Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk Tip Van De Dag Topic Over Beauty.....(huid/haar/make-up!!)



Pagina's : [1] 2 3 4

05-06-2007, 19:07
Salaam Oulaikoem Dames,

zet hier al jullie beautytips neer omtrent huid..haar en make-up..alle tipzz zijn welcome...!!!zo leren we van elkaar.. ..

ik zet er alvast 1 neer...

waneer je last hebt van droge hielen dan is vaseline de idiale oplossing...gewoon te koop bij het kruidvat je smeert het in voor het slapen gaan op je hielen doe je er sokken of kniekousjes omheen zodat het heel goed kan in werken..en binnen no time zijn je voeten weer als nieuw...en zeg dan maar dag tegen droge voetjes!!

05-06-2007, 19:18


Conditioner

Krullend haar is vaak droog en kan wel wat extra vocht gebruiken. Kam de conditioner of crèmespoeling niet door je haar, maar masseer het er zachtjes in met je vingers.

XX Diamondlady

05-06-2007, 19:20
Citroen toner (verfrissende werking)

Dit mengsel heeft een verfrissende werking op de vermoeide huid die wel een oppepper kan gebruiken.

1 kop kokend water

1 vitamine C tablet

citroenrasp van gele gedeelte van 2 citroenen

verse muntblaadjes

Breng het water aan de kook en los de vitamine C tablet op. Schenk het water over de geraspte schil en laat dit een nacht staan. Zeef het daarna. Je kunt het ook in een spuitflesje doen. Sprenkel af en toe wat over je gezicht als je het nodig hebt. Je kunt het 2-3 weken in de koelkast bewaren.

XX Diamondlady

05-06-2007, 19:21
Deze is ook errrug lekker!

Masker van perzik (bij grove porieën)

1 perzik

1 eiwit

Schil en ontpit de perzik en maak een papje van het vruchtvlees. Voeg het eiwit toe en vermeng het goed. Smeer het mengsel op de huid en laat voor een half uur intrekken. Spoel het daarna af met lauw water.

XX Diamondlady

05-06-2007, 19:21


Nog 1:

Appel masker (voor de normale huid)

1 appel

2 theelepels honing

Schil de appel en snij in vier parten. Verwijder het klokhuis. Doe de appel in keukenmachine of foodprocessor of rasp met een hele fijne rasp. Voeg honing toe. Zet het mengsel 10 minuten in de koelkast. Breng het dan op de huid aan met een kloppende beweging. Laat 30 minuten intrekken voordat je het afspoelt met lauw water.

XX Diamnondlady

05-06-2007, 19:22
Komkommer masker (voor de vette huid)

stuk komkommer

1 eiwit

citroensap

1 theelepel muntblaadjes

Ontdoe de komkommer van schil. Prak het fijn en meng de andere ingrediënten erdoor. Laat eerst 10 minuten staan in de koelkast. Breng het dan aan op de huid en laat het 15 minuten intrekken. Spoel je huid daarna eerst met warm en dan met lauw water.



XX Diamondlady

05-06-2007, 19:22
Niet te donker
Gebruik bij make-up voor overdag niet te donkere kleuren, deze maken het gezicht bleek en de ogen klein.


XX Diamondlady

05-06-2007, 19:23
Poeder aanbrengen
Breng poeder met een penseel aan. Blaas het overtollige poeder van het penseel af en beweeg het penseel met kleine draaiende bewegingen over je gezicht.

XX Diamondlady

05-06-2007, 19:24
Donkere huid
Een donkere huid is meestal vetter dan de gemiddelde blanke. Vooral als je foundation koopt moet je goed opletten: deze moet een gele ondertoon hebben, licht dekken en vetvrij zijn. Breng de foundation dun aan met een vochtig sponsje, dan blijft je huid perfect mat.

XX Diamondlady

05-06-2007, 19:35
Breng make-up altijd aan op een schone, frisse huid.

XX Diamondlady

05-06-2007, 19:36
Nog meer lady' s??

XX

05-06-2007, 20:45
heej lief van je echt super...!!bedankt voor het plaatsen meid....


Come on girlzzzzzzz

05-06-2007, 21:10


Dagcrème
Het belangrijkste doel van een crème is een beschermend laagje over de huid te leggen om zo de inwerking van invloeden van buitenaf tegen te gaan. Omdat de blootstelling natuurlijk vooral overdag gebeurt, is een dagcrème een must. Breng deze bij voorkeur iedere ochtend aan, na het reinigen van je gezicht.
Vet en vocht zijn de meest bekende stoffen die de huid kunnen beschermen. Maar er zijn ook hulpmiddelen zoals onder andere oliën en antioxidant vitaminen (A,C,E) en a-Alpha flavon die de huid wat extra's kunnen geven tegen verdroging. Ook neutraliseren ze de werking van vrije radicalen om voortijdige huidverslapping te voorkomen. Daarom wordt er tegenwoordig ook een uv-filter aan dagcrèmes toegevoegd: om de toename van het aantal vrije radicalen tegen te gaan die door zonlicht toenemen.

Welke crème?
Stel het type dagcrème af op jouw huidtype: droog, vet, gevoelig, vochtarm of rijpere huid. Let ook op het jaargetijde: in de zomermaanden zal een droge huid door de warmte minder behoefte aan vetstoffen hebben, maar wel aan extra vochtverzorging. In de wintermaanden kies je dan weer voor een 'vettere' dagcrème. Ook naarmate je ouder wordt, zal je huidtype veranderen. Je huid zal vooral steeds droger worden, omdat het aantal talgklieren in de huid afneemt. Met het gebruik van dagcrème kun je niet vroeg genoeg beginnen, (en dat geldt ook voor mannen!). Breng een dagcrème altijd onder je make-up aan en was het 's avonds weer van je gezicht.

05-06-2007, 21:47

Citaat door Moes_Junk:
heej lief van je echt super...!!bedankt voor het plaatsen meid....


Come on girlzzzzzzz



Graag gedaan moppie droppie...

XX Diamondlady

05-06-2007, 22:00
Huidverzorging is erg belangrijk om je huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Begin de dag altijd met het reinigen van je huid. Dit doe je door een reinigingsgel of -foam te gebruiken. Neem de tijd voor het reinigen van je gezicht. Masseer je reinigingsproduct met de vingers in. Door de massage wordt meteen de bloedsomloop gestimuleerd, zodat je een gezonde gloed krijgt. De gel of foam spoel je weer af met water. Een reinigingsmelk opent je poriën, zodat je de huid goed kunt reinigen. Met vochtige wattenpads haal je dit reinigingsmiddel er weer af.

Na het reinigen gebruik je altijd een tonic om de laatste restjes vuil weg te werken. Ook sluit het de poriën weer.

Hierna breng je een dagcrème aan, die op jouw huidtype is afgestemd

's Avonds herhaal je het reinigingsritueel en voeg je er nog een stap aan toe. Je oogmake-up verwijder je namelijk eerst met een speciale make-upremover voor je ogen. Dit is milder dan een gewone make-upverwijderaar. Na het reinigen van de huid, smeer je je gezicht in met een verzorgende nachtcrème en je bent klaar voor de nacht. Mee-eters en puistjes maken hierdoor weinig kans meer...

XX Diamondlady

Pagina's : [1] 2 3 4