:57


Het is duidelijk dat Israel in het rijtje van Afghanistan, Irak, Cuba en Noord Korea thuishoort. Omdat de regering van het op religieuze discriminatie(dus religeuze intolerantie) gebaseerde Israel, zich schuldig maakt aan deze misdaden en wreedheden; Palestijnen stelselmatig van hun rechten te beroven, land te stelen, huizen op te blazen, water te stelen, boomgaarden en landbouwgronden te verwoesten, doodseskaders in te zetten waar talloze onschuldige doden vallen, kinderen om te brengen, betogers moedwillig de botten te breken(uitgevonden door wijlen Rabin en Nobelprijs winnaar van vrede), kokend water en ladingen puin uit helikopters te gooien, grote groepen burgers te concentreren in getto's om ze collectief te straffen, gevangenen te martelen, humanitaire hulp te blokkeren in vorm van voedsel transporten en medische hulp weigeren, Niet Joodse heiligdommen en gebedshuizen verwoesten of beschadigen, zoals tal van moskeeen en kerken als het geboorte kerk Jezus, Het opleggen van curfew/avondklokken, schuldig maken van plunderingen en stelen van het toch al schamele Palestijnse bezittingen, het inzetten van gevaarlijke soort traangas die in het westen verboden is, zware oorlogs materiaal inzetten zoals Apache AH64 gevechtsheilikopters en F16 straaljagers voor bombarderen van civiele doelen en etc etc etc. Integenstelling tot de opgesommde Israelische misdadige evenknieen, kent Israel een democratische systeem. Tenminste als je een Jood bent en dus bijbelse recht op het land hebt. Dus voor de miljoen Arabieren, Druzen en Armeniers binnen Israel, betekent een tweede rangs status, sommige zullen wijzen op Arabische partijen in het knesset. Maar Zuid Afrika ten tijde van het Apartheid, had ook kleurlingen en loyale zwarte stammen vertegenwoordigt in het parlement. Sprak dit Zuid Afrika vrij van onderdrukking en het apartheidspolitiek???? Israel heeft een democratische systeem van verkiezingen, integenstelling tot de Dictatoriale geregeerde landen die ik net opgesomd hebt. Dus worden deze wreedheden vericht op het mandaat, van de israelische kiezer, hiermee kunnen we vaststellen dat er sprake is van een unieke fenomeen; Het democratische Schurkenstaat!!!

Kempoeman
04-08-2002, 14:59
Je hebt volkomen gelijk. Het is een misdadige schurkenstaat dat is opgericht tenkoste van een ander volk wat tot op de dag van vandaag gefoltert en vernederd wordt. Dit gebeurt inderdaad op mandaat van de kiezer. Die zelfs van haar regering een hardere optreden eist en vinden het huidige wrede handelen van de regering te matig. Ja het is echt waar. We hebben het hier over een volk dat ooit zelf slachtoffer is geweest van onrechtvaardigheid en rascisme.

DePaRaBier
05-08-2002, 02:48
ff snel een opmerking het is DE niet het in je topictitel!!! ben nu te moe om te reageren ga in mn slaap discusieren met Sharon!!! en dan Afschieten!!!!

DePaRaBier
05-08-2002, 03:09
Roemenie heeft met US verdrag dat het geen US soldaten zal overdragen aan Den Haag!!! HEin Kranten lezen............

DePaRaBier
05-08-2002, 03:49


Ik ben nie moe, ze ondermijnen gezag zo jonge!!!

Sarahsalima
05-08-2002, 17:46
Origineel gepost door DePaRaBier ff snel een opmerking het is DE niet het in je topictitel!!! ben nu te moe om te reageren ga in mn slaap discusieren met Sharon!!! en dan Afschieten!!!! dankjewel voor je verbetering, ik hield me meer bezig met de inhoud dan met de spelfouten, sorry veel succes met Sharon ;)

LELIJKERD
06-08-2002, 22:14
Origineel gepost door Sarahsalima dankjewel voor je verbetering, ik hield me meer bezig met de inhoud dan met de spelfouten, sorry veel succes met Sharon ;) parabier had voor de rest niks verkeerds optemerken van je verhaal vandaar dat hij zich alleen maar focussde op DE of HET Prachtig geschreven Sarah, ik hoop ooit eens dezelfde denkwijze als jou te hanteren het is niks meer dan een schurkenstaat

Frisian
21-04-2013, 00:02
Wat is uw bron voor het slecht geschreven bovenstaande stukje proza? In dat rijtje pas ook Turkije, SA, Iran, Tunesië, Algerije. Lybië, Syrië, Irak, Maleisië, Indonesië, noord Nigeria, Sudan dus bijna alle islamitische landen

Crash
21-04-2013, 00:04
hoezo ga je geen jihad gaan voeren dan? ga je broeders en zusters bevrijden man! Het is al voorbestemd hoe Israël zal vallen, het is slechts een kwestie van tijd

Crash
21-04-2013, 00:15
Misschien, zeg nooit nooit maar het zal gepaard gaan met miljoenen bloedvergieten. Miljoenen doden en gewonden, zowel aan Joodse kant als aan Moslim kant. Is dat het waard voor jou? Bovendien mag je er zeker van zijn dat de Joden het niet zullen nalaten om Mekka te bombarderen, als jullie dat bij Jeruzalem doen Natuurlijk gaan er veel mensen dood, sterker nog iedereen gaat dood alleen het enige verschil is dat onze doden naar de hemel gaan in shaa Allah en die van jullie naar hel

condactor
21-04-2013, 00:15
Het is al voorbestemd hoe Israël zal vallen, het is slechts een kwestie van tijd Dat horen we al vanaf....hoelang? Ja..hoelang al eigenlijk?

condactor
21-04-2013, 00:15
Natuurlijk gaan er veel mensen dood, sterker nog iedereen gaat dood alleen het enige verschil is dat onze doden naar de hemel gaan in shaa Allah en die van jullie naar hel :lol: Grapjas. :hihi:

Crash
21-04-2013, 00:17


crash, don't feed the fokin troll of dit nu pizatie is of een ander levenloos stuk verdriet,, t mag duidelijk zijn dat het hier komt ivm aandacht gebrek Ach ja ik geef ze de laatste tijd sowieso bijna geen aandacht maar ik dacht effe deze 'pozert' fokken :hihi: Ik ga zo slapen man, alles goed voor de rest akhie?

Crash
21-04-2013, 00:17
Dat horen we al vanaf....hoelang? Ja..hoelang al eigenlijk? In jouw geval 80 a 90 jaar?

Crash
21-04-2013, 00:21
Uw onderschrift, daar blijf ik bij hoor. Homofilie en pedofilie zijn voorkeuren, ook al klinkt dit misschien ziek. Een mens kan daar niet aan doen, dit is gewoon meegegeven met de natuur... daarmee wil ik niet zeggen dat ik pedofilie goedkeur, maar ergens zijn pedofilie gevoelens gewoon 'normaal' Jij hebt zeker geen kinderen :hihi:


Pagina's : [1] 2 3 4